• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nevim no, mozna uz je to priznak nejaky choroby. V domneni, ze mi u postele lezi schoulenej pes (do loznice nesmi, ale nenapadne se sem tam vetre), jsem asi minutu vyhanela z ty loznice polstar. Starej kojici polstar.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILIEN: tam uz vim, jak do cestiny prelozit tolik oblíbené "best retards" :-)
    ADD
    ADD --- ---
    ILIEN: Pokud to není pro ženu po porodu... ale ta by takové přání třeba ocenila.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ILIEN: už vím, jak budu ode dneška končit emaily pro kamarády :)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    A taky jsem právě odeslala mail, který končil "S přáním pěkného dna".
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Strhla jsem si kůži na prstě tak, že 15 minut krvácel... když jsem splachovala.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Brownies v troubě se tak nějak divně pekly. Zkontroluju recept... já blbec jsem tam dal jen žloutky... Celý jsem to seškrábl trochu zalil, přidal bílky a znovu do trouby... no, je to takový piškotovitý... ale stejně je to pro kolegy z práce...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dnes jsem si udelal sve prvni kafao. K vyrobe potrebujete skoro prazdnou plechovku kafe, druhou plechovku od kafe, kde je ale zakerne ulozene kakao, horkou vodu a rozespalost. Nastesti se to kupodivu docela da pit.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Tlacim kocar a slysim divny cinkani... Zastavim, prestane to... Jedu, zacne to... Doprcic co to najednou je... Prohluzim kola, brzdu, tasku na kocar... Asi hodinu to zkoumam, furt to debilni cinkani... Kuwa co to je??

Aha... Nova bunda, rozepnuty zip k pasu a ten cinka o pasek v pase 🤦🤣
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jedu vlakem a říkám si, jestli nejsem opuchlá nebo se mi nesrazil respirátor....no ani jedno, měla jsem dětský.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kamos delal vajecinu na mem dvouplotynkovem varici. Michal dlouho a zarputile, nez jsem ho vysvobodila a zvedla viko, aby mohl panvicku polozit primo na plotynku.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Dnes 5 rano jsem diteti udelala mliko... Bez mlika...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    když potřebujete seřídit zavlažování, aby stříkalo tam, kde potřebujete, možná je lepší vypnout vodu, než začnete šroubovat hlavicema... a ne, mít holinky nepomůže...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Platbu pomocí bankovního klíče nepotvrdíte, ani když budete přikládat palec a zírat na displej několik minut. Když tedy držíte v ruce kalkulačku a ne mobil.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Bezne skolim a ucim v anglictine a dneska jsem vyjimecne mela workhshop v cestine. Zhruba v pulce poustim jedno kratky video, ktery je anglicky. To zdeseni, ktery nastalo, kdyz jsem po dojeti videa automaticky najela na anglictinu a asi pet minut mluvila a mluvila, to bylo docela k nezaplaceni.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jdu si uvařit kávu a myslím na to, že za mnou možná zítra přijede kamarádka, přemýšlím, že jí musím ještě zavolat, jestli opravdu přijede, protože poslední dobou jsou děti dost nemocné. Proberu se ze zamyšlenosti a vidím, že jsem přichystala dva hrníčky, do obou dala kávu... no jako by tu už kamarádka byla! A to ona navíc myslím ani kafe nepije.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: "Tísňová linka, dobrý den"
    "Já jsem klokan!"
    "V pořádku, jede Vám to v 11.45 ze zastávky Nádraží Holešovice"
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Běhám po kuchyni s mokrým talířem a snažím se najít utěrku. "Sakra, kdo dal pryč všechny utěrky? Co to bylo za debilní nápad?"
    Aha, já. Včera, když jsem si říkal, že je na čase je vyprat.

Bydlet sám má své nevýhody, hlavně to, že člověk nemá na koho svést svá osobní selhání.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: ale stejná pohotovostní telefonní linka a autobusová by byla cool.
    MARI
    MARI --- ---
    CAROLIAN: Na tohle je dobrý můj syn. Ne jen že vždycky trvá na tom, že musí dělat kafe se mnou, ale ještě trvá na správném postupu a nesmím vynechat nechat ho zavřít dózu od kafe. Takže správný postup zaručen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam