• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Liquid baby detergent? Jo aha, to baby je napsáno o pět centimetrů výš.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GRANTORINO:
    KOMPAS:
    Njn, taky když dáte na sporák hrnec s vodou, začne se vařit o hodně dřív, když tu plotýnku zapnete...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Cedule před obchodem: "Děkujeme vám, že chodíte pozdě."
    ???
    Jo aha, Děkujeme vám, že se chováte zodpovědně. To teda fakt netuším, jak si to můj mozek zformoval 😅
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    už hodnou chvíli "nabíjím" notebook z prodlužovačky, která vede pouze kamsi pod změť věcí, teprve teď jsem si všiml, že nesvítí konec kabelu od nabíječky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dala jsem si tam špunt a šla poklidit po bytu....

Takhle se ta vana ale nenapustí, když nepustím vodu, že? Ještě, že první, co jsem potkala k úklidu byl ten ručník....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    prosinec se na mně nehezky podepisuje...
    šla jsem do Rossmanna vyzvednout fotky, hezky s košíčkem, jenže na fotomístě cedulka, že si mám řict u pokladny. U pokladny jsem si řekla, dostala fotky, zaplatila, a teprve až když jsem se zasekla při nastupování do auta, jsem si všimla, že na ruce mám furt ten nákupní košík...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Děti vás někdy dostanou do takového rozpoložení...
    "Nedupej tady s tím botem na bahnách!"
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    No tohle, všechna slaďoučká smetana v mém luxusním farmářském mléku v chladu ztuhla a ulpěla na stěnách lahve?! To nedopustím! Ták, pořádně proklepat, maminka chce smetánku do kafíčka…

Jejky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: no, zeptala jsem se "asi se tady včera večer nenašla, co?" a pokladní zavolala manažerovi prodejny a pak akorát tlumočila otázky na typ karty, banku a jméno majitele :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a jak se na to přišlo?? /:D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: muhehe, pár týdnů zpátky jsem v LIDLu naskládala obří nákup do vozíčku, abych následně zjistila, že jsem ztratila platební kartu. Prodavačka mě utěšovala, že jsem ji určitě zapomněla doma, já že ne, že jsem ji naposledy viděla večer předtím, když jsem v tomtéž LIDLu platila, a že jsem si nic z kabelky nevyndávala, takže karta je v prdeli.
    nebyla v prdeli, měl ji vedoucí prodejny v trezoru - já jsem ji tam totiž ten večer předtím nechala :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    do třetice a jdu se asi zastřelit.... zprávy na aktuálně.cz, vidím vzpomínkový článek o Havlovi a čtu "Plochý betlém, který neuhnul z cesty."
    vůbec nevadí, že je to "plachý bohém", já si jdu rozsvítit vánoční světýlka & až do konce víkendu už nebudu přemýšlet.
    MUZA
    MUZA --- ---
    MUZA: nebo jsem sklenicky nacpala do kosiku tak, ze se krok pred pokladnou urvalo ucho u kosiku a 4 sklenice s tim detskym blivajzem se rozprskly po prodejne... Maj nas tam radi :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    NANTHEI: ja takhle v lete nakoupila mraky sklenicek s prikrmy pro dite... Za mnou fronta jako krava... Pani pokladni to pekne vsechno po jedny napipala... A ja samo bez karty a rvouci dite... Moooc pekny to bylo...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    tvl a KDO teď naprosto vážně přemýšlel, že se cestou domů staví na večeři? jako haloooo... je někdo doma? 🤦‍♂️
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    QUANTI: plánuju nyní po návratu domů udělat to samý :))
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    AXTHEB: ne, Axi, to je tím, že jsem kráva :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NANTHEI: já asi před rokem udělala velkej nákup v Lidlu, abych zjistila, že jsem si nechala peněženku v druhý kabelce. Ještě ten den jsem si zprovoznila Google Pay na mobilu :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NANTHEI: To je jen tim, že na ně nejsi zvyklá.

Já asi taky ne, ráno jsem vyndal sluchátka z kapsy mikiny, když jsem ji předával mezi pračkou a sušičkou. Jedno sluchátko hraje potichu a mikrofon to odnesl úplně.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    kdo si objednal na zootí výdejnu v centru oblečení za 2600, ty troje šaty si vyzkoušel, všechny super... & při placení zjistil, že má kartu doma ve svetru, v kterým šel včera do kantýny? teda DOUFÁM, že je v tom svetru, v kterým jsem šla obědvat.
    a pak že ženský chtěj kapsy na oblečení. já bych všechny ty kapsy zakázala!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam