• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: vypusť tam roombu!
    a nebo dítě. to pak nebudeš muset vysypávat :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdo dal chipsy do jine misky, nez jsem zvykla (plast misto tezkeho skla). Zvedla jsem to obvyklou silou. Chipsy udelaly epesni prulet celym obyvakem.
    Fail dva - zapomnela jsem koupit sacky do vysavace.
    Hadam ted chvili nebudeme pouzivat obyvak.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Dneska jsem si vzpomněla na svoji starší příhodu, spolubydlící mě poprosila, jestli jí v obchodě vezmu jogurt, velkou bílou Hollandii, našla jsem to rychle, hodila do košíku a po chvilce jsem si všimla, že se mi v košíku válí gazdovský jogurt, tak jsem se vrátila, hledala jsem, kam ho zařadit, stejný jsem nenašla, tak jsem ho šoupla k těm bílým a když jsem brala další, tentokrát už přesvědčená, že mám ten správný - bílý, tak po chvíli koukám, že mám v košíku zase gazdovský, vůbec nechápala, že jsem tak blbá a spletu se dvakrát, v duchu jsem i nadávala, že vyrábí 2 druhy jogurtu se stejným obalem a ještě to vystaví tak blízko sebe, se třetím jogurtem jsem už došla až ke kase, kde se mi ten kelímek konečně otočil v ruce
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ANTICLOVEK: Tak to ještě můžete bejt rádi, že nešel dál a nečuměl, jak spíte.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Rockera Mansona vyšetřuje po mnohonásobném nařčení z týrání policie

chvilku jsem přemýšlela, jak zpěvák Manson týrá policii, celkem hustý teda v tý Americe XD
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dostala jsem k Valentýnu plechovku s kytičkou, co si člověk může vypěstovat. Po týdnu mi došlo, že kytička asi vyroste lépe, když člověk zasadí ty semínka.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Varim obed, nemam do omacky dvanactiprocentni smetanu, nevadi, dam tak triatricitku.
    Ale to bude moc tucne, jsme vypaseni, nemeli bychom si tak dovolovat, zvlast ja na sobe vidim kila z homeofficu...
    Takze tam naliju pulku, zamyslene micham, v druhe ruce furt ten kelimek.... a postupne ho vypiju do dna.
    Ok Et, takhle urcite zhubnes...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dnes jen takový klasický. Dám vařit vodu, hodím pytlík čaje do hrnku, počkám až konvice cvakne a spokojeně odcházím. O 10 minut později jdu pro něco jiného do kuchyně a zmateně koukám na prázdný hrnek.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Právě jsem se přistihla, že sedim na úzké boční područce gauče, která pekelně tlačí do sedacích kostí, a čtu si. Proč si nesednu na gauč, na židli, nebo kamkoliv jinam, to opravdu netušim.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    stojim pred IKEA, cekam na obr zrcadlo, co sem si objednala, a premejslim, co sem to zas udelala a jak to proboha narvu do toho auta. Proti me jede pani a veze srolovanou matraci a ja si rikam, je voni to smotali, no to je super, to se tam vejde bez problemu.. oh wait..
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Pri online vyuce si jedna studentka zakryvala oblicej pred slunkem. Nejdriv jsem zatahla zaves a pak jsem asi 3x mirne pootocila notas. Pak mi to nastesti doslo.
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Vezu starší dceru tchýni. Nasednu zpátky do auta a mluvím k mladší, že se ještě stavíme na poštu apod. Trvalo mi asi minutu než jsem si uvědomila, že jsem vlastně mladší nechala doma s manželem.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ETERNITY: jj, dival jsem se na youtube na duet The phantom of the opera a taky mi hned naskocilo, ze jeden druhemu de facto "zpiva do xichtu" a po duetu se dokonce obejmou!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Ne, ale když ve filmu či seriálu někdo vleze do autobusu, metra nebo nějakých vnitřních prostor a nenasadí si roušku, přijde mi to fakt divné :(
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Čtu knihu, snad 600 stran, Anglie, šestnácté století. Pokaždé, když o sebe někdo práskne korbelem, podá si ruce nebo podá druhému lahev (což je tak co třetí strana), vyskočí mi v hlavě vykřičník: ale neee, to je přece nezodpovědné!
    Děje se vám to taky?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    [ NEVILL @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] váha na NB, zaujalo mě, že už asi dělají NB s gramovými váhami pro dealery... hmotnost je to!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Na déčku jede znělka Medvěda Sportíka, žena praví: "co to JE!?! 'Medvídek Sportík cvičí, buzerant'?!?"

("cvičí tuze rád")
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    V Brně se protestuje navzdory tankům v ulicích! wut? ČR má ještě nějaké pojizdné tanky? ... aha...

V Barmě se demonstruje navzdory tankům v ulicích - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...icni/svet/clanek/v-barme-se-demonstruje-navzdory-tankum-v-ulicich-40351095
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: sestro! Já zase dneska čekala se spuštěním myčky, až přendám zbytky od oběda z hrnce do krabičky. Takže jsem zavřela nachystanou a zapnutou myčku, aby mi dvířka nepřekážely, v klidu přendala brambory, a pak s tím hrncem v ruce koukám, co teda dál :-)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Mám prádlo v pračce, ale chci jí zapnout až po cvičení, že tam přihodím i věci na cvičení. Asi je vám jasný, že po cvičení jsem zapla pračku aniž bych to ze sebe sundala :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam