• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SM3
    SM3 --- ---
    Dnes jsem začal třídit roky zarovnaný sklep na bytě a vyhrabal jsem tam nějaké cd/dvd, strčím to na ntb do díry pro cd, přijde mi, že to tam zajelo nějak moc hladce a žádný zvuk se neozval a dobré 2 minuty čumím na otevřený Finder a čekám kdy se to hodlá načíst...
    Vymontoval jsem si před pár měsíci cdromku, jelikož jsem jí snad nikdy nevyužil a jen zvyšovala váhu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "zvolte sprej Simulant Forte Expres!" ... cože?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: no, mám kámoše Kotrče. Sice už to mezi náma hodně skřípe, ale taky si mě malinko vyděsila.

Ano, všichni moji přátele mu říkají Kostrč.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    to jako shání knihu a neví proč? a proč by vůbec měla říkat své důvody? tolik otázek!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRISSIE: jj.. ale ta oháńka je kostrč, jen v plné velikosti :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: nechci mluvit za Kida, ale myslím, že tobě bychom věřili i tu polévku z vyvařených kostrčí :-)
    (popravdě mě hlavně zarazilo, proč mám kostrč hledat pod borovicí, protože jako vlastní zadek ještě najdu i bez mapy :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KID_MCHUTT: nonono - dělat si srandu s dysgrafiků! (dalo mi dost práce si ověřit, že jsem to napsala správně :-D )

jinak teda kdyby to bylo z oháńky, tak by to samozřejmě byla ještě lepší polívka :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRISSIE: jednoznačně. A Zuzce bych to i věřil! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak schválně, co se píše v příspěvku [ ZUZKAOU @ Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ? ] ?

taky jste se zasekli vařené kostrče? :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    A tak proč bych si dělala zvlášť vločky a zvlášť kafe, když si můžu nasypat suchý vločky rovnou do horkého kafe, že? Achjo...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Když je mozkový error opravdu mozkový.

Je to Zenerova dioda z národního podniku Tesla.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    musíte si vždycky vybrat buď říct "Foyles war" a nebo "Foylova válka". ale kombinace "Foylova wárka" fakt ne
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak to pojďmě přesunout k aštarům. Třeba někdo ví nějaké drby [ Aštar akbar! ]
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: Noru znám, ten hustopřísný velemág mě zaujal :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: hledej v Aštar Akbar a část v Konvafetišismu Anima Noira/Nora Michalská, protože měla taky období kdy míchala magie a děstně vysokou politkiku - s bratry Passerovými ;-D
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUCIASHECK: To nechces vedet. Mne stacilo par osobnich setkani.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: Panebože, co to je za exota? :-O
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: já pro ní mám slabost - chvíli to vypadalo, že bude fungovat normálně, chodila v té době s nějakým instruktore střelby a sdílela věci ohledně ochrany národa atp. No a teď na mě na fb vyskočilo, že se zasnoubila s někým, kdo se tváří jako hustokrutopřísný mág. OK.

Osobně bych si tipla, že není vyloženě někdo, kdo to tahá zcela cynicky, ale že dířve či později na různé formy magie uvěří/neurochemie ji vede k vidění souvislosít, kde nejsou, jakkoliv ve stabilnějším odbobí viděla situaci racionálněji.

Tak jsem zvědavá na následjící plot twisty :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: pamatuji, ale mělo to malý plošný dosah. Její cesta pěkně ukazuje, že jsou to cynické vychcané osoby, kterým jde o snadnou obživu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: tak přiznání přesně toho stylu kdysi provedla Anima Noira právě coby věštkyně a čarodějka, ale o po pár letech zjistila, že ji běžná práce neba, o nemagické koučování od ní není zájem a jako manažerka fotografa se neuživí, tak je zpět v byznysu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam