• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ach ta moje hlava...
    Jdu si pro mliko do kafe... Ale zapomenu, takze kdyz jsem na chodbe, vycistim kocici i nase wc, doplnim papir... Co jsem to... Vracim se do kuchyne, dite mezi tim vyrabovalo kos na plasty a nasel misticku od cinske omacky... Omacka je vsude na zemi, na skrinkach a hlavne na diteti... Hmmm ale neco jsem chtela... Tak jdu pro ciste body, cestou poklizim drobnosti... Beru body, vracim se... Jejda mliko, to jsem chtela! Uklizim omacku, prevlikam dite... Super... Jo to kafeee!

Hmmm uz je studene i bez mlika... Zase... Chjo
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Dělá se mi kafe, koukám z okna a v tom před barákem zaparkuje "naše" auto. Říkám si, že je divný, že muž jel někam takhle ráno a proč mi jako neřekl, že někam pojede. Mohl nechat aspoň vzkaz. Vždyť to je hrozně matoucí, když se člověk vzbudí a nikde nikdo.
    Až když z auta vystoupil úplně cizí chlap, došlo mi, že muž ještě spokojeně spí v ložnici a že to asi nebude naše auto... :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "Vaše telefonní číslo?"
    "Sedmsettřicetšest milionů stodva..., eh, promiňte, já vám to radši přehláskuju..."
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Aha! Já dneska v rámci nového podpisu s aktivní dobou konce roku všem přála ledový (ice) den místo příjemného (nice) dne. Že jsem si to dneska znovu otevřela. :) Trapně mi mohlo být až zítra ráno!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: a tak to byla kvalitní plastová krabička!
    bych spíš čekala něco takového:

:-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Nektere casti se zatavily do plastu tak dokonale, ze to fungovalo jak jantar. Na drevarnach jsme pak vedle nacelnika "chleba" (pribeh sam pro sebe) uctivali i velitele bucka. Myslim, ze dodnes nekde zije.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MUZA: kdepak, tehdy malem zemrel na mou cholerickou povahu. Dnes uz je to celkem schopny otec dvou deti, precejen jsem nematurovala vcera:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MUZA: Snědl to i s krabičkou, neasi.
    MUZA
    MUZA --- ---
    ETERNITY: a scipnul hlady? :DD
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ETERNITY SALVATOR: asi bych to dokonce ocekavala :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: U týpka, kterýmu maminka na cestu do velkého města musela nachystat krabičky s jídlem, aby tam nezahynul bídnou smrdí hlady? Ano, napadlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Uz jsem vam vypravela o spolubydlicim na VS, ktery se prave odstehoval od maminky do velkeho mesta? Maminka mu peclive nachystala krabicky s obedy, aby ji neumrel hlady.
    Nemeli jsme mikrovlnku a tak jsem mu doporucila, at si ten bucek se zelim ohreje v troube.
    Napadlo by vas, ze to tam vrazi v te plastove krabicce?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: jsou horší věci, co se dají najít po půl roce v troubě...
    (kdysi velmi, velmi dávno nás po dobu máminy třítýdenní služebky hlídala má čerstvě zletilá sestřenice. máma nám před odjezdem upekla kuře, a sestřenka po večeři schovala pekáček se zbytkama do trouby. bylo to... ošklivé a dobývalo se to z trouby ven, a my jsme se bály to i otevřít i nechat tam :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PISKVOR: Bohuzial nie, ale dali by sa pouzit ako dobra zbran. Boli fest vysusene a tvrde jak kamen :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: S mojou roztrzitostou je to tak bezpecnejsie pre vsetkych. :D

Ale uz sa lepsim a zapinam ju par krat za rok. :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHARKIE: No a byly? Byly ještě teplý?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: ty tu troubu asi moc nepoužíváš, co? :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TAPINA: Ja som tak raz v lete otvorila troubu, ze upeciem kolac a nasla v nej plech s pecenymi gastanmi. A uplne presne sa mi vybavil ten zimny vecer, kedy som ich tam nechala, ze si ich zjem este teple po vecery. Zatial moj najlepsi vykon v kuchyni :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak tenhle byl dobrej.
    V pondělí jsem dělala k večeři slané buchty z listového těsta. Je nás hodně, takže jsem jich dělala hodně. Po večeři jsem šla do kuchyně a uvědomila si, že jsem asi zapomněla vypnout troubu, no jo, pořád topí. Otočila jsem kolečky do nulové polohy. Střih.
    Dneska jsem dala rozehřátí troubu na přípravu oběda a kuchyní se začala linout lehce připálená vůně. Co se mi tam sakra minule připeklo? Otvírák troubu a čumím na poslední plech pondělních slaných buchet vyvedených v tmavohnědé barvě.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Rozklikla jsem reklamu jisté pražírny, protože mě zaujala sada s názvem home bagrista.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam