• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MAR_TINA: A s programem na bavlnu, vlnu nebo syntetiku? Ptám se pro kamaráda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdybyste někdo měl pochybnosti, jestli lze vyprat kartáč na čištění kol. Tak na 40 st. a 1000 otáček lze.

MACABRE
    MACABRE --- ---
    vcera u vecere jsem mel proslov k dceri: precti si lovce mamutu, tam mas vsechny otazky na tvoje odpovedi ! .. ke sve obrane musim priznat, ze jsem po letech opet precetl komplet stoparova pruvodce po galaxii a ten cloveku prijemne hlavu pomota 8-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "[book your appointment] for your individual population group or rage group"
    ...
    ačkoli teda nevím, jestli to není poněkud freudovský překlep.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Dnešní story jednoho místního ID...

Sem byl dneska u zubare, klasika pulka huby umrtvena tká čtyři hoďky, samo sem nesnidal, pac nestihacka. a tak sem koopil obed, prijel domu a hladovej du jist. a nejak mi to nejde no a porad kua nemuzu tu a tam neco pokousat, az sem si po chvili vsiml ze se tou umrtvenou casti pusy celou dobu hryzu do pusy a ne do jidla, takze mam pulku pusy ted dokousanou do krve. Mel jsem fakt velkej hlad, ale kdybych vedel ze se snazim snist sam sebe, asi bych to jeste vydrzel.... :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ETERNITY: připomněla:
    Když hejtman Ságner chtěl mu podati raport, mávl jen rukou: „Váš ešalon není v pořádku. Váš ešalon nespí. Váš ešalon má již spát. V ešalonech se má spát, když stojí na nádraží, jako v kasárnách – v devět hodin.“

Mluvil úsečně: „Před devátou hodinou vyvede se mužstvo na latríny za nádražím – a potom se jde spát. Jinak mužstvo v noci znečistí trať. Rozumíte, pane hejtmane? Opakujte mně to. Nebo neopakujte mně to a udělejte mně to, jak si přeji. Odtroubit alarm, hnát to na latríny, zatroubit štrajch a spát, kontrolovat, kdo nespí. Trestat! Ano! Je to všechno? Večeři rozdat v šest hodin.“
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ETERNITY: ještě že ne "Muzes mi to udelat pred celym mym tymem?"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jo to jsem jednomu kolegovi jednou chtela rict "Muzes mi to donest?" a "Muzes pro me neco udelat?" najednou.
    Vzniklo z toho "Muzes mi to udelat?" pred celym mym tymem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Naštěstí jsem to neodeslala.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: A dal?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LOVE_DALI: Já skoro poslala kdysi Indovi z našeho IT "give me a sex". V korporátu jsem se opotila, mohl by z toho být průšvih.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MONIOUS: Já jsem kdysi takhle přes Remote Support poslal jedný bankovní úřednici v UK "Spare with me one sex"
    Když jsem se omluvil za typo, tak mě napadlo, že bych mohl zavtipkovat, ale zrovna ona by to neocenila :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    prave se mi poved docela zajimavej preklep
    Brzdovy kotouce ATE Power Dick :D
    ehm.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ach ta moje hlava...
    Jdu si pro mliko do kafe... Ale zapomenu, takze kdyz jsem na chodbe, vycistim kocici i nase wc, doplnim papir... Co jsem to... Vracim se do kuchyne, dite mezi tim vyrabovalo kos na plasty a nasel misticku od cinske omacky... Omacka je vsude na zemi, na skrinkach a hlavne na diteti... Hmmm ale neco jsem chtela... Tak jdu pro ciste body, cestou poklizim drobnosti... Beru body, vracim se... Jejda mliko, to jsem chtela! Uklizim omacku, prevlikam dite... Super... Jo to kafeee!

Hmmm uz je studene i bez mlika... Zase... Chjo
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Dělá se mi kafe, koukám z okna a v tom před barákem zaparkuje "naše" auto. Říkám si, že je divný, že muž jel někam takhle ráno a proč mi jako neřekl, že někam pojede. Mohl nechat aspoň vzkaz. Vždyť to je hrozně matoucí, když se člověk vzbudí a nikde nikdo.
    Až když z auta vystoupil úplně cizí chlap, došlo mi, že muž ještě spokojeně spí v ložnici a že to asi nebude naše auto... :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "Vaše telefonní číslo?"
    "Sedmsettřicetšest milionů stodva..., eh, promiňte, já vám to radši přehláskuju..."
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Aha! Já dneska v rámci nového podpisu s aktivní dobou konce roku všem přála ledový (ice) den místo příjemného (nice) dne. Že jsem si to dneska znovu otevřela. :) Trapně mi mohlo být až zítra ráno!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: a tak to byla kvalitní plastová krabička!
    bych spíš čekala něco takového:

:-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Nektere casti se zatavily do plastu tak dokonale, ze to fungovalo jak jantar. Na drevarnach jsme pak vedle nacelnika "chleba" (pribeh sam pro sebe) uctivali i velitele bucka. Myslim, ze dodnes nekde zije.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MUZA: kdepak, tehdy malem zemrel na mou cholerickou povahu. Dnes uz je to celkem schopny otec dvou deti, precejen jsem nematurovala vcera:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam