• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: já se bohužel nezaseknu ani když napíšu únor 20212.
    Od letošního ledna musím data soustředěně kontrolovat.
    SUPET
    SUPET --- ---
    Dotaz na fb "Potřebovala bych poradit, chci si koupit elipticky trenažer. Prosím, dejte tip"

Muj myslenkovy pochod: Coze? Epilepticky?! Ony se delaji nejake specialni trenazery pro epileptiky? K cemu by to vubec mohli potrebovat?

...

Jo aha, elipticky! :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Já jsem se dneska zasekla na tom, že psi, co chodí na vzteklinu jednou za tři roky, na ni přijdou v roce 2024. To není, možný, to je nějaký letopočet že sci-fi, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: stále stejné, asi už se to nenahodí.

Datum píšu rukou i na klávesnici neskutečná čísla. Začala jsem psát měsíc slovy, ale ani to nepomáhá.
    Poslední týden, když zvednu na účtence / dokumentu datum o měsíc, protože se únor změnil na březen, zvednu automaticky i rok o jednotku výš. Tedy 3. 3. 2022...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Chudák babča je z toho hlídání už tak vymetená, že když jsem vylezla z kanclu a zeptala se, jestli dítě nechce nějakou svačinu, hrdě odpověděla: Už snědl celý thermomix!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já si teď představil ILIEN, jak stojí před zrcadlem, pěnu na obličeji...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Seznam za dnešní den:
    V práci špatně vyrobený výrobek, který jsem snahou o opravu akorát víc rozbila.
    V koupelně jsem se pokoušela oholit, moc to nešlo a říkám si "ta žiletka je nějaká tupá.. skoro jako já.. haha". Mno a při bližším prozkoumání jsem zjistila, že jsem si zapomněla sundat krytku, ehm
    Při sušení se po sprše jsem spěchala, měla jsem ručník hozený přes vlasy, předkloněná, zběsilé sušení, je potřeba si utřít nohy. Au!... vrazila jsem si koleno do nosu
    Chlapci jsem poranila uzdičku... tu pod horním rtem...
    A ehm... při testování nové erotické hračky jsem si způsobila migrénu
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Dneska. Zastavuji se v oficcu za kolegyněmi, jedna z nich má nový, světle růžový respirátor.
    "Wow, páni! Tobě to ale sluší, je to fakt krásný! Ta barva tě úplně rozsvítila! Já bych v něm vypadala jako... /nastává složité podvědomé rozhodování, jestli vzhledem ke své bledé pleti říct mrtvá, nebo smrtka/ ...mrtka."
    Vyslovené to znělo ještě o dost hůř. Sice jsem se pokusila, ale některé věci nevysvětlíš...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Minulý týden jsem byla oproti zvyku celé 2 dny v kanceláři, kde dodržujeme přísně všechna nařízení. K tomu ještě obvyklé nasazování respirátoru při nákupech a v MHD, všichni víme. V pátek už jsem zase pracovala z obýváku. Nasadila jsem si roušku, potom sluchátka...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dneska je nějak divný počasí nebo co, jsem celý odpoledne mimo. Teďka si u svačiny čtu Šikmý kostel, je tam kapitola s označením 1915, začíná dopisem, který zjevně píše žena muži do války.
    .
    .
    .
    Asi pět minut jsem přemýšlela, co mohlo být 1915 v Rakousku-Uhersku za válku a že si to musím vygooglit. Naštěstí mi to teda došlo ještě před googlením.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WEWERKA: Tak jestli pak vydrží nabitý rok...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    "81 hodin na jedno nabití? I dostupná bezdrátová sluchátka umí překvapit"
    kdo by si kupoval smejd, ktery se nabiji 81 hodin.. oh, wait .. :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ELIZHANNAH: Na Marušku Benešovou nemáš.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    To je tak, když se snažíte odpovědět rychle na sms, ale pak zjistíte, že jste se překlepli, takže mažete – a pak to málem odklepnete, ještě než je zpráva OK. Takže jsem málem poslala zprávu končící "preji Vam tezky den" místo "preji Vam take hezky den"... ufff
    STENNY
    STENNY --- ---
    "Experti kritizují opatření, navrhují zavřít politiky." Ty jo, ti se s tím teda nemažou, ale smysl by to dávalo... Aha. "Experti kritizují opatření, navrhují zavřít podniky."
    No, doufat můžeme.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MACSKA: Měla jsem stejný myšlenkový pochod :o)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    [ ARZA @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]
    „Vedle je ale klášter, kde se jim jich nejspíš zželelo, tak je asi přikrmují, ale kastrovat je nejšpíš nechtějí, protože dneska jsem tam viděla jednu černou nádheru s bubnem na všechny strany,”

Těhotná jeptiška? A to musí jeptiškám říkat černý nádhery? ...jo aha *facepalm*
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: vypusť tam roombu!
    a nebo dítě. to pak nebudeš muset vysypávat :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdo dal chipsy do jine misky, nez jsem zvykla (plast misto tezkeho skla). Zvedla jsem to obvyklou silou. Chipsy udelaly epesni prulet celym obyvakem.
    Fail dva - zapomnela jsem koupit sacky do vysavace.
    Hadam ted chvili nebudeme pouzivat obyvak.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Dneska jsem si vzpomněla na svoji starší příhodu, spolubydlící mě poprosila, jestli jí v obchodě vezmu jogurt, velkou bílou Hollandii, našla jsem to rychle, hodila do košíku a po chvilce jsem si všimla, že se mi v košíku válí gazdovský jogurt, tak jsem se vrátila, hledala jsem, kam ho zařadit, stejný jsem nenašla, tak jsem ho šoupla k těm bílým a když jsem brala další, tentokrát už přesvědčená, že mám ten správný - bílý, tak po chvíli koukám, že mám v košíku zase gazdovský, vůbec nechápala, že jsem tak blbá a spletu se dvakrát, v duchu jsem i nadávala, že vyrábí 2 druhy jogurtu se stejným obalem a ještě to vystaví tak blízko sebe, se třetím jogurtem jsem už došla až ke kase, kde se mi ten kelímek konečně otočil v ruce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam