• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ...
    Vážení klienti,
    dovolte mi, abych Vás informovala, že kupní cena za převod bytové anekdotky v k.ú. Luhačovice byly v plné výši složena
    ...

I mistr notar se evidentne nekdy utne:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Inspiruješ mě. Až budu příště vařit něco z vajec, pošlu jim tak fotku nějakýhoi bílku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Diskuse Fotky našich bílků založena. Cože? Fotky našich biků :D
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    S jehlou v ruce nevysvětlujte, jak jste se píchli do nohy.
    Děkuji, velezvědavý kolego.
    Dva vpichy – jako od zmije.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAHUF: Doufám, že s fotkou!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    NELLAS: o tom zas jindy :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAHUF: A pak jsi to protřepal bez zavřného víčka? :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dělám si k svačině proteinový šejk. Vytáhnu šejkr, nasypu do něj prášek, zčásti zaleju vodou, mezitím odběhnu něco dělat a za chvíli se vrátim a doleju zbytek vody. Jenže koukám, že se prášek nerozpustil celý, jak tenhle problém vyřešit?
    Po chvíli tápání sáhnu po dlouhé lžičce a začnu směs míchat. Míchal jsem asi půl minuty, než jsem si vzpomněl, že přesně proto jsem si koupil šejkr, abych to místo míchání mohl protřepat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NAMATHUR: Hlavně aby se Martínek nespustil!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MARKYSHA: Jak souvisí pojmenovávání souborů s nějakým jídlem, to je nějaký rezervační či objednací systém? A jmenuje se Martinek?

...že Martínek (jméno exe)...

Jo, ahá!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Já jsem takhle onehdá v Lucidu kakal. Díky Bohu jenom ve snu! :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    SSTTAANNAA: Že jo??? Při nejlepší vůli tam pořád slyším ty Teplice! :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Obcas se mi stane, kdyz se jdu vycurat, ze sednu na zachod a leknu se, jestli to neni sen. Casto se mi to stava po ranu nebo kdyz jsem myslenkama jinde. Snazim se pak jakoby pro jistotu probudit, kdyby naaaahodou, ale samozrejme jsem vzhuru a vsechno dobre dopadne. Je to mozna takove intimni, ale moje asi nejvetsi mozkove wtf-jsem-asi-blazen.

Nevim, jestli za to muze traumatko z detstvi, kdy si i ten sen pamatuju. Nebo vseobecne moje hodne zive, casto lucidni, sny a kdyz nocni mura, tak je tam vzdy nejaky hororovy zachod.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Klasicka situace... Pripravim si na kavu, hrnek do pulky zaleju horkou vodou... A do zbytku naleju Magnezii (byla bliz nez mliko a jak tak leju, rikam si, to je vlastni, kde je barva mlika?)
    Au
    KULA
    KULA --- ---
    Tiskárna je nedaleko mikrovlnné trouby. V roubě si kolega ohřívá oběd. Já tisknu na tiskárně, koukám jak z ní lezou papíry, pak to skončí, ale já čekám. Slyším jak hučí mikrovlnná trouba, pak to cinkne, já si vezmu papíry a co jsem udělal mi dochází až si sednu za stůl.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes jsem si pustil na archivu ČT Sanitku a úvodní hláška zněla "Proměny světa a teplických srdcí" - aha "tep lidských srdcí":-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ETERNITY: to nic, pletou se i hospodářsky ve škole, dvakrát (vlastně každé čtvrtleí) mi volala hospdářka, že Martínek (jméno exe) nemá zaplacené obědy. Tak jsem jim vysvětlila, že se jedná o Alenku, že si to asi nespárovala. Podruhé to spárované měla, ale ex to skutečně zaplatit zapomněl, jak byla corona, tak jsem opáčila: "Děkuji, Martínkovi to vyřídím."
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOVE_DALI: a v Pepcu mají igelitky "šunt ekologická".
    až na třetí pokus mi došlo, že je tam v různých jazycích "jsem ekologická"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Všimli jste si někdy, že se u pokladen prodává vepřový lepidlo?
    #needmorecoffee
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nejspis jsem v utery na vsechny papiry, co jsem vyplnovala do skolky, napsala svoje jmeno.
    Prave mi totiz volala reditelka, ze "myslela, ze prihlasujeme chlapce...?"
    Asi si chci podvedome zase hrat:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam