• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    No jasně, tak si prostě nasyp to nescafe do vloček.....
    MARI
    MARI --- ---
    Já si říkám, že syn v té ložnici spí a ani se nehne, peřiny ani nešustnou... A já mám celou dobu tu chůvičku vypnutou...
    Naštěstí fakt spí. :X
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Za pár dní, 23. dubna 1420 je klášter přepaden turisty."

Hm, normálka, aspoň teda před covidem. Moment, cože? Jo "husity."
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "V Hluboké vykolejil rybník Rožmberk..." co je to za blbost, ten přece vůbec není v Hluboký!
    .
    .
    .
    (rychlík)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Manžel: "Co to je v té míse?"
    Já: "To je chleba na těsto."
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    V autě si pouštím hudbu, song "Come the Flood", a po chvíli mi došlo, že si zpívám "Come the Blood". Asi nejsem normální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ke konci roku bývám hodně unavená a jako reakci můj mozek vysílá různé úzkostné katastrofální vize.
    Tuhle vstanu ráno a jedu si zaplavat do Mladé Boleslavi, tj. na východ. Jedu tím ranním tmo-šerem, je už po sedmé, pořád se to nelepší a najednou mě sevře myšlenka, že dnes slunce nevyjde.
    Racionálně ji zaženu. Dojedu, zaplavu si, vycházím cca v devět z bazénu a podívám se na nebe, jak to dopadlo...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Vola mi kamoska.
    Normalne se bavime a pak se me zepta na recept na panna cottu.
    Tak se odmlcim, zacnu se smat a rikam ji "Ja nikdy zadnyho blekotu nedelala, ale az najdes recept tak to zkusim.".
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Dík, teď jsem si kvůli vám začala sladkým hláskem, vhodným pro Já bych rád k Betlému, broukat:
    "Koupim ti papuče, pyčo, za čtyři padesát, pyčo... aby si nebyla bosa, pyčo, až bude v zimě kosa, pyčo."
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Prošla jsem okolo visačky:” 2. a 3. října demonstrace - milion chvilek”, si říkám, že bych konečně mohla zajít, kouknu na telefonu do kalendáře, co to bude za den.... a trochu jsem se zhrozila dnešním datumem
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KENJIRO: normálně, pyčo :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KENJIRO: jop, googlit to není dobrý nápad...a ještě horší nápad je zkusit to vypudit z hlavy písničkou Pan píča a ještě navíc ve chvíli, kdy vedle stojí dvouleté dítě, které si moc rádo zpívá. Doufám, že to přes noc zapomene.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Tak jsem si obě zmíněné písničky vygooglil.

Teď zjišťuju, že to byl mozkový error sám o sobě... ale dobře, můžu si za to sám
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUCIASHECK: no dík, to už mi v hlavě neznělo leta :D jdu to zahnat nějakou vánoční vypalovačkou.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: nahodou, to je vylepsovak udelat testicko z mouky a vejce a pak teprve strouhanku :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Pořád lepší než “Jaks ji šukal? Normálně nebo do piče?” :-D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ..... a pocita se za mozkovy error to, ze mi v hlave uz minimalne tri dny zni "Kokain, my nebereme kokain..." misto koled? Pekne dekuju, Herodesium...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, povinnosti splneny. Cukrovi upeceno, muz nakrmen, pradlo v pracce, dite v richtiku, ted si vezmu kindla a hrnek caje do postele!
    Vtancim do pokoje a nonsalantne odhodim kindle na postel. Teda myslela jsem si, ze nonsalantne hazim kindle na postel. Kindle mi zustal v ruce. Zato hrnek se proletel.
    Tak co. Tak nic. Tak dalsi pracka.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Zda se mi, ze je v kosi na drevo dost opadany kury a bordelu ze dreva. Vyberu vse do kybliku, kterej je po ruce, ze to hodim do kamen. Koukam a kamna jsou zrovna nalozena, musim pockat, az to odhori. Ok, vytru mezitim v kuchyni, hele, tady mam kybl, proc v nem je ten bordel? Sup s tim do kose na drevo...tak jeste jednou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Je vidět, že jsem poslední dny docela hodně pekla. Chystám věci na trojobal a suverénně jsem rozklepla vajíčko do misky s moukou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam