• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    V kuchyni máme baterii s flexi hadicí, takže je možný např. naplnit vodou hrnec stojící na lince a nemusím ho strkat dovnitř do dřezu. Což je super, akorát tentokrát jsem zapomněl, že správný postup je vzít tu hadici, strčit ji do hrnce a až POTOM pustit vodu. Mokrej jsem já, mokrá je linka i podlaha, akorát v hrnci není ani kapka...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Zasraná stanice živočichů Plzeň... co? Jo aha, záchranná.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Mutanti by se mohli vrátit do škol v březnu... Eh, maturanti. Musím přestat hrát to Metro :-D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Akce: pivo Braník Doma na plech"...wtf? Ty ten suchej únor nějak vzal... jo aha, "Braník Na doma, plech."
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takový ta klasika.
    Dostal jsem chuť na hermelín. V lednici zbyl kousek. Vezmu, vybalím, sýr hodím do koše a obalem jdu slavnostně k talíři s večeří..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Prádlo do pračky, pak postupuju v bytě dál, nádobí do myčky
    a tyhle ponožky, co se vali v kuchynu taky umejt,
    ty tam přihodím taky rovnou, stejně je tam ještě plno místa ne...
    moment to je myčka vlastně ehm
    /i když vypralo by se to asi, už nevyždímalo...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Kolikrat me jeste napadne, ze si tu legracni prasklinu na displeji telefonu vyfotim screenshotem?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: vám plesnivěj banány nahlas? :-O
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    QUANTI: Banán jsem ještě zpívat neslyšel. Ale plesnivět už jo...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dávám dohromady papíry k daňovému přiznání, výdajové záležitosti mám ve složkách, zbývá vytáhnout z PC příjmy. Vytiskla jsem sestavu "Tržba za leden 2021" a s pocite dobře odvedené práce ji přiložila k ostatním dokumentům.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: četla jsem to samé, imho fakt blbý název :DDD
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prohlížím leták Lidlu... banánová plíseň? To je dost zajímavý název dezertu, to někdo koupí? No, píseň by mohl...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Hlasim se k ctenarum "brnenskeho prevratu":)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DEEFHA: Moravistánská osvobozenecká armáda se svou flotilou bojových šalin!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAJAA: Teď jsem s tím šel, ráno se mi přihodilo úplně to samé :-D Ale jako červíček zahlodal prakticky okamžitě: v Brně? Státní převrat v Brně?!
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Ráno mi mobil píše převratnou novinku:

"Státní převrat v Brně: moc převzala armáda"

(mrk mrk - hluboké soustředění mysli bez ranní kavy - aha!)

"Státní převrat v Barmě: moc převzala armáda"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dnes rano jsme s muzem svorne hledeli z okna a badali nad stopami ve snehu. Jsou ctyry. Ale tenke. Kdo ma takhle tenke kola na aute? Vede nam to pod barak a zase zpet.... nekdo tu parkoval. Necim malym, protoze se protahl mezi zdi a zavorou. Muz premysli nad temi mestskymi elektrickymi vozitky, co jsou videt na japonskych veletrzich, ja nad perfektne synchronizovanymi cyklisty, kteri se nam prohaneli po dvore.
    Popelnice.
    Vyvazeli popelnice.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja jsem takhle jednou mackala cudlik na otevreni dveri oddilu ve vlaku, furt nic, pak jsem se podivala poradne a ony uz otevrene byly....videl me jen jeden pan, tvaril se dustojne, ale nemela bych mu za zle, kdyby se mi vysmal
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS, KAERI: já takhle po jednom obzvlášť náročném dni v práci stála před prosklenými dveřmi své kanceláře, opakovaně přikládala čipovou kartu k vypínači, a čekala, až se dveře otevřou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERI: A karta z práce nefunguje ani na čip u vchodových dveří, ani na zámek od bytu. Vyzkoušeno opakovaně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam