• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Jseš si jistá, že chybějící svačinou jsi prostě jen nenakrmila něco, co žije v tom batohu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už druhý den ráno otevřu ledničku, zkontroluju svačinu a dám si ji do batohu. Teda to si aspoň myslím, ve skutečnosti asi končím před tím "a". Protože v batohu ta svačina pokaždé fakt chybí. Sakra.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Hodila jsem si tabletu cerneho uhli do vody a snazila se polknout sumak aspirinu.
    Na tyhle kalby jsem uz proste stara.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Viděl jsem toto a myslel jsem si, že to slouží k odtrhnutí obočí.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu na vlak, jede 13:45. Čas dobrý, ten kilometr a něco za těch 25 minut dám. Kolik jsem dneska ušla? 12,34... počkat, to mi to jede za hodinu, to ještě stihnu tu kilometrovou zacházku... aha, no tak nic.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADJAZZ: simulátor mušího oka, normálně díra na trhu! 😀
    MADJAZZ
    MADJAZZ --- ---
    1MALALISTICKA: A já si říkám proč dělají kontaktní čočku s hrubým povrchem?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    1MALALISTICKA: ale je bozi:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    A vlastně to patří i sem... Dostala jsem talíř. Skleněný. Design praskací folie. Ha ha ha, vtipný, miluju praskací folie... Už desetkrát sem si mimoděk zkusila prasknout, protože se soustředíme na knížku, ale periferně vidím praskací folii...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    seznamování po síti se může konečně rozmáchnout, malý startup získal licenci ČNB.

Cože? Jako že ČNB garantuje solventosti nápadníků?

Investování po síti...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DEEFHA: V ideálním světě ti stačí nějaký průkaz totožnosti s fotkou, na které jsi si podobný a zbytek informací si úředníci a celníci dohledají. V parodii na ideální svět už jsem ale zažil i aktualizaci informačního systému v lékárně (pohotovostní lékárně drmax v Brně, když byl státní svátek), kde lékárník říkal celé frontě na předpis říkal, že jim ty léky dát nechce, že jim nevěří, že jsou jejich recepty a průkazy pojištěnce pravé...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREAT_R: ...a on není? :-P
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Můj tatík si myslí, že jeho očkovací certifikát (s obrovským QR kódem) je platný jenom když se vytiskne na barevné tiskárně...
    MUZA
    MUZA --- ---
    Se mi ted vybavila rodinna historka
    - kdyz jsme se prestehovali, bylo mi 7 let a byly prazdniny... Cele jsem travila po taborech, zatimco nasi travili po vecerech zarizovanim a zabydlovanim bytu... Posledni tyden chteli mit vegac... A tak kdyz skoncili vymalbou kuchyne, osazenim svetel, dolestenim kachlicek a tak... Tata se jak udelat mame radost... Ze udela boruvkovy koktejl...
    Nu vzal mixer, boruvky atd a bzzzzzzzz uz se to michalo...
    No a jak si tak povidali s mamou, jak je ten byt krasnej a ze mah hotovo a padla... Tata si vsiml, ze na dne mixeru zustavaj naky boruvky... Tak vzal dlouhou lzici a ponoril ji do zapnuteho mixeru...

No... Pote, co mixer vykonal sve dilo a vse bylo od boruvek od podlahy, pres tatu az po strop... Tata prohlasil, ze na to sere, vzal mamu do hospody, kde se desne zborili...
    a az druhy den oskrabal boruvky ze sten a stropu, vsechno umyli a znova vymalovali... :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Včera jsem se stoickým klidem během diskuze vzal do ruky talíř a nalil do něj mlíko, zatímco jsem dál povídal. Až když diskuze utichla jsem si uvědomil, že nedržím hrnek. Tak ho dostal kocour, no :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Poselství budoucím generacím:
    Pokud připravujete french press, je dobrý nápad namletou kávu nasypat do konvičky, a ne přímo do hrnku.

Jo, a vysypávat drobné střepy z igelitového pytlíku nad šálkem ranní kávy taky není nejlepší nápad.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Zírám vyděšeně na svou pracovní poznámku v mobilu: "Fakturační míle"...co to kurnik zas je za vymyšlenost? Pak se mozek probral a připomněl mi, že jsem si na ulici psala stručnou připomínku: "pošli fakturační údaje Míle"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: hm... tak tohle mělo jít do [neKvalitni novinarska prace aneb Massabob hovorit, Massabob prilakat!]
    A já si říkala, proč mi to někdo smazal :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Chvilku jsem si myslela, že má můj platební terminál na displeji nápis UHODNI PIN, když do něj klient vloží kartu. Ono je tam UVODNI PIN, ale to mi zdaleka nedává takový smysl! :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    my sme jednou nekolik dni marne shaneli rakev, ktera by se dala pridelat na pricniky, co na tom aute byly, ale zadna z tech pucenejch tam nesedela, takze se na posledni chvili rozhodlo, ze ty lyze pridelame gumicukama primo na ty pricniky a bude.
    kdyz sme konecne vyrazili, bylo mi divny, ze to auto vubec nejede, a kdyz sme pak zastavili na pumpe, doslo mi proc.
    zjevne jaksi nikomu nedoslo, ze ty obaly na lyze maj z jedny strany otvor, a ze by bylo dobry, kdyby ten otvor byl vzadu.. na ty strese byl obrovskej balon, vsechny ty futraly nafoukly.. moc aerodynamicky to nebylo, no :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PISKVOR: S příčníky máme taky zkušenost. Normálně je nevozíme, ale mužův táta měl auto půjčené a potřeboval ho pak ještě jednou, tak jsme jee nesundali. Na dálnici to auto vydávalo divné zvuky, na okresce v pohodě. Celou cestu jsme přemýšleli co tomu motoru je a kdy bychom to mohli odvézt do servisu, když zrovna to aito všichni potřebují, než jsme dojeli domů a muž si uvědomil, že to jsou ty příčníky a motor je úplně v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam