• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V pondělí se vrátí do škol deváťáci i mutanti.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kamarád pozdravil průvodčího slovy "dobrý večer". Sice byl den, ale pravděpodobně ho zmátlo, že jsme zrovna vjeli do tunelu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KAYLA: Kdybys měla Covid, tak je ti jedno, jestli je tam balsamico nebo sojovka. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Miluju naši domácnost.

"Miláčku, je to fakt sojovka? Mně to chutná tak nějak dost octově?" Prý ne, je to stroprocentně sojovka, jen asi blbě poměr ingrediencí v onigirazu. Tak to teda sním a říkám si, ty jo, snad nemám covid nebo tak něco, když už ani nepoznám sojovku. Přijdu do kuchyně a rovnou se ptám "A miláčku, tady to balsamico, co je čirou náhodou černý jako sojovka, je tu na lince proč?"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: ja doufala ve vybuch srovnatelny s Fukusimou nebo tak neco
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: vzal jsem si jine pivo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARCHIMEDES: Táta tohle dělal kdysi na nějaký akci, ale z nějakýho silnýho černýho piva. Skvělá věc. A pojí se s ním taky mozkovej error. Neni špatný ochutit to kapkou ginu, ale v devět večer sem z toho byl tak na sračky, že sem se rozhod, že musej bejt aspoň dvě ráno, i odebral sem se na kutě a cestou málem zboural kus plotu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: A vysledek?:)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Včera večer jsem si z ledničky vytáhnul plechovku s pivem. Pak jsem s rozhodl, že ještě vynesu koš. Pak hledám pivo. Hledám, kam jsem ho tak mohl odložit. Samozřejmě, na rozpálená kamna.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    RAHUF: čtu to už potřetí a error pořád nevidím :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Každý z nás má zákonem dané právo nejen volit, ale také být volem." Tak jo, čas jít spát.
    SM3
    SM3 --- ---
    Byl jsem se projet na 3dny kamionem, na dnešek jsem vstával ve 2:30 a ujel přes 600km, zaparkoval jsem odpoledne auto u Prahy a jedu po Spojce domů, docela vyšťavenej a najednou si uvědomím, že celou dobu jedu 70 mezi kamiony a dobrzdil jsem do kolony kamionů. Jenže už sedím v osobáku a dva pruhy vedle mě normálně jedou...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Píšu email jedné paní ředitelce a chci jí navigovat k ikonce na počítači vpravo dole. Ale jak spěchám a jsem zbrklá, tak jsem napsala: "je to taková ikonka vole"... na štěstí jsem si toho všimla před odesláním.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NELLAS: na jaru usmažit jdou, ale nechutnají
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Na octu vajíčka neusmažíš.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    V Německu očekávají boom skalpů... wtf? :-D Aha Skialpů...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Poklepal jsem na otevrenou knihu aby mi “neusla” jako tablet.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    spíš to je mindfuck, než přímo error... sedím s kamarádama v hospodě, dojídáme večeři a objednáváme rundu panáků "na slehnutí". v tom střih, je ráno a ležím v posteli, manželka vstává do práce. úplně mě polil studenej pot, protože mám okno jak hovado, vůbec si nepamatuju co jsem v noci dělal ani jak se dostal domů. mám hlavu plnou výčitek, co jsem sakra prováděl, jak jsem se mohl tak strašně ztřískat, že si nepamatuju ani nějaký útržky, cestu domů... žena má fakt pravdu, že s těmahle klukama jsem vždycky jak urvanej ze řetězu! tak ležím v posteli, čumím provinile do stropu, než mi dojde, že vlastně nemám kocovinu, což je divný... a vlastně je lockdown, hospody zavřený a s kámošema jsme nikde nebyli - prostě jsem se akorát probudil uprostřed snu a byl jsem tak zmatenej, že jsem ho pokládal za skutečnost :) ale poměrně dlouho jsem vážně přemýšlel, že mám velkej problém s pitím...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Strkám varnou konvici do zásuvky a zapínám. Nic. Vše kontroluju, nádoba doléhá na podstavec, kabel je v zásuvce... tak holt po těch 18 letech dosloužila. Ale že tak najednou?
    Ona by i fungovala, kdyby ten kabel v zásuvce nebyl od ručního mixéru. A samozřejmě že každý z těch kabelů má jinou barvu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam