• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    RAHUF: čtu to už potřetí a error pořád nevidím :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Každý z nás má zákonem dané právo nejen volit, ale také být volem." Tak jo, čas jít spát.
    SM3
    SM3 --- ---
    Byl jsem se projet na 3dny kamionem, na dnešek jsem vstával ve 2:30 a ujel přes 600km, zaparkoval jsem odpoledne auto u Prahy a jedu po Spojce domů, docela vyšťavenej a najednou si uvědomím, že celou dobu jedu 70 mezi kamiony a dobrzdil jsem do kolony kamionů. Jenže už sedím v osobáku a dva pruhy vedle mě normálně jedou...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Píšu email jedné paní ředitelce a chci jí navigovat k ikonce na počítači vpravo dole. Ale jak spěchám a jsem zbrklá, tak jsem napsala: "je to taková ikonka vole"... na štěstí jsem si toho všimla před odesláním.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NELLAS: na jaru usmažit jdou, ale nechutnají
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Na octu vajíčka neusmažíš.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    V Německu očekávají boom skalpů... wtf? :-D Aha Skialpů...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Poklepal jsem na otevrenou knihu aby mi “neusla” jako tablet.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    spíš to je mindfuck, než přímo error... sedím s kamarádama v hospodě, dojídáme večeři a objednáváme rundu panáků "na slehnutí". v tom střih, je ráno a ležím v posteli, manželka vstává do práce. úplně mě polil studenej pot, protože mám okno jak hovado, vůbec si nepamatuju co jsem v noci dělal ani jak se dostal domů. mám hlavu plnou výčitek, co jsem sakra prováděl, jak jsem se mohl tak strašně ztřískat, že si nepamatuju ani nějaký útržky, cestu domů... žena má fakt pravdu, že s těmahle klukama jsem vždycky jak urvanej ze řetězu! tak ležím v posteli, čumím provinile do stropu, než mi dojde, že vlastně nemám kocovinu, což je divný... a vlastně je lockdown, hospody zavřený a s kámošema jsme nikde nebyli - prostě jsem se akorát probudil uprostřed snu a byl jsem tak zmatenej, že jsem ho pokládal za skutečnost :) ale poměrně dlouho jsem vážně přemýšlel, že mám velkej problém s pitím...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Strkám varnou konvici do zásuvky a zapínám. Nic. Vše kontroluju, nádoba doléhá na podstavec, kabel je v zásuvce... tak holt po těch 18 letech dosloužila. Ale že tak najednou?
    Ona by i fungovala, kdyby ten kabel v zásuvce nebyl od ručního mixéru. A samozřejmě že každý z těch kabelů má jinou barvu.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Gůglím 'aplikace rozpoznávání tváří', při druhém slově mi predikce nabízí 'aplikace rozpoznávání hub'.
    Mmm... Takhle vulgárně??
    No co - asi nějaká zlidovělá fráze, kliknu na to...
    Aha!
    Není huba jako houba.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ráno přednáška distanční výuka. Začala. Všichni připojený, pět minut cekame na poslední, tak už. Jedu výklad, asi pět minut už vyprávím. Najednou jeden student "pani profesorko, asi uz neco rikate, slysime jen takovy divny zvuky akorat". ... a tak jsem prisla na to, ze skolni sluchatka s mikrofonem bohuzel nejsou kompatibilni s laptopem, ktery jsem vyjimecne pouzila.. tak znovu a lepe, že....
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    PISKVOR: na home office topri! :D
    SM3
    SM3 --- ---
    Dnes jsem začal třídit roky zarovnaný sklep na bytě a vyhrabal jsem tam nějaké cd/dvd, strčím to na ntb do díry pro cd, přijde mi, že to tam zajelo nějak moc hladce a žádný zvuk se neozval a dobré 2 minuty čumím na otevřený Finder a čekám kdy se to hodlá načíst...
    Vymontoval jsem si před pár měsíci cdromku, jelikož jsem jí snad nikdy nevyužil a jen zvyšovala váhu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "zvolte sprej Simulant Forte Expres!" ... cože?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: no, mám kámoše Kotrče. Sice už to mezi náma hodně skřípe, ale taky si mě malinko vyděsila.

Ano, všichni moji přátele mu říkají Kostrč.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    to jako shání knihu a neví proč? a proč by vůbec měla říkat své důvody? tolik otázek!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRISSIE: jj.. ale ta oháńka je kostrč, jen v plné velikosti :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: nechci mluvit za Kida, ale myslím, že tobě bychom věřili i tu polévku z vyvařených kostrčí :-)
    (popravdě mě hlavně zarazilo, proč mám kostrč hledat pod borovicí, protože jako vlastní zadek ještě najdu i bez mapy :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KID_MCHUTT: nonono - dělat si srandu s dysgrafiků! (dalo mi dost práce si ověřit, že jsem to napsala správně :-D )

jinak teda kdyby to bylo z oháńky, tak by to samozřejmě byla ještě lepší polívka :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRISSIE: jednoznačně. A Zuzce bych to i věřil! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam