• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Mám toho teď nějak moc, v práci zastupuju 5 lidí a ještě dělám svojí práci, a některý myšlenky jsou prostě autopilot.. při odjezdu do práce jsem vylezl před barák a nastoupil do auta s myšlenkou, že jsem dneska línej a vůbec se mi nechce otevírat bránu. Tak mě muj mozek opravdu přesvědčil, že otevření brány je volitelná možnost, nemusim to dělat a prostě můžu odjet, takže sem se rozjel do zavřený brány
    ALEA
    ALEA --- ---
    TRISSIE: Já mám problém se spaním a myslím, že cumlání by pomohlo. Z psychologického hlediska mi to přijde jako dobrý pokus, co by mohl dobře fungovat.
    Horší je, když tě u toho někdo vidí a musíš to vysvětlovat...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: dokud si k tomu nevemeš i plínky, tak je to normoš
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TRISSIE: aspoň si to můžeš vypít vleže :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dnes ráno jsem vstala tak v půl šesté. Chodím po pokoji, přemýšlím, co je špatně, že vidím nějak blbě. Jo, už vím, posvítím si mobilem...! Aha, tak to nepomohlo :) Ono je přece už dávno světlo, jen jsem si nevzala brýle.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pozdní noční (či brzká ranní) hodina fakt nepomáhájí...

kvůli rozděané práci jsem doteď jela na kofeinu/teinu, ale je potřeba navodit útlum, abych mohla jít spát, tak jsem si šla udělat horký mlíko s medem. No a protože mlíko na spaní tu pije jen naše nejmenší, tak teď zírám na kojeneckou láhev s dudlíkem a dávkou medovýho mlíka a přemýšlím, jestli jsem klesla až tak hluboko :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nikoli můj, ale mojí bankéřky:

sice si nastavila automatickou odpověď, ale zapomněla k ní cokoli připsat (jako třeba že není v kanceláři nebo kdy bude), takže všechno, co jsem se dozvěděla, byla hlavička "XY - automatická odpověď".

tak... asi děkuju? :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Z táborské zoo utekli zubaři... ... ...!?

Z táborské zoo utekli zubři, dva se ještě nepodařilo zahnat zpět. Lidé nemají chodit do lesa | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/domov/ze-zoo-v-tabore-utekli-zubri-schovali-se-v-blizkem-lese-dva-se-jeste-nepodaril.A210711_112656_ln_domov_lihem
    KATIE22
    KATIE22 --- ---
    MAR_TINA: hm, to mě ani nenapadlo. Musim uznat, že během rekonstrukce mě ty momenty, kdy je dobrý si přešlápnout, potkávají častěji.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    PAKOBYLKA_: díky, že v tom nejsem sama... nedávno jsem přišla z práce, vybaluju nákup, hrabu se v kabelce, volá mi máma, chvíli s ní mluvim, dál hrabu v kabelce, hrkne ve mně, že sakra kde je telefon, já ho asi někde musela nechat, snad ne v krámě... Oznámim jí do telefonu, že sorry, zavolám ti potom, já jsem asi ztratila mobil, položim to, mobil dám na stůl, čím dál hysteričtěji přehrabuju a vysypávám celou kabelku, přemejšlim, že rychle musim změnit hesla do mailu a jak to mám s bankovnictvím... No dobře deset minut to trvalo, a máma zatím trpělivě čekala, než mi to dojde a zavolám jí zpátky, aby se mi mohla vysmát:))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HRAFNAIN: ona ten byt nechce vyhodit do vzduchu, řekl bych :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KATIE22: Lať a tužka? Co by asi tak udělal MacGyver? ;P
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KATIE22: udělej ji na zemi pod tím místěm na stropě
    KATIE22
    KATIE22 --- ---
    Stojím v prázdným bytě. Před nastěhováním tam má přijít elektrikář a já jsem si při tý příležitosti vymínila vývod nad jídelním stolem na lustr. Manžel je proti. Chvíli diskutujeme, výsledek zní "ok, jak chceš, ale změř si to sama, já zatim vezmu dítě na hřiště, už se tady nudí a dělá brajgl". V bytě není nic kromě nějakejch latí, pásma a tužky. Měřím. Zkouším, kolik místa protřebuju ode zdi ke stolu, aby se tam člověk vešel. Z latí skládám na zemi půdorys stolu, kterej přijde až za tři měsíce. Dumám, přemisťuju. Chci ten lustr přímo nad středem stolu. Asi za 40 minut mám hotovo, vítězoslavně kráčím pro tužku, abych pro elektrikáře udělala značku na stropě. Jenomže tam nedosáhnu. Nemáme tam nic, na co bych si mohla stoupnout. Kašlu na to. Manžel vyhrál.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jsem nedávno jela brzo ráno autobusem a pár sedadel přede mnou seděl kluk, co koukal do mobilu a měl děsně zajímavý bílý sluchátka - vedly mu jako za ušima. Koukala jsem na to rozespalá několik minut a přemýšlela, jak je to asi pak zepředu vedený na ucho, že to musí být šikovný. Já nemám ráda ty pecky, to by se mi hodilo....pak se můj mozek probral z komatu a řekl mi: to nejsou sluchátka, ty blbko, to jsou šňůrky od respirátoru
    MUZA
    MUZA --- ---
    PAKOBYLKA_: ja takhle mluvila s kamaradkou ona: "co tak funis?"
    rikam: "tvl nemuzu najit mobil"
    Ona 5 vterin ticha a "telefonujes?"
    Strasnej vytlem :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Hledala jsem po byte telefon, z kteryho mi hrala pres reprak hudba. Dosla jsem az tak daleko, ze kdyz jsem si telefonu vsimla, napadlo me, ze zavolam priteli, aby me prozvonil. Jeste, ze mam na zotaveni temer dva mesice prazdnin!
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Jsem na dovolené. Servírka v kavárně mi přeje: “Have a nice vacation.” A já na to: “Thanks, you too.”
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    BALAENA: přesně!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MACSKA: tak dík

„Následně jsou zrna ponořena v tancích pod čistou vodou dalších 24 hodin.“
    V tancích? To s tím kafem tancujou? Pod vodou? Jak to sakra… Nebo to kafe tancuje?

to je přece jasný, naložej je do tanku, s tím zajedou pod vodu... sakra, ale proč do tanku? jsou snad ve válce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam