• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    QUANTI: Místo rozmrazovače na sklo :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SULTHAN: čistit disky? :))

místo čeho?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Takze vejdu na zachod, zavru za sebou, otocim se a tupe cumim na misu.... co jsem to chtela?
    Jo! Mliko! Mliko jsem chtela! (dal tupe cumim na misu)
    A jo, dvere do spajzu jsou o jedno vedle.
    Za pul hodiny mi zacina zapocet.... kdo tyhle odpoledni terminy vymyslel, musel byt pekny surovec.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Stává se vám taky, že stojíte v obchodě, chcete něco koupit a v regálu sáhnete po něčem úplně jiném? Já si takhle dneska na pumpě koupil čistič disků kol. Fakt nevím, co s ním budu dělat.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: 3.6 vejcete. Not great, not terrible.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Máš místo těžký vody jako moderátor reakce používat grafit. Má tu výhodu, že na zemi není vidět, protože tam žádný grafit není. Navíc RMBK mikrovlnka nemůže expolodovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: tak ono se snažilo ztratit ze všech sil. V okamžiku výbuchu se ozval silný zvuk, dvířka mikrovlnky se prohla ven, vzniklýma štěrbinama unikla z reaktoru těžká voda a vejce se zjevně vydalo na pochod taky.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Mám rozbitou troubu. Nemůžu tedy péct chleba, který teď peču zhruba denně.
    Budu muset zajistit nákup pečiva.
    Nebo bych vlastně mohla udělat rohlíky. To zadělám ručně, vykyne to na lince, smotám to .... jo. Ta trouba je vlastně problém.
    LUDO
    LUDO --- ---
    MAR_TINA: ja si teda odlozim upozornenie, ze vajce robene v mikrovlnke moze explodovat aj po vytiahnuti z nej, coz neni uplne bezpecne kedze naokolo lietaju kusky skrupeliny a vriaci obsah
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Moc ztratit se ti ho teda nepovedlo, já ho tam zcela jasně vidím. Znovu a lépe :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Už jste slyšeli, že ztracené vejce lze udělat v mikrovlnce v misce s vodou?

KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Právě jsem pustila mimo nádobu a úplně bezdůvodně ruční mixér s metlou od cukrový polevy. Jsem ráda, že nebyla barvená a tak nemusíme malovat. :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Kliknutím omrdáte produkty."

???

ehm...omrknete...Freude, Freude...
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    To si tak nesu Ibalgin, kartáček na zuby a zubní pastu do koupelny a cestou si krátím čas tím, že si dám pastu na kartáček... ou
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: pořád to můžeš prohlásit za základ na domácí výrobu kvásku! :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Pořádala jsem nyxí brainstorming na ideální kynutí těsta na rohlíky, dostalo se mi mnoho podnětných rad, tak jsem se rozhodla vyzkoušet, jak to funguje. Nevykynulo to vůbec. Ono i s tím nejlepším postupem je pořád taky dobré dát do toho droždí.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Znáte to, když jdete někam v obchoďáku na toaletu, myjete si ruce, a přehodíte si mikinu přes vedlejší umyvadlo? Umyvadlo s vodou na fotobuňku v prostoru, do kterého si házíte tu mikinu?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vyjdu ven a říkám si, že si můžu sundat roušku. Když to udělám, tak zjišťuji, že se mi bez roušky nějak špatně vidí.
    Holt jsem si sundal špatnou věc z uší.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Po třech týdnech jsem mela socialni kontakt a viděla se s chlapcem. Byla jsem z toho očividně tak mimo, že když jsme se políbili, tak jsem následně vrazila do zdi...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Dlouhý vrut skříplý ve dřevě, když ho konečně vytočíte, je poměrně horký. To vrtáky, brusné kotouče a jiné věci co se zahřívají třením taky. Ale ty si běžně nedáváte do pusy jako vruty a hřebíky, že... :D Řekněme že už to nikdy, nikdy, nikdy neudělám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam