• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Chvilku jsem si myslela, že má můj platební terminál na displeji nápis UHODNI PIN, když do něj klient vloží kartu. Ono je tam UVODNI PIN, ale to mi zdaleka nedává takový smysl! :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    my sme jednou nekolik dni marne shaneli rakev, ktera by se dala pridelat na pricniky, co na tom aute byly, ale zadna z tech pucenejch tam nesedela, takze se na posledni chvili rozhodlo, ze ty lyze pridelame gumicukama primo na ty pricniky a bude.
    kdyz sme konecne vyrazili, bylo mi divny, ze to auto vubec nejede, a kdyz sme pak zastavili na pumpe, doslo mi proc.
    zjevne jaksi nikomu nedoslo, ze ty obaly na lyze maj z jedny strany otvor, a ze by bylo dobry, kdyby ten otvor byl vzadu.. na ty strese byl obrovskej balon, vsechny ty futraly nafoukly.. moc aerodynamicky to nebylo, no :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PISKVOR: S příčníky máme taky zkušenost. Normálně je nevozíme, ale mužův táta měl auto půjčené a potřeboval ho pak ještě jednou, tak jsme jee nesundali. Na dálnici to auto vydávalo divné zvuky, na okresce v pohodě. Celou cestu jsme přemýšleli co tomu motoru je a kdy bychom to mohli odvézt do servisu, když zrovna to aito všichni potřebují, než jsme dojeli domů a muž si uvědomil, že to jsou ty příčníky a motor je úplně v pohodě.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MADJAZZ: To já pár dnů zpátky v tom rohu infotainmentu viděl ikonu vybitý baterky - jen tenká červená linka… tak už jedu na benzínku, ať nezůstanu někde viset, když mi došlo, že bude stačit, když dám ten pripojenej mobil do nabíječky 😊
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-zavira-masokombinaty-kvuli-karantene-chybi-v-britanii-reznici-170187

Rostoucí počet nakažených v Británii zasáhl produkci masa. Kvůli nedostatku pracovníků, kteří museli do izolace, tamní masokombináty zavírají. Ovlivní to výrobu i finanční situaci společností.

Původně jsem chtěla upozornit na to, že těch pracovníků v izolaci je spíš nadbytek než nedostatek, ale druhý pohled odhalil poněkud děsivější pohled na důvod hrozícího nedostatku masa...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CAROLIAN: Do třetice všeho pískacího: jedu kamsi autem a telefonuju...a říkám si "sakryš, nějak to vazbí, přece ale mám handsfree, co to je?" Položím hovor, přestane to. Hm. Vytočím znova...a zas to začne, ještě před vyzváněním. Položím, nepřestane. Zpomalím - přestane!
    Co je to, je to černý, je to na střeše a píská to?
    Není to slaneček!

Jsou to příčníky: obvykle je nevozím, a pískají až nad nějakou rychlost; jak jsem manipuloval s telefonem, tak jsem zpomalil, takže přestaly, a pak zase přidal, tak zase začaly.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    RAHUF: manžel přišel, že nám v kuchyni něco divně píská, a že nám asi odchází lednice.... tak jsem dotáhla víčko na flašce se sodovkou - a nemusíme měnit lednici :-))
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Říkám si, že můj notebook už vážně vydává hodně divné zvuky a je nejvyšší čas ho odvézt do servisu. Zaklapnu ho - a obratem zjistím, že zvuk nevydává notebook, nýbrž dělníci vedle na stavbě.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MADJAZZ: Muj mozek mi okamzite predhodil vzpominku, ktera roky koluje nasi rodinou. Kdysi teta nasedla do auta, unavena z prace a zacala plasit, ze ji nekdo ukradl volant. Sedela vzadu.
    MADJAZZ
    MADJAZZ --- ---
    Vypadnu z práce, sednu do auta a po nastartování kouknu do pravého horního rohu infotainmentu vedle hodin, jestli mám dost nabitou baterku.
    WTF je to nafťák!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som dost velky arachnofobik, ale snazim sa s tym postupne nejak pracovat. Co zatial teda vobec nedavam, je nahle objavenia osemnohov v mojej tesnej blizkosti, alebo dokonca na mne. Sice som to stiahla aspon na to, ze uz nejacim na cely blok, ale vzdy vyskocim jak na pruzinke, akonahle mam pocit, ze po mne nieco lezie. Vcera som takto kutikom oka zahliadla pohyb na ruke, vyletela, zjajkla a ked som sa to snazila rychlo striast, zistila som, ze to nie je ziaden pavuk, ci obycajny hmyzak, ale len poloodlepena naplast. Ale vypadala fakt hrozivo :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jedu si tak autem bez klimosky, vedro, ze se koupu ve vlastni stave a najednou vidim znacku Náledí (takovou tu snehovou vlocku v trojuhelniku) a napadne me:"uf, aspon chvilku se ochladim"... ehm
    ALEA
    ALEA --- ---
    Mám datovou zprávu ve schránce.
    Vytisknout zprávu, vytisknout obálku, označit a sešít... snadné a dělám to pořád.
    Pokus 1. To je obálka od předchozí zprávy. Rozešít a znovu.
    Pokus 2. To jsou obálka staré a obálka nové zprávy sešité k sobě. Rozešít a znova.
    Napotřetí jsem si nadávala v duchu celou dobu, soustředila se na každý krok a nakonec to zvládla...
    A já se divím, proč se na mě šéf někdy dívá jak kdyby mi chyběl mozek...
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Mám toho teď nějak moc, v práci zastupuju 5 lidí a ještě dělám svojí práci, a některý myšlenky jsou prostě autopilot.. při odjezdu do práce jsem vylezl před barák a nastoupil do auta s myšlenkou, že jsem dneska línej a vůbec se mi nechce otevírat bránu. Tak mě muj mozek opravdu přesvědčil, že otevření brány je volitelná možnost, nemusim to dělat a prostě můžu odjet, takže sem se rozjel do zavřený brány
    ALEA
    ALEA --- ---
    TRISSIE: Já mám problém se spaním a myslím, že cumlání by pomohlo. Z psychologického hlediska mi to přijde jako dobrý pokus, co by mohl dobře fungovat.
    Horší je, když tě u toho někdo vidí a musíš to vysvětlovat...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: dokud si k tomu nevemeš i plínky, tak je to normoš
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TRISSIE: aspoň si to můžeš vypít vleže :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dnes ráno jsem vstala tak v půl šesté. Chodím po pokoji, přemýšlím, co je špatně, že vidím nějak blbě. Jo, už vím, posvítím si mobilem...! Aha, tak to nepomohlo :) Ono je přece už dávno světlo, jen jsem si nevzala brýle.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pozdní noční (či brzká ranní) hodina fakt nepomáhájí...

kvůli rozděané práci jsem doteď jela na kofeinu/teinu, ale je potřeba navodit útlum, abych mohla jít spát, tak jsem si šla udělat horký mlíko s medem. No a protože mlíko na spaní tu pije jen naše nejmenší, tak teď zírám na kojeneckou láhev s dudlíkem a dávkou medovýho mlíka a přemýšlím, jestli jsem klesla až tak hluboko :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nikoli můj, ale mojí bankéřky:

sice si nastavila automatickou odpověď, ale zapomněla k ní cokoli připsat (jako třeba že není v kanceláři nebo kdy bude), takže všechno, co jsem se dozvěděla, byla hlavička "XY - automatická odpověď".

tak... asi děkuju? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam