• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Ze nejsi paranoidni, neznamena, ze po tobe nejdou!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Tak já zas četl "FBI report"...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Potrebuju si rano otevrit a updatovat PBI report. Protoze je adresa na serveru slozita jak trojity zebrik, vetsinou napisu do prohlizece PBI a ono uz mi to nabidne adresu z historie.

Je videt, cim se zrovna me podvedomi po vanocich zabyva...

Pisu do prohlizece BMI tak dve minuty v kuse a furt se strasne divim, ze adresa serveru nikde:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Při masakru v Brně zemřeli dva humanitární pracovníci"

wtf?!?

Aha, v Barmě. To je hned vedle.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MAR_TINA: Jsou to NÁRODNÍ parky. Radši jsem to zkontrolovala. Ale teda přívlastek "parádní" bych čekala právě spíš u těch zámeckých zahrad 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELLIE: nevím. Už jste mě moc zmatli.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Nevyspalému člověku nefunguje mozek. Důkazem budiž například to, že už padám na hubu, ale přesto se ještě silou vůle držím při vědomí, abych si uvařil bylinkový čaj na usnutí.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MAR_TINA: A nejsou? 😳
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jeden rodičovský: Přijdu na záchod, prkýnko ke nahoře, tak ho dám dolů, umístím na něj dětskou redukci, usednu...leknu se a málem sletím. Můj zadek fakt už nějakou dobu redukci nepotřebuje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELLIE: já myslela,ze jsou to parky a zahrady
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: já se asi víc koukám na akční filmy než na taneční romance, protože "Mistrovství republiky v tancích" bylo naprosto jasný :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: Já četla "párky". Domnívala jsem se teda asi vteřinu, že tvůj error byl "je to pořad o uzeninách?" a ve skutečnosti to byl "pořad o vztazích celebrit".
    Všechno stejně blbý a v dnešní televizní produkci možný 😂
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TAPINA: prave sem to dovedla este o krok dal, a chvili premejslela co je to ta vojenska technika, a jak se to tancuje. ehm.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Včera jsem po letech jela do práce MHD, a ne autem. Večer jsem vylezla z kanclu vchodem, který vede na parkoviště, suverénně došla k místu, kde běžně parkuju, a zmateně zírala na úplně stejně modrou jako moje Fiesta, ale přesto Audi.

A teď jsem přejela stanici. Dvakrát.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Podobně mě vždycky zmate cokoli o tancích. Já na první pohled vidím umění a ona vojenská technika.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vidím v programu „Parádní parky III (15)“ a říkám si: „Tvl, kolik toho můžeš natočit o bundách…?“
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dostala jsem super nápad, že budu nosit tenkou čelenku, protože mi rostoucí vlasy lezou přes uši.
    a pak jsem zjistila, že nosím brýle.
    a respirátor...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Koukám na 2. sérii Zaklínače a překvapení za překvapením. S každým dílem si říkám: jé, tohle si vůbec nepamatuju, to je strašný jak jsem zapomnětlivá! a to jsem to četla už asi 5x! až už 6. dílu mě napadlo, že možná to nebude jen mou zapomnětlivostí, ale že tím dějem někdo zamíchal. Mně se vám tak ulevilo, když jsem to zjistila. Jak svý hlavě nevěřím, tak takovýhle věci mě vždycky úplně vykolejí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Liquid baby detergent? Jo aha, to baby je napsáno o pět centimetrů výš.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GRANTORINO:
    KOMPAS:
    Njn, taky když dáte na sporák hrnec s vodou, začne se vařit o hodně dřív, když tu plotýnku zapnete...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam