• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETERNITY: proces je v pohodě, ale psouni by ho jistě vylepšili! :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Další psoun v očkování.
    Psoun? Miluju psouny!
    Hmm, posun v očkování. Kdyby ale byli v očkovacích centrech psouni, byl by celý proces jistě příjemnější:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pokud se vzájemně hledáte dva, a oba obcházíte budovu stejným směrem, budete se hledat dlooouho.
    AMANT
    AMANT --- ---
    step1 - na zadost nevinnych detskych oci zakoupit stavu jupi bezovy kvet, ktera je 2x tak draha, co ostatni modely
    step2 - vychrstnout pulku flasky stavy na houbicku, protoze ji vezmete do ruky misto jaru vedle
    step3 - nonprofit:))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zkouším nový recept na solnou krustu, kromě bílků a kila soli se tam dává ještě citronová kůra, bylinky a chilli. Vmíchávám ingredience do solné hmoty, odříkávám si, jestli tam mám všechno, chilli, nasekaný rozmarýn... a sakramente, nezapomněla jsem to osolit?

Hm. Mno.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Mám zpátky úspěšně vyreklamovanou pilu. Po úvodních vztekancích "vždyť to vůbec neopravili" jsem zjistil následující:
    Pokud je páčka zapalování v poloze "off", pilu nenastartujete ani při sebevětší snaze.
    Pokud je prázdná nádrž, pila chcípe a pokusy o opětovné nastartování jsou velmi neuspokojivé.
    Závada na uživateli není důvod k reklamaci pily.
    Uživatel už je hodně dlouho po záruce...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Přijde mi esemeska od kamarádky. Po intenzivním měsíci překládání a titulkování místo odpovědi zprávu automaticky přeložím, spočítám znaky, odsadím do titulků a pošlu zpátky. Už po druhý.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAHUF: taky teda líp chutná, když si ho člověk neudělá z jedný a tý samý kapsle podruhý.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    SILVEIG: zkoušel jsem kapslový, ale prý je to kafe lepší, když do něj člověk nezapomene dát kapsle.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SILVEIG: Az mi nekdo prozradi, ktery to je...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ETERNITY:
    RAHUF: čas pořídit si normální, univerzální a blbuvzdorný kávovar
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Chjo, jsem si vzal do práce každou botu jinou. No co, je to známka punku a dnes jsem za kamerami a ne před nimi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ale stejně měl zůstat doma!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: ano, já se teď zasekla při sledování Poirota na tom, že Poirot je nachlazený a Hastings ho na odreagování pozve do divadla! Jako chápej! S rýmou a kašlem mezi lidi, taková nezodpovědnost, dyť by mohl klidně šířit cov... aha.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: no a tohle je mozkový erros sám o sobě, to mělo být do zjištění :-D
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    NELLAS: shodou okolností vím :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že každé ráno jezdím s pánem, co má na kšiltovce napsáno I love haters, čte si v mobilu a mumlá: "Debilové, kreténi'apod.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAHUF: Hele, a víš, že už týden ten noční zákaz vycházení neplatí už ani formálně? :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čtu Americké bohy a jsem u scény, kdy Stín přijde vprostřed noci na hotel a objedná si pizzu. Říkám si, to je nějaký divný, že měla ta pizzerie otevřeno, ne? Vždyť už muselo být po zákazu vycházení.
    Až pak mi došlo, že v té knížce nejspíš není korona.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    RAHUF: co frenchpress, ten je jednoduchy, ale ja kdyz nezapomenu kafe namllit, zapomenu dat do prekapavace filtr. Kdyz nezapomenu dat filtr, zapomenu dat vodu. Kdyz nezapomenu ani jedno, zapomenu vyplachnutou konvici strcit do stroje.
    Stava se mi, ze kafe varim natrikrat. Samozrejme s prestavkami, nez schladne rozzhaveny kourici stroj, co nemel co sehrivat.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dnešní doba přeje inovacím, optimalizaci procesů a úspoře času . Nicméně přesto je dobrý nápad kávu, než ji člověk nasype do french pressu, nejdřív namlít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam