• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: Noru znám, ten hustopřísný velemág mě zaujal :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: hledej v Aštar Akbar a část v Konvafetišismu Anima Noira/Nora Michalská, protože měla taky období kdy míchala magie a děstně vysokou politkiku - s bratry Passerovými ;-D
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUCIASHECK: To nechces vedet. Mne stacilo par osobnich setkani.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: Panebože, co to je za exota? :-O
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: já pro ní mám slabost - chvíli to vypadalo, že bude fungovat normálně, chodila v té době s nějakým instruktore střelby a sdílela věci ohledně ochrany národa atp. No a teď na mě na fb vyskočilo, že se zasnoubila s někým, kdo se tváří jako hustokrutopřísný mág. OK.

Osobně bych si tipla, že není vyloženě někdo, kdo to tahá zcela cynicky, ale že dířve či později na různé formy magie uvěří/neurochemie ji vede k vidění souvislosít, kde nejsou, jakkoliv ve stabilnějším odbobí viděla situaci racionálněji.

Tak jsem zvědavá na následjící plot twisty :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: pamatuji, ale mělo to malý plošný dosah. Její cesta pěkně ukazuje, že jsou to cynické vychcané osoby, kterým jde o snadnou obživu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: tak přiznání přesně toho stylu kdysi provedla Anima Noira právě coby věštkyně a čarodějka, ale o po pár letech zjistila, že ji běžná práce neba, o nemagické koučování od ní není zájem a jako manažerka fotografa se neuživí, tak je zpět v byznysu...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V deníku Seznam zprávy vyšel článek s tímhle titulkem : Nikdy by mě nenapadlo, jakým nesmyslům lidé uvěří, říká přední vědkyně.

Já čtu věštkyně. A říkám si vow, to je něco, takové přiznání :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    VRAN: Jistě, ale v té době nebyl ještě stejnokroj zcela ustálen!
    VRAN
    VRAN --- ---
    ARCHIMEDES: A to jsi na jednom zápase dělal sudího. :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    PROMETHEA: To máš dobrý, já četl "...ten, co má žlutou pásku..." a šlo mi hlavou "Jak si někdo může splést hráče s rozhodčím?"
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    TRISSIE: já měla dlouho fotbalovej error, než mi to někdo osvětlil: myslela jsem, že ten, kterej má na ruce žlutou pásku, je ten, co dostal žlutou kartu (a všichni samozřejmě vidí, že má žlutou kartu a budou si na něj dávat pozor :)
    (pro nefotbalisty: ten se žlutou páskou je kapitán :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a navíc jsou k tomu autu přidělaný, aby se nepohybovaly :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pamatujete takovou tu starou reklamu na auto, tuším Škoda, kdy kamioňák převážející náklad nových aut zastaví u motorestu a lidi mu mezitím ty auta z návěsu všechny ukradnou?
    já si na ni vzpomenu pokaždé, když někde vidím kamion s autama, protože jsem tehdy asi půl roku přemýšlela, jak se takové krádeži auta na návěsu dá zabránit, jestli jezdí dva řidiči, z nichž jeden ty auta hlídá, nebo co... než mi někdo řekl, že... ty auta se dají zamknout zhruba stejně, jako kterýkoli jiný auto stojící na ulici :-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Připravovala jsem si ráno kávu do moka konvičky a zároveň snídani (jogurt+chia semínka). Naštěstí to byla ta lepší varianta, chia z filtru šla přesypat výrazně snáz, než dostat kávu z jogurtu. A to máme teprve ráno ;)
    LUDO
    LUDO --- ---
    PAKOBYLKA_:

"Piju caj a rikam si, proc je tak divnej."

Covid.

"Chutna jinak nez obvykle."

Covid.

"Ze by byl vycichlej? Zvlastni chut."

No jasne Covid.

"Pul hodiny po vypiti mi dochazi, ze jsem si ho zapomnela osladit."

Hmm.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Piju caj a rikam si, proc je tak divnej. Chutna jinak nez obvykle. Ze by byl vycichlej? Zvlastni chut. Pul hodiny po vypiti mi dochazi, ze jsem si ho zapomnela osladit.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    vařím těstoviny. zapnu na indukčním sporáku místo pod hrncem s vodou plotýnku pod prázdným hrncem. na plný céres. odcházím dělat na počítači do doby, než uslyším var. místo varu cítím smrad. hrnec vyřízenej do totálu, dokonce z něj tekl kov! plotnýnka přežila, ale roztavil se plast na pokládání horkých hrnců, když jsem chtěl chladit hrnec na lince. takže další smrad.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem vběhla k našim klukům do pokoje a chtěla na ně houknout, že se jde jíst. Ovšem vypadlo ze mě takové nadšené: kluci, jde se číst!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Mozkový error na druhou:

Koukám na článek o českých zbraních v Ázerbajdžánu a říkám si "wtf, co tam dělá ten květák?!?"

Podívám se pořádně a dojde mi, že to není květák, ale oblak povýstřelových zplodin.

Pak jsem se podíval OPRAVDU pořádně :-D

České zbraně v Ázerbájdžánu I: Jak se z podvozku stalo dělo - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/ceske-zbrane-v-azerbajdzanu-i-jak-se-z-podvozku-stalo-delo/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam