• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ETERNITY: bacha já takhle platila za půjčení router pokutu a taky to nechali dlouho vyhnít
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANTHEI: Bez te pracky to zni jako bezny den meho muze (on teda nehty jen striha). Plus ho pro neco poslu do auta a on se vrati s prazdnyma rukama, protoze vzal z auta neco jineho, co dal do sklepa. Jakysi router, co mame dorucit do Vodafonu, uz s nama bydli malem pul roku.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    já přesně vím, z čeho to mám, ale že si v jeden večer nalakuju 8 z 10 nehtů na rukou (bezbarvým) a přijdu na to až po hodině, odcházím na pobočku Vodafone řešit převod čísla bez TELEFONU, v kterém mám heslo k tomu převodu a nastavení služeb & zároveň zapomenu tu jedinou věc, kterou mám předat kamarádovi ihned po tom Vodafonu, to už je moc i na mě. a teda kromě toho jsem si ještě málem zabouchla klíče. a zapomněla prádlo v pračce.
    ...a když to teď tak píšu, uvědomila jsem si, že se mi už 20 minut louhuje bylinkovej čaj. fuck.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: ale furt to není tak zlý, jako kolega, co si do kalendáře napsal na úterý 10:00 "úterý".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Val. Kl. je ještě dobrá lokalita. Muž takhle jednou zmateně koukal do mobilu, kde měl poznámku "volat Bohu". Až ho napadlo na to kliknout, tak zjistil, že to byl oseknutý náhled z "volat Bohunice".
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ETERNITY: Aha. Ehm. :D

Btw tentokrát jsem nepřejela, ale nastoupila jsem do metra na opačnou stranu s tím, že přece jedu na Bořislavku, kde už 5 let nebydlím.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Sbohem google, nepotrebuji te, nyx vi uplne vsechno:)

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SABRIEL13: Ale nemas, tos rozstrelilas me, protoze jsi me nachytala pri double erroru:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Valasske Klobouky Financak!!! Tvl nikdy bych neverila, ze na to fakt nekdo prijde, dik:)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Bych řekla, že "validace klienta ukončena", ale mám ustřelenou hlavu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: podat přiznání k dani z nemovitostí, ale to sis už nezapsala :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: chceš jet na finanční úřad do Valašských klobouků
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Valená klenba a finančák?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SABRIEL13: head shot!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ETERNITY: Není pondělí 17.1.?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdy behem dvou uplynulych tydnu jsem si napsala do kalendare poznamky na pondeli 18.1.

Kdo prijde na to, co je VAL. KL. a FIN, dostane bludistaka, protoze ja to teda nevim.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Ten autobus asi nepojede na "Mnich.ovský Hrad, Dop.rdele Terminál"
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ne můj, ale partnerův.
    Máme struhadlo, kde se do plastové základny zacvakne kovový nástavec potřebné hrubosti. Partner nastrouhal sýr na špagety, vycvakl nástavec, nechal ho na lince, pečlivě umyl plastové tělo a odnesl sýr ke stolu. Vůbec nic mu na tom počínání nepřipadalo divné. :D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    vecere unaveneho rodice: udelam rybi pomazanku, pripravim talire, nakrajim chleba, namazu talire.
    nepotrebuje nekdo demolicni cetu 2 a 4, tez muze fungovat jako mensi teroristicka jednotka
    Zn. za odvoz
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    K proockovani seste schuze nove poslanecke snemovny.........
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DEEFHA: Žereš mňoukající hlavy?? Zní to bizarně, ale proti gustu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam