• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NELLAS: Chtela jsem napsat, ze me ve skolce (zase) nepochvali. Pak jsem byla smutna, protoze funeral lego je k nesehnani. No... a pak jsem zase smutna nebyla, udelam si radost alespon ja:) https://www.amazon.co.uk/Forart-Cosplay-Dancing-Pallbearers-Accessories/dp/B08BL2XSM5/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NELLAS: awwwww. Ta spalovnička!
    :
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    "nejlepší megalitická stavebnice"... juuuu... to zní super! Jo aha... magnetická
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: si pořiď na spotify, ne? :-)

GASHI - Funeral Friends (Audio)
    https://www.youtube.com/watch?v=VIQJY70MuoA
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: funeral friends chci!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vybiram vanocni darek, nechavam se inspirovat na webu s hrackami.
    Funeral friends. To by slo.
    (funreal friends)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: přinejhorším ho sníte lžící!

jako my ty vanilkové rohlíčky, ten rok, co tehdejší matčin přítel sbalil do krosny na dno papírovou krabici s vánočním cukrovím a na ni desetikilovou láhev s propanbutanem....
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Melo me rano varovat, kdyz jsme se misto na usnim objevili u zubare. Ten kolac z ty nevysypany formy snad nejak dostaneme.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: Čtu to, a říkám si, "hm, zase někdo zadal místo časový značky 0, takže se to převedlo na 1970-01-01", a ejhle, tentokrát ne! Jen mi hrabe z unixtime.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V rádiu ohlašovali písničku nahranou v roce 1970, já si automaticky říkám "ty jo, to už je 30 let... doprdele! PADESÁT!" To plynutí času dává mému mozku setrvale zabrat.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V pondělí se vrátí do škol deváťáci i mutanti.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kamarád pozdravil průvodčího slovy "dobrý večer". Sice byl den, ale pravděpodobně ho zmátlo, že jsme zrovna vjeli do tunelu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KAYLA: Kdybys měla Covid, tak je ti jedno, jestli je tam balsamico nebo sojovka. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Miluju naši domácnost.

"Miláčku, je to fakt sojovka? Mně to chutná tak nějak dost octově?" Prý ne, je to stroprocentně sojovka, jen asi blbě poměr ingrediencí v onigirazu. Tak to teda sním a říkám si, ty jo, snad nemám covid nebo tak něco, když už ani nepoznám sojovku. Přijdu do kuchyně a rovnou se ptám "A miláčku, tady to balsamico, co je čirou náhodou černý jako sojovka, je tu na lince proč?"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: ja doufala ve vybuch srovnatelny s Fukusimou nebo tak neco
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: vzal jsem si jine pivo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARCHIMEDES: Táta tohle dělal kdysi na nějaký akci, ale z nějakýho silnýho černýho piva. Skvělá věc. A pojí se s ním taky mozkovej error. Neni špatný ochutit to kapkou ginu, ale v devět večer sem z toho byl tak na sračky, že sem se rozhod, že musej bejt aspoň dvě ráno, i odebral sem se na kutě a cestou málem zboural kus plotu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: A vysledek?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam