• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ráno kouknu letmo do kalendáře... vida, svátek má Madrid. Stihnu se bleskově zamyslet nad tím, že jsem netušila, že to také může být lidské jméno a že to vlastně je fajn jméno a je dobře, že je v kalendáři... kouknu podruhé... no samozřejmě Medard. Tak nic, no.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dám vařit vodu, do hrnku sáček s čajem... voda se dovaří, odnesu si hrnek...po chvíli se chci napít. No, ten suchý sáček se v hrnku, kam jsem nic nenalila, nějak moc nevyluhoval.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Vcera jsem byla tak pilna hospodynka, ze dneska nemam co na sebe :-D (to, ze jsem si u toho zvladla vyprat klice od auta, uz je jen maly bezvyznamny bonus :-D)
    MUZA
    MUZA --- ---
    V noci, tma, krmim dite a prijde muz a na neco se me pta... Nechci rusit ditku jidlo a rozespani, tak jen prikyvnu...
    Najednou koukam a muz je ke me ohnuty a kouka mi z 10cm do obliceje... Septam na nej "co to delas??" a on "nic nevidim, tak nevim cos odpovedela"...
    2 vteriny a oba strasnej vytlem :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dvě myšlenky: 1) zapnout troubu, aby se předehřívala, 2) nastrouhat v robotu cuketu.

Tak jsem asi minutu stála s cuketou v ruce před naprázdno jedoucím robotem, a furt jsem měla takový divný pocit, že něco nehraje, než mi to došlo - nebylo tam žádné světýlko, které by mohlo zhasnout!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    potřebovala jsem nadzvednout kukaň - takovou snášecí krabici pro slepice - ale už v ní bylo vejce... tak nejsem blbá, abych to přenášela s vejcem, ještě bych ho při manipulaci někde vytrousila, že... tak jsem si ho dala do kapsy.......... no, mikina už se pere....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Error je, že jsem si toho všimla až když jsem se napila!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když si chci udělat kafe a dám vařit vodu, bylo by fajn tu konvici i zapnout.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Furt to čtu jako "midget computer..." zarážím se, "snad mini PC?" a pak mi dojde "midGEN computer games."
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    V práci dělám zvukové záznamy a neustále musím upozorňovat, že kývání a vrtění hlavou nahrávání nebere. No a teď mi na něco kývl přítel..zbytek si domyslíte:-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    zejtra si du vyzvednout novy sluchatka, a premejslim, ze bych to vzala zpatky prochazkou a rovnou je vyzkousela. celej den na to myslim, jestli budou aspon trochu nabity a jestli to pude.

a pred chvili sem to konecne vyresila! nabiju si je, nez vyrazim!

ehm.
    AIINKA
    AIINKA --- ---
    I přes dopravní zácpu spokojeně dobíhám do práce tak akorát, abych stihla otevřít. Připravuji prodejnu, rozsvítím a spokojeně se jdu chopit umývání nádobí, abych si udělala čaj.
    Pro příště bude však mnohem lepší a efektivnější zákazníkům tu prodejnu odemknout…
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Když peru prádlo a to nádržky na prášek dám ten na tmavé prádlo, a do nádržky na aviváže dám prášek na barevné, tak se to nevypere lépe.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Ctu titulek "Zažil jsem anální lynč. A pozval lidi na kolonokopii." Jakoze odplata nebo jeste vyvrcholeni toho analniho lynce?

Well. Medialni, Elwe, medialni...

Zažil jsem mediální lynč, uzavřel Arenberger. A pozval lidi na kolonoskopii - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/arenberger-rezignace-medialni-lync-majetkove-priznani.A210525_111552_domaci_remy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když mám kalhoty na dva knoflíky, tak často chodím s rozepnutým poklopcem. Zapla jsem přece dvě věci, no ne?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Není můj, ale muže..

Říkal:"už jsem tak zblblej z těch nařízení, vylezu z auta, sundám sluneční brýle, nasadím roušku, jdu si něco koupit do lékárny--)
    před vchodem sundám roušku, nasadím sluneční brýle, vlezu dovnitř, normálně nakoupím, lekarnice ani muk, normálně mne obslouzila :))
    vylezu ven, venku si chci nasadit roušku, sundám brýle, a pak mi to dojde....

Musel jsem vypadat fakt drsně ve slunečních brýlích a bez roušky jako opravdovej rebel :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Rano som nasla spadnute nejake veci na zachode z policky a prve, co ma napadlo bolo, co ta kocka zas stvarala.

Az na to, ze s tou kockou, co vyhadzovala na zem zasadne moje veci, uz nejakych min 10 rokov nebyvam. A ani uz nezije.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Teda musím říct, že chtít si ochladit malou spáleninku od vaření vodou z kohoutku s pákou otočenou místo na ledový kraj na ten horký... Nic moc.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Na hřbitově po uklizení, rozsvícení, atd. odcházim od hrobu prarodičů a nezapomenu pípnout dálkáčem od auta.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ISCH: to mi připomnělo našeho autobusáka v době těsně po sametu, po ránu za volantem s ukrutně červenejma očima.
    "No mladá si přivezla z Německa nějaký pičifuky, tak jsem si chtěl přivonět..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam