• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    V autě si pouštím hudbu, song "Come the Flood", a po chvíli mi došlo, že si zpívám "Come the Blood". Asi nejsem normální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ke konci roku bývám hodně unavená a jako reakci můj mozek vysílá různé úzkostné katastrofální vize.
    Tuhle vstanu ráno a jedu si zaplavat do Mladé Boleslavi, tj. na východ. Jedu tím ranním tmo-šerem, je už po sedmé, pořád se to nelepší a najednou mě sevře myšlenka, že dnes slunce nevyjde.
    Racionálně ji zaženu. Dojedu, zaplavu si, vycházím cca v devět z bazénu a podívám se na nebe, jak to dopadlo...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Vola mi kamoska.
    Normalne se bavime a pak se me zepta na recept na panna cottu.
    Tak se odmlcim, zacnu se smat a rikam ji "Ja nikdy zadnyho blekotu nedelala, ale az najdes recept tak to zkusim.".
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Dík, teď jsem si kvůli vám začala sladkým hláskem, vhodným pro Já bych rád k Betlému, broukat:
    "Koupim ti papuče, pyčo, za čtyři padesát, pyčo... aby si nebyla bosa, pyčo, až bude v zimě kosa, pyčo."
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Prošla jsem okolo visačky:” 2. a 3. října demonstrace - milion chvilek”, si říkám, že bych konečně mohla zajít, kouknu na telefonu do kalendáře, co to bude za den.... a trochu jsem se zhrozila dnešním datumem
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KENJIRO: normálně, pyčo :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KENJIRO: jop, googlit to není dobrý nápad...a ještě horší nápad je zkusit to vypudit z hlavy písničkou Pan píča a ještě navíc ve chvíli, kdy vedle stojí dvouleté dítě, které si moc rádo zpívá. Doufám, že to přes noc zapomene.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Tak jsem si obě zmíněné písničky vygooglil.

Teď zjišťuju, že to byl mozkový error sám o sobě... ale dobře, můžu si za to sám
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUCIASHECK: no dík, to už mi v hlavě neznělo leta :D jdu to zahnat nějakou vánoční vypalovačkou.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: nahodou, to je vylepsovak udelat testicko z mouky a vejce a pak teprve strouhanku :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Pořád lepší než “Jaks ji šukal? Normálně nebo do piče?” :-D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ..... a pocita se za mozkovy error to, ze mi v hlave uz minimalne tri dny zni "Kokain, my nebereme kokain..." misto koled? Pekne dekuju, Herodesium...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, povinnosti splneny. Cukrovi upeceno, muz nakrmen, pradlo v pracce, dite v richtiku, ted si vezmu kindla a hrnek caje do postele!
    Vtancim do pokoje a nonsalantne odhodim kindle na postel. Teda myslela jsem si, ze nonsalantne hazim kindle na postel. Kindle mi zustal v ruce. Zato hrnek se proletel.
    Tak co. Tak nic. Tak dalsi pracka.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Zda se mi, ze je v kosi na drevo dost opadany kury a bordelu ze dreva. Vyberu vse do kybliku, kterej je po ruce, ze to hodim do kamen. Koukam a kamna jsou zrovna nalozena, musim pockat, az to odhori. Ok, vytru mezitim v kuchyni, hele, tady mam kybl, proc v nem je ten bordel? Sup s tim do kose na drevo...tak jeste jednou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Je vidět, že jsem poslední dny docela hodně pekla. Chystám věci na trojobal a suverénně jsem rozklepla vajíčko do misky s moukou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přidávám si na telefonu účet k gmailu. Poslali jsme vám ověřovací SMS na číslo XXX... bezva, tak teď rychle najít mobil, kde já ho mám, někde tu byl, kam já ho zahrabala, no nejsem já bordelář? Ale tak už, vždyť jsem ho před chvilkou měla v ru... aha.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nutně jsem si vzpomněla na [ TRISSIE @ Dětské perly ] když jsem už notně vytočená hnala smečku potomků z kuchyně povelem "Pryčte!"
    MCD
    MCD --- ---
    KENJIRO: Četl jsem "kliknutím omrdáte pokuty" a příšlo mi to úplně v pořádku.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    QUANTI: Místo rozmrazovače na sklo :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SULTHAN: čistit disky? :))

místo čeho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam