• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Dlouhý vrut skříplý ve dřevě, když ho konečně vytočíte, je poměrně horký. To vrtáky, brusné kotouče a jiné věci co se zahřívají třením taky. Ale ty si běžně nedáváte do pusy jako vruty a hřebíky, že... :D Řekněme že už to nikdy, nikdy, nikdy neudělám...
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    SILVEIG: TRISSIE: Kovoý teploměr do trouby má stejnou teplotu, jako trouba. Několik mých prstů opakovaným sebeobětováním dokázalo tuto informaci v hlavě ukotvit :D
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Před chvíli: Píšu si takhle s kamarádem na FB, a nějak mě přestává bavit psát na klávesnici, tak si z nudy
    otevřu paint a kreslím odpovědi štětcem přímo na monitoru (touch display), SC a přímo obrázky do jeho zpráv.... Skončíme konverzaci a tak mě napadne, co takhle poslat příteli menší "love ya" obrázek mým nejkvětnatějším fontem...*cca. 4 minutky pauza na cigaretu* ...sednu si zpátky k počítači, otevřu paint, chytím myš do ruky a začnu se s tím patlat. Po pěti minutách tahání myši po podložce už fakt nechápu proč mi to minule šlo a teď to vypadá jak výhružný dopis... Jo...já to vlastně nedělal myší ale přímo prstem...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SILVEIG: cítím s tebou, sestro!
    já si zas pravidelně u hrnce čerstvě vyndaného z trouby na plotnu chytím kovové ucho, abych si ho při míchání přidržela.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Vařím rýži v troubě. Hrnec je tam půl hodiny i s poklicí. Pak ho vyndám, poklici sundám, ochutnám a spokojená se rozhodnu hrnec ještě zavřít, než připravím k obědu zbytek. Takže sáhnu po poklici...
    Tři prsty v prdeli.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Doplnuju lékařský zásoby
    "Infekční jehly.. Infekční jehly?.. to to na ně píšou, aby lidi věděli, že po použití to bude infekcni materiál? Že jsou to skoro jako predpripraveny stitky? To je ale zvláštní logika..."
    Injekční.. ty sterilne zabalene jehly jsou samozřejmě injekční...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Užijte si smetanu z Kunína podle zásad baskických mlékařů...aha, beskydských.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CASTROL: Čichám čichám dementní výmluvu z erroru.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ETERNITY: tak Bernard se dneska paní učitelky opatrně zeptal a ukázalo se, že jim opravdu nechtěla nic ukázat, jen prý aby viděli sebe. To bych teda byla asi radši, kdyby to byl mozkový error...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CASTROL: vklidu, naprosto bezny standard i na magisterske urovni.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Můj desetiletý syn si posteskl, že dostal od paní učitelky vynadáno, že pořád nechápe, jak zapisovat nějaké počítání v matematice, i když to celý týden dělají ve škole přes Teamsy.
    Tak jsem se vyptávala: "a ty nevidíš, jak to paní učitelka počítá?"
    A on tak smutně říkal: "nevidím, ona to pořád popisuje, ale já to nechápu."
    Tak jsem začala tušit zradu a vyptávám se dál: "a na obrazovce vidíš pořád jen paní učitelku?"
    a on na to: "no někdy nám sdílí obrazovku"
    "a to pak nevidíš žádný zápisky?"
    "ne, to vidím jen naši třídu"
    .... takže zítra se jí opatrně zeptá, jestli jim chce při sdílení obrazovky opravdu ukazovat ikonky s dětmi. Představte si to se mnou: jak ty děti celý týden vzorně poslouchají, snaží se pochopit, o čem to paní učitelka sakra mluví a ona má pocit, že jim to všechno ukazuje a že jsou úplně natvrdlí, když to nechápou a přitom neumí sdílet obrazovku....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Našel jsem v kredenci otevřenou ozdobnou láhev s něčím.
    A nemohl jsem si vzpomenout, jestli je v ní něco dobrého, nebo jsem ji naplnil vodou, aby se odmočila usazenina.
    Tak jsem ochutnal.
    Zjistil jsem, že je to voda, ale aby se usazenina lépe odmočila, přidal jsem do ní dávku saponátu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: ja jsem cetla "mužatkovi". O nic lepsi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Spadaná jablíčka přijdou manžovi k chuti", wtf?

Spadaná jablíčka přijdou muntžakovi k chuti (Zuzana Kohoutová)
    http://www.youtube.com/watch?v=RvMMIDkPEN0
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zjistila jsem, že se mi pletou slova hearth a hearse. Spojení "Christmas Hearth" mě tím pádem trochu vyděsilo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Ještě by sis mohla pořídit napodobeninu...
    Ghana Funeral Dance on Funerals Team Men Dance2020 Funny Meme Dance With Casket Building Blocks Assembly Toys For Kid gift|Blocks| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4001249260816.html
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NELLAS: Chtela jsem napsat, ze me ve skolce (zase) nepochvali. Pak jsem byla smutna, protoze funeral lego je k nesehnani. No... a pak jsem zase smutna nebyla, udelam si radost alespon ja:) https://www.amazon.co.uk/Forart-Cosplay-Dancing-Pallbearers-Accessories/dp/B08BL2XSM5/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NELLAS: awwwww. Ta spalovnička!
    :
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    "nejlepší megalitická stavebnice"... juuuu... to zní super! Jo aha... magnetická
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam