• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Vezu starší dceru tchýni. Nasednu zpátky do auta a mluvím k mladší, že se ještě stavíme na poštu apod. Trvalo mi asi minutu než jsem si uvědomila, že jsem vlastně mladší nechala doma s manželem.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ETERNITY: jj, dival jsem se na youtube na duet The phantom of the opera a taky mi hned naskocilo, ze jeden druhemu de facto "zpiva do xichtu" a po duetu se dokonce obejmou!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Ne, ale když ve filmu či seriálu někdo vleze do autobusu, metra nebo nějakých vnitřních prostor a nenasadí si roušku, přijde mi to fakt divné :(
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Čtu knihu, snad 600 stran, Anglie, šestnácté století. Pokaždé, když o sebe někdo práskne korbelem, podá si ruce nebo podá druhému lahev (což je tak co třetí strana), vyskočí mi v hlavě vykřičník: ale neee, to je přece nezodpovědné!
    Děje se vám to taky?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    [ NEVILL @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] váha na NB, zaujalo mě, že už asi dělají NB s gramovými váhami pro dealery... hmotnost je to!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Na déčku jede znělka Medvěda Sportíka, žena praví: "co to JE!?! 'Medvídek Sportík cvičí, buzerant'?!?"

("cvičí tuze rád")
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    V Brně se protestuje navzdory tankům v ulicích! wut? ČR má ještě nějaké pojizdné tanky? ... aha...

V Barmě se demonstruje navzdory tankům v ulicích - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...icni/svet/clanek/v-barme-se-demonstruje-navzdory-tankum-v-ulicich-40351095
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: sestro! Já zase dneska čekala se spuštěním myčky, až přendám zbytky od oběda z hrnce do krabičky. Takže jsem zavřela nachystanou a zapnutou myčku, aby mi dvířka nepřekážely, v klidu přendala brambory, a pak s tím hrncem v ruce koukám, co teda dál :-)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Mám prádlo v pračce, ale chci jí zapnout až po cvičení, že tam přihodím i věci na cvičení. Asi je vám jasný, že po cvičení jsem zapla pračku aniž bych to ze sebe sundala :D
    SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    Taky jsem si uvařila konev čaje, přišlo mi, že není moc silný, ale myslela jsem si, ze je to tím, že normálně dávám dva pytliky a teď mám jen jeden. Když jsem konev vypila a chtěla ji umýt všimla jsem si, ze jsem ten pytlik nevyndala z plastového obalu :D
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Napadlo mne uvařit si čaj. Dám vařit vodu, připravím do hrnku pytlík. Tím to skončí.
    Za chvíli nápad, že bych si mohla uvařit čaj. Dám vařit vodu, z hrnku vytáhnu pytlík, vyhodím ho a rvu tam nový.
    Bezva. S takovým postupem budu mít do oběda balení čaje v háji a čaj ani jeden.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Davala jsem hrot bez loziska do koniku a chvili mi trvalo zjistit proc se to drevo netoci.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    dneska asi ve tři ráno se ozvalo jemné zaklepání na vchodové dveře. s trhnutím jsem se probral a přemýšlel, jestli se mi to zdálo a nebo ne, ale i přítelkyně to slyšela. chvíli jsme čekali a poslouchali a nic. tak jsem začal pomalu zažezávat, ale ona zvědavá šla fízlovat kukátkem. uviděla o patro níž našeho creepy souseda (vypadá trochu jako Bob z Twin Peaks, často na sebe řvou se ženou, že to rezonuje celým barákem a už několikrát, když jsme šli v noci domů, jsme ho tam našli, jak jen tak stojí na chodbě a čumí), jak chodí sem a tam a kouká k našim dveřím. říkala, že pak moc nespala.

ráno jsme zjistili, že přítelkyně nechala zvenku v zámku klíče:) omlouváme se Vám pane creepy úchyl z přízemí... a doufám, že nejste na Nyxu
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AUDIAC: Já můžu otočit kohoutek vedle dřezu a napustit hrnec tam. Jednou jsem nějak složitěji vařila, napustila ten hrnec, pak vyndala dózu se solí, použila, odložila. Pak přišel poněkud nesoustředěný synek natočit si vodu na pití, vzal skleničku, podržel ji zhruba ve středu dřezu, pustil vodu a překvapeně koukal, jak teče do té soli.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    V kuchyni máme baterii s flexi hadicí, takže je možný např. naplnit vodou hrnec stojící na lince a nemusím ho strkat dovnitř do dřezu. Což je super, akorát tentokrát jsem zapomněl, že správný postup je vzít tu hadici, strčit ji do hrnce a až POTOM pustit vodu. Mokrej jsem já, mokrá je linka i podlaha, akorát v hrnci není ani kapka...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Zasraná stanice živočichů Plzeň... co? Jo aha, záchranná.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Mutanti by se mohli vrátit do škol v březnu... Eh, maturanti. Musím přestat hrát to Metro :-D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Akce: pivo Braník Doma na plech"...wtf? Ty ten suchej únor nějak vzal... jo aha, "Braník Na doma, plech."
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takový ta klasika.
    Dostal jsem chuť na hermelín. V lednici zbyl kousek. Vezmu, vybalím, sýr hodím do koše a obalem jdu slavnostně k talíři s večeří..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Prádlo do pračky, pak postupuju v bytě dál, nádobí do myčky
    a tyhle ponožky, co se vali v kuchynu taky umejt,
    ty tam přihodím taky rovnou, stejně je tam ještě plno místa ne...
    moment to je myčka vlastně ehm
    /i když vypralo by se to asi, už nevyždímalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam