• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MUZA
    MUZA --- ---
    TRISSIE: ja hledala mobil po celym byte, panika az se me kamoska ptala, co tak funim... kdyz s mluvim... po telefonu...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NANTHEI: S brýlemi mám dnes taky jeden.

Odložila jsem je na noční stolek, po asi hodině jsem si je chtěla nasadit a nebyly tam! Prohledala jsem celý byt jen abych se vrátila ke stolku a našla je o 10 cm dál než jsem je prve hledala. Posunula jsem je, aby se mi tam vešel hrnek s čajem.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAPINA: Spetkou jo, ale ne TAK MOC, jako na testoviny. Teda aspon v mym svete. Mozna se v tvym soli ovocny knedliky hodne nebo testoviny malo :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LUCIASHECK: Já teda solím i vodu na ovocné knedlíky. To se dělá, ne?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dáte si tak vařit vodu na jahodový knedlíky. No, tak knedlíky jdou zpátky do mrazáku a bude carbonara, protože nějakej inteleguán tu vodu automaticky osolil :-D ještě že to nebyl dvojitej error a ty knedlíky jsem tam nehodila.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOVE_DALI, NANTHEI: žabaři! já jsem zpanikařila, že nevím, kde jsem nechala v podzemním parkovišti auto... v okamžiku, kdy jsem sedíc v tom autě dojížděla k závorám :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NANTHEI: za mých mladých let bývaly průkazky ČSAD. Už jsi někdy zkoušela panikařit, mocně hledat průkazku na bus, když ji máš v ruce? ;)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    vystoupím z metra, po 5 metrech naprosto zpanikařím, že nemám v ruce ty brýle, co jsem si celou cestu držela (protože se mi strašně zamlžují). dokonce jsem se vrátila zpátky skoro až k tomu vagónu a koukám všude po zemi, kde mi z té ruky vypadly... a jak jsem vůbec mohla upustit brýle, aniž bych o tom věděla... TY BRÝLE, přes které se právě rozhlížím.
    takže nejen, že brýle se bez brýlí špatně hledají. brýle s brýlemi se hledají ještě hůř.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Přinesl jsem si ke stolu konvici čaje, způsobně si připravím podtácek, abych na stole nedělal mokrý kolečka, začnu nalívat čaj… jo, ale ještě hrnek by to chtělo dát na ten podtácek. Takže kolečko sice není, zato je politá půlka stolu 🤦‍♀️
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Potřebuji v kuchyni při vaření odměřit tři minuty (viz [KOMPAS @ Mozkové errory renewed]), pročež začnu na nástěnných hodinách kontrolovat malou(!) hodinovou ručičku, než se pohne o tři dílky a vůbec mi není divné, že se vůbec nehýbe, dokud se mi jídlo na pánvi nezačne připalovat.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ETERNITY: bacha já takhle platila za půjčení router pokutu a taky to nechali dlouho vyhnít
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANTHEI: Bez te pracky to zni jako bezny den meho muze (on teda nehty jen striha). Plus ho pro neco poslu do auta a on se vrati s prazdnyma rukama, protoze vzal z auta neco jineho, co dal do sklepa. Jakysi router, co mame dorucit do Vodafonu, uz s nama bydli malem pul roku.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    já přesně vím, z čeho to mám, ale že si v jeden večer nalakuju 8 z 10 nehtů na rukou (bezbarvým) a přijdu na to až po hodině, odcházím na pobočku Vodafone řešit převod čísla bez TELEFONU, v kterém mám heslo k tomu převodu a nastavení služeb & zároveň zapomenu tu jedinou věc, kterou mám předat kamarádovi ihned po tom Vodafonu, to už je moc i na mě. a teda kromě toho jsem si ještě málem zabouchla klíče. a zapomněla prádlo v pračce.
    ...a když to teď tak píšu, uvědomila jsem si, že se mi už 20 minut louhuje bylinkovej čaj. fuck.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: ale furt to není tak zlý, jako kolega, co si do kalendáře napsal na úterý 10:00 "úterý".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Val. Kl. je ještě dobrá lokalita. Muž takhle jednou zmateně koukal do mobilu, kde měl poznámku "volat Bohu". Až ho napadlo na to kliknout, tak zjistil, že to byl oseknutý náhled z "volat Bohunice".
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ETERNITY: Aha. Ehm. :D

Btw tentokrát jsem nepřejela, ale nastoupila jsem do metra na opačnou stranu s tím, že přece jedu na Bořislavku, kde už 5 let nebydlím.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Sbohem google, nepotrebuji te, nyx vi uplne vsechno:)

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SABRIEL13: Ale nemas, tos rozstrelilas me, protoze jsi me nachytala pri double erroru:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Valasske Klobouky Financak!!! Tvl nikdy bych neverila, ze na to fakt nekdo prijde, dik:)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Bych řekla, že "validace klienta ukončena", ale mám ustřelenou hlavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam