• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MUZA
    MUZA --- ---
    NELLAS: fnuk
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte vy co? Fakt tam byla! Část zase sním dnes, část zkusím zítra. Jednou to vyjde!
    MUZA
    MUZA --- ---
    PISKVOR: to byla spis takova recnicka :D moje predstavivost zas zapracovala no...
    Nezustanou a hlavne se zabalej do jedny veliky zravy koule! :D
    (Tvl ja si to snad stahnu a kouknu na to :DD)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MUZA: Mě se neptej, můj batoh to není...jenom mějme v patrnosti, že málokdy zůstanou malinkatý.
    MUZA
    MUZA --- ---
    PISKVOR: malinkaty criters? :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: bojí se snědení
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Mizí z batohu před požitím.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: V případě svačiny je to poněkud... nechutná představa.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: To už se mě taky někdo ptal. Včera večer byla v ledničce, uvidím dnes po návratu (pokud cestou neomdlím hlady). Přijdu si jak v nějaké pohádce o vílím zlatě, kterým zaplatíš a do zítřka ho máš zpátky v měšci.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Jseš si jistá, že chybějící svačinou jsi prostě jen nenakrmila něco, co žije v tom batohu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už druhý den ráno otevřu ledničku, zkontroluju svačinu a dám si ji do batohu. Teda to si aspoň myslím, ve skutečnosti asi končím před tím "a". Protože v batohu ta svačina pokaždé fakt chybí. Sakra.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Hodila jsem si tabletu cerneho uhli do vody a snazila se polknout sumak aspirinu.
    Na tyhle kalby jsem uz proste stara.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Viděl jsem toto a myslel jsem si, že to slouží k odtrhnutí obočí.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu na vlak, jede 13:45. Čas dobrý, ten kilometr a něco za těch 25 minut dám. Kolik jsem dneska ušla? 12,34... počkat, to mi to jede za hodinu, to ještě stihnu tu kilometrovou zacházku... aha, no tak nic.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADJAZZ: simulátor mušího oka, normálně díra na trhu! 😀
    MADJAZZ
    MADJAZZ --- ---
    1MALALISTICKA: A já si říkám proč dělají kontaktní čočku s hrubým povrchem?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    1MALALISTICKA: ale je bozi:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    A vlastně to patří i sem... Dostala jsem talíř. Skleněný. Design praskací folie. Ha ha ha, vtipný, miluju praskací folie... Už desetkrát sem si mimoděk zkusila prasknout, protože se soustředíme na knížku, ale periferně vidím praskací folii...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    seznamování po síti se může konečně rozmáchnout, malý startup získal licenci ČNB.

Cože? Jako že ČNB garantuje solventosti nápadníků?

Investování po síti...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DEEFHA: V ideálním světě ti stačí nějaký průkaz totožnosti s fotkou, na které jsi si podobný a zbytek informací si úředníci a celníci dohledají. V parodii na ideální svět už jsem ale zažil i aktualizaci informačního systému v lékárně (pohotovostní lékárně drmax v Brně, když byl státní svátek), kde lékárník říkal celé frontě na předpis říkal, že jim ty léky dát nechce, že jim nevěří, že jsou jejich recepty a průkazy pojištěnce pravé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam