• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Error je, že jsem si toho všimla až když jsem se napila!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když si chci udělat kafe a dám vařit vodu, bylo by fajn tu konvici i zapnout.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Furt to čtu jako "midget computer..." zarážím se, "snad mini PC?" a pak mi dojde "midGEN computer games."
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    V práci dělám zvukové záznamy a neustále musím upozorňovat, že kývání a vrtění hlavou nahrávání nebere. No a teď mi na něco kývl přítel..zbytek si domyslíte:-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    zejtra si du vyzvednout novy sluchatka, a premejslim, ze bych to vzala zpatky prochazkou a rovnou je vyzkousela. celej den na to myslim, jestli budou aspon trochu nabity a jestli to pude.

a pred chvili sem to konecne vyresila! nabiju si je, nez vyrazim!

ehm.
    AIINKA
    AIINKA --- ---
    I přes dopravní zácpu spokojeně dobíhám do práce tak akorát, abych stihla otevřít. Připravuji prodejnu, rozsvítím a spokojeně se jdu chopit umývání nádobí, abych si udělala čaj.
    Pro příště bude však mnohem lepší a efektivnější zákazníkům tu prodejnu odemknout…
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Když peru prádlo a to nádržky na prášek dám ten na tmavé prádlo, a do nádržky na aviváže dám prášek na barevné, tak se to nevypere lépe.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Ctu titulek "Zažil jsem anální lynč. A pozval lidi na kolonokopii." Jakoze odplata nebo jeste vyvrcholeni toho analniho lynce?

Well. Medialni, Elwe, medialni...

Zažil jsem mediální lynč, uzavřel Arenberger. A pozval lidi na kolonoskopii - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/arenberger-rezignace-medialni-lync-majetkove-priznani.A210525_111552_domaci_remy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když mám kalhoty na dva knoflíky, tak často chodím s rozepnutým poklopcem. Zapla jsem přece dvě věci, no ne?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Není můj, ale muže..

Říkal:"už jsem tak zblblej z těch nařízení, vylezu z auta, sundám sluneční brýle, nasadím roušku, jdu si něco koupit do lékárny--)
    před vchodem sundám roušku, nasadím sluneční brýle, vlezu dovnitř, normálně nakoupím, lekarnice ani muk, normálně mne obslouzila :))
    vylezu ven, venku si chci nasadit roušku, sundám brýle, a pak mi to dojde....

Musel jsem vypadat fakt drsně ve slunečních brýlích a bez roušky jako opravdovej rebel :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Rano som nasla spadnute nejake veci na zachode z policky a prve, co ma napadlo bolo, co ta kocka zas stvarala.

Az na to, ze s tou kockou, co vyhadzovala na zem zasadne moje veci, uz nejakych min 10 rokov nebyvam. A ani uz nezije.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Teda musím říct, že chtít si ochladit malou spáleninku od vaření vodou z kohoutku s pákou otočenou místo na ledový kraj na ten horký... Nic moc.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Na hřbitově po uklizení, rozsvícení, atd. odcházim od hrobu prarodičů a nezapomenu pípnout dálkáčem od auta.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ISCH: to mi připomnělo našeho autobusáka v době těsně po sametu, po ránu za volantem s ukrutně červenejma očima.
    "No mladá si přivezla z Německa nějaký pičifuky, tak jsem si chtěl přivonět..."
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Neni muj, ale skodolibe si ho uzivam pokazde, kdyz to vidim:
    Lidi prijdou k lesnimu lazenskemu prameni, nastavi ruce pod trubku.... nic. Mavaji.... porad nic. Mano, asi to nefunguje. Dalsi mavani...
    Ten kohoutek je tam TAAAAKHLE velky. Primo pred ocima. Ale dole ve meste jsou cidla, takze taky to prece musi tect taky samo, ze:)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Včera jsem měla dlouhý pracovní den, plus jsem omezila kafe a přešla na přerušovanej půst... Takže mozek po ránu nepředváděl zrovna výkony.
    Nicméně to, že jsem si dávala nějaký věci do batohu a probleskla mi myšlenka: "Dala bych si žvýkačku," vedlo k automatickému pohybu ruky, nasměrování pepřového spreje do otevřených úst a položení prstu na spoušť, zarazilo i mě. Naštěstí ten zlomek vteřiny před tím, než jsem to stiskla.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    Často jezdím s autem po dálnici. Posledních pár měsíců několikrát do týdne.
    Dálniční známku na další rok řeším vždy v prosinci.
    Včera jsem jela po dálnici odpoledne do Prahy, dramatické zapadající slunce prosvítající kolem temného obrovského mraku nad městem mi osvětluje všechen skrytý bordel na předním skle. Osvěcuje i pravý dolní roh, kde odkrývá zbytky lepidla od loňské dálniční známky.
    Ve mně okamžitě hrkne - čeká na mě tučná pokuta, vždyť já letos jezdím bez známky!
    Oh wait, vždyť od letoška jsou elektronicky... a zakoupená už byla v prosinci...
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    RAHUF: Přesně tohle nám dělá nová trouba, jednou OK zapnout, podruhý OK nastavit teplotu. Akorát, že potřebuje potřetí OK aby začala předehřívat. Několikrát jsme se s ženou oba nachytali.
    ALE
    Jednou takhle přesně jdu zkontrolovat lososa s batátama v pekáči, jak se pěkně peče. A pak mi dojde, že se bude péct daleko líp, když ho malounko přemístím, konkrétně z linky do trouby.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KAYLA: Ano :D Nice, strako, pokaždý, když míříme na D5.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SULTHAN: mně to nedošlo doteď :-))))
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    KAYLA: Barandovský most, směr Strakovnická. Vždycky čumím na to, že jedu do francouzkého Nice, než mi to dojde - a to tam jezdím denně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam