• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "Nové riziko pro děti. Do škol se dostaly nikotinové sáčky, žáci do nich zvracejí."

?!

Nové riziko pro děti. Do škol se dostaly nikotinové sáčky, žáci po nich zvracejí - Deník.cz
    https://www.denik.cz/z_domova/nikotin-sacky-skoly-deti-20220118.html
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PISKVOR: Moc. A to jsem si ji raději ještě osolil.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALAMAN: Jak *moc* byla hnusná?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si osladil topinku s česnekem.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    3 není 8. A když jde o tramvaje, platí to dvojnásob.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: No co, když položíš pikslu s kávou vedle hrníčku, tak ani po zalití hrníčku vroucí vodou kávu nevykouzlíš.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: hipsta si dal hrnek i s pytlíkem do mikrovlnky, jak se naučil o výměnných pobytech u lidí, co neměli varný konvice, a dobrý :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: cold brew, hipsta style!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kdo si právě zalil čaj neuvařenou (resp. uvařenou před dvěma hodinami) vodou z konvice? 🤦🏼‍♀️
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V poledne jsem si v práci vypla topení, protože jsem přišla rozehřátá z venku a byl tady hic, ale pak se udělala zase zima, tak jsem si řekla, že využiju cesty na záchod a zase to zapnu. Přišla jsem ke dveřím od záchoda, ťukla do vypínače od topení, vlezla dovnitř a nechápala, proč je tam tma. Aha, ještě jeden vypínač tentokrát.
    GDY
    GDY --- ---
    já: [poobědní kafe, projíždějící NIH a tenhle gif [XMEDA @ Nové Internetové Humory // Poĺpp // -- // i DEUS VULT!!!!1] (nsfw)]
    můj mozek: wtf, ten smrad opravdu cítím!
    taky já: držící v ruce čerstvě se nahřívající iqos
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dneska mám pohovor (držte palce), včera jsem si hledala nějaké věci o firmě, kam chci, dneska to otevřu při čištění zubů, že si projdu poznámky.

Až budu vyplňovat ten test na konci pohovoru, měla bych se vyhnout pojmu "cuntomers".

Vždyť to ani není blízko sebe na klávesnici!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Surovina, nebo cílovka? Kdoví!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mě teda nápis „Satan“ na krabici dětských sušenek nijak nepřekvapil.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Studio Kakao vytváří unikátní vázy z vysloužilých turistů." Dobrá zpráva je, že mě to zarazilo.

Konečně sexy upcyklace. Studio Kakao vytváří unikátní vázy z vysloužilých lustrů | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c1-67020280-konecne-sexy-upcyklace-studio-kakao-vytvari-unikatni-vazy-z-vyslouzilych-lustru
    MUZA
    MUZA --- ---
    TRISSIE: ja hledala mobil po celym byte, panika az se me kamoska ptala, co tak funim... kdyz s mluvim... po telefonu...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NANTHEI: S brýlemi mám dnes taky jeden.

Odložila jsem je na noční stolek, po asi hodině jsem si je chtěla nasadit a nebyly tam! Prohledala jsem celý byt jen abych se vrátila ke stolku a našla je o 10 cm dál než jsem je prve hledala. Posunula jsem je, aby se mi tam vešel hrnek s čajem.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAPINA: Spetkou jo, ale ne TAK MOC, jako na testoviny. Teda aspon v mym svete. Mozna se v tvym soli ovocny knedliky hodne nebo testoviny malo :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LUCIASHECK: Já teda solím i vodu na ovocné knedlíky. To se dělá, ne?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dáte si tak vařit vodu na jahodový knedlíky. No, tak knedlíky jdou zpátky do mrazáku a bude carbonara, protože nějakej inteleguán tu vodu automaticky osolil :-D ještě že to nebyl dvojitej error a ty knedlíky jsem tam nehodila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam