• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOVE_DALI: a v Pepcu mají igelitky "šunt ekologická".
    až na třetí pokus mi došlo, že je tam v různých jazycích "jsem ekologická"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Všimli jste si někdy, že se u pokladen prodává vepřový lepidlo?
    #needmorecoffee
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nejspis jsem v utery na vsechny papiry, co jsem vyplnovala do skolky, napsala svoje jmeno.
    Prave mi totiz volala reditelka, ze "myslela, ze prihlasujeme chlapce...?"
    Asi si chci podvedome zase hrat:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SARUMANKA: no mohlo to dopadnout hůř:-)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    zvednu se od stolu v kanceláři, vezmu do ruky 2 špinavý misky s tím, že je odnesu do kychyňky a pak skočim pro balíček do zásilkovny
    jakmile projdu dveřma kanceláře, tak zapomenu co mám v ruce a autopilot mě zanese ven na chodbu (mimo firmu)
    zabouchnou se dveře a v tu chvíli zaostřím na ty divné věci co mám v ruce
    vstupní kartičku jsem ale nechal doma, tak tam trapčim ještě 5 minut než jde někdo kolem a pustí mě dovnitř
    čeloplesk
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    Jakože fakt jsem přišla na záchod a sundala si mikinu a zmateně koukala na ten záchod 20 sekund než mi došlo, že si chci sundat něco jinýho?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Píše mi anglicky mluvící kolega, že by chtěl doporučení na nějaké populární české písničky, aby mohl s kytarou šířit osvětu mezi dalšími expaty. Že prý jim už hrál český hit "Stanky" a mělo to úspěch. Sedím a říkám si, ok, překlep, asi tam mělo být "skanky" nebo "stinky" nebo "swanky", ale jakou českou píseň to proboha myslí?
    A pak mi to došlo, a teď to nemůžu dostat z hlavy.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Moje dítě má skautský kroužek v sousedním městečku. Většinou tu hodinku chodím nebo běhám v přilehlém bukovém lese mimo civilizaci. Ale dneska jsem po očkování, tak jsem si řekla: ne! Pěkně půjdeš do kavárny, projdeš se ulicema, uděláš si hezkou hodinku. Takže jsem byla za dámičku a až cestou k autu jsem si všimla, že mám tričko naruby a čouhá mi z boku cedulka....
    NVT
    NVT --- ---
    ETERNITY: Na těch to funguje taky. Akorát se to na nich místo rychlého pohybu ručičky projevuje rychlým přeskočením čísel.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Precetla jsem si tenhle a tenhle prispevek
    [THAIGRR @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se...]
    [THAIGRR @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se...]

Hmm, chronostaza, zajimave, rychle zavrtim hlavou a upru oci na hodinky.
    Mam digitalky.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Fajn...
    Dneska jsem nejdřív dávala psům pamlsek a po chvíli se vrátila je ještě pohladit... Starší psina se na mě dívala dost divně... až když jsem odcházela, došlo mi, že celou dobu, co ji máme víme, že na ni nesmíme sahat když má pamlsek, protože mívá panickou reakci a je schopna kousnout i když nechce.
    Chudák malá, jí to došlo a dívala se divně, protože mi nechtěla ublížit...

A teď jsem dorazila k doktoru jen abych zjistila, že mám být u jiného doktora na druhém konci Prahy...
    A to jsem včera i dnes několikrát kontrolovala datum a čas... jen tu adresu ne...
    ALEA
    ALEA --- ---
    MONIOUS: Ale zas... přes den je takový vedro, že oblečení za chvíli uschne.
    Venčila jsem šefovi štěně, nechala nás oba postříkat fontánou, která ostřikuje zájemce na ulici... tričko jsem měla durch a než jsem obešla blok, byla jsem úplně suchá... pes měl lehce mokré konce uší.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    po prochazce se psama si jako dycky oplachuju nohy a rikam si- venku je vedro, sem zpocena, dam si rovnou sprchu cela, ne?
    zvedam se z predklonu s tou sprchou v ruce a mam takovej divnej pocit, ze je neco jinak. jako bych na neco zapomnela...
    jo. svliknout. aha.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Včera jsem byl na pivku, vycházím ze záchodu, vidím slečnu, jak jde proti mě na stejný místo, tak jako správný gentleman držím dveře...a slečna jen utrousila: "špatný dveře"...a otevřela si od dámské sekce... :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kdyz si rikate, ze musi bejt fakt strasne svinsky vedro, kdyz je vam strasny vedro i pri sezeni u vetraku, zkuste ten vetrak nejdriv zapnout :-D
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Vystoupila jsem z vlaku a zamířila na metro směrem do práce. Drobný problém je, že jsem jela na schůzku někde úplně jinde. A že už v té práci půl roku nedělám.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Právě jsem prohledal celý byt, než jsem si uvědomil, že tu košili, co hledám, mám na sobě.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SM3: V tomhle počasí zítra celý kontejner blafne!
    SM3
    SM3 --- ---
    Vycházím dopoledne z baráku, do ruky beru pár kusů tříděného odpadu a pustupně to házím do popelnic, mezi papíry a plastem byly i dvě skleněné lahve. Když sedam do auta tak si říkám, že mi něco chybí, jedna z těch lahví byla domácí pálenka...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Asi jsem zvláštní člověk, když si na nakrájenou okurku občas dávám olivový olej. Ale cukr jsem si na ni, přísahám Bohu, dal poprvé.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přišel mi nějaký katalog nábytku do práce a čtu na titulní stránce "I ordinace může rozvést". Nepřišlo mi to VŮBEC divný! Až po chvilce jsem si všimla, že to je "rozkvést".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam