• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    RAHUF: já jsem kdysi takhle umixovala miminu mrkvičku... taková fuška to byla, ale byla jsem silná a vytrvalá a podařilo se.... kdybych bývala tu mrkev napřed uvařila, tak jsem nemusela kupovat nový tyčový mixér....

připadala jsem si jak po zkoušce na policajta (to byl ten vtip, jak při příjmačkách na policajta dostanou různě tvarované kolíčky - trojúhelník, kolečko, čtvereček - a mají je strčit do stejně tvarovaných dírek... přijatí jsou všichni, tenhle test je akorát roztřídí na ty chytrý a na ty silný)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: Pro tyhle případy mám vždy po ruce cizrnu v konzervě :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Připravuju se, že budu dělat hummus. Připravím si mixér, vymačkám šťávu z citrónu, prolisuju česnek, vyndám tahini a olivový olej a chystám se slít cizrnu. Říkám si, že je pořád nějaká tvrdá, že přes noc v té vodě moc nezměkla... uvařit. Zapomněl jsem ji uvařit.
    Holt hummus bude k večeři a k bráchovi na návštěvu vezmu raději víno :)
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    CAROLIAN: panejo!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Vyrobime.TO" znamená, že "to vyrobí", ne že vyrobí trestní oznámení...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Stojím před bankomatem, kde jsem pípla bezkontaktně platební kartu a čekám a čekám, až mi ta karta z bankomatu vyjede.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Prolítávám slevy na Albatrosu.

Jak zvířata jedí | Albatrosmedia.cz
    https://www.albatrosmedia.cz/tituly/47117530/jak-zvirata-jedi/

Cože, zvířata Jedi? Nějaký SW pro děti? ...joaha.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Od rána čtu název eshopu OzobDort. Ozdob!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MACABRE: Ford 150
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    AUDIAC: to asi všichni. Dcera se pak mohla smíchy potrhat, když jsem stěrače zapnula i u nás, chvíli po návratu zas k pravostranným pořádkům.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Právě jsem zjistil, že mléko a třtinový cukr je sice fajn, ale aby to kafe mělo tu správnou chuť, je tam potřeba přidat taky kafe.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MACABRE: treba nektere Lexusy... sportovni auta...
    AMANT
    AMANT --- ---
    MACABRE: trabant
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    CAROLIAN: ze jsem tak smely, ale ktere auto ma v teto dobe jeste radici paku pod volantem?
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Stvořil jsem zajímavý překlep v krátkém textu o fyzice. Prý "nafuckovací lehátka". No, co už. Freud by v tom hledal sex.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Kolega zavírá kufr od auta - kombíku a já se chci nevím proč na poslední chvíli podívat po respirátoru, kterej tam přece musí někde být...3 cm tržná rána na hlavě a následně 4 stehy na chirurgii... :D :D
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Snažil jsem se smazat tečku ve wordu, ale nešlo to. Vyjevila se jako smítko na displeji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsem si vybrala vlakovy spoj, rezervovala, zaplatila online, dneska vyorana prijdu na nadrazi, automaticky zamirim k okynku "dobry den, Ova hlavni nadrazi..." Teprve az se me pani zeptala, jestli kartou nebo hotove, probrala jsem se a pozadala jsem o storno.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CAROLIAN: To mi připomíná moji první zkušenost s pravostranným řízením, kdy jsem chtěl vjet do křižovatky, ale místo blinkru a zařazení jedničky jsem začal mávat stěračema a stahovat okýnko.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Snažila jsem se klikat na koláč místo na myš a divila se , proč nefunguje:-D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    dneska jsem si dvakrát pustila stěrače, když jsem se snažila zařadit (ano, druhé auto má řadicí páku pod volantem)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Posbiram pradlo, odnesu do pracky, zavru ji, zavru za sebou dvere do koupelny, zhasnu...
    Nezapnuta pracka opravdu pradlo nevypere! Nastesti mi to doslo driv nez pri vecernim oblekani do prace, tak to snad stihne uschnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam