• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ctu mrneti knizku o letadle...
    - a tady, to je piluška
    ...
    - ehmmm co to placam... Tohle je letuska a tady je pilot...
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    Povedlo se mi v oficialni obchodni korespondenci vytvorit hlavicku email "cenova kalkulace nahradniho dilu -kalhotky k dvirkam zasuvkovych skrini AKI"........... .Tri dny si piseme tri strany a az dnes jsem si toho vsimnul, mam rad sve ADHD.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když koukám na Devadesátky, to se pak není čemu divit, že vidím na billboardu "Nájemné vraždy rychle". Bylo to "Nájemné vždy a rychle".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Obvykle mi prehlednuti prijdou nic moc, ale dneska jsem pobavila samu sebe

Ostrava, okres Ostrava-město: Prodej RD 4+kk včetně šachty...

No tak co, no, tezit uz se nebude, treba to mel nekdo za barakem, tak to anektoval, k cemu by to tak mohlo byt dneska dobry...?

Šatny. Včetně šatny!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Odvezla jsem auto do servisu, přijedu zpátky domů MHD, jdu kolem místa, kde jsem teď týden parkovala.
    "Kde je sakra ta kára? Kdo by kradl starou Fiestu s promáčklým zadním nárazníkem a spoustou bordelu uvnitř?"

Eh.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    V prodejní zóně si můžete pořídit zub na památku.

Hm, zajímavý. To jsem nevěděla, že maj v Japonsku takový divný tradice.
    .
    .
    .
    Aha.
    V ‍prodejní ‍zóně ‍si ‍můžete ‍pořídit ‍něco ‍na ‍zub ‍i ‍na ‍památku
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    RAHUF: ze "svírání" jsem překlepem vytvořila "svítání na hrudi". Nyní přemýšlím, jak tuhle poetiku do zprávy z vyšetření nacpat.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Starosta Ostravy kvůli protestům vyhlásil nouzový stav."
    Cože?!!!
    Ottawy.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Jejda. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    IRINASH: Jen tak pro jistotu... nefunguje to, co ostrikuje sklo, nebo si u vas v aute obcas potrebuje ridic odstriknout?:)
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    IRINASH: Máš oDstřikovače? To je nějaká mikro-wapka? :-)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Píšu do zprávy "na autě mi nefungují odstřikovače" a mobil mi to přepsal na "na autě mi nefungují odstřelovače". Tomu se říká intuitivní autocorrect, odstřelovače by se taky někdy hodily. :D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Nechodte slepe za kolegou, kdyz jsou na chodbe vytahy hned vedle zachoda... Jeste ze je to posledni nocni.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Vánoce s cholerou? Jo aha, Vánoce s Choreou.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE: UPDATE: ta kamaradka to mamince vratila s tim, ze to asi neni pro ni. Musim priznat, ze se mi trochu ulevilo :D skupinovy error
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamaradce jsem poridila v ikee garnyze a policku a ze ji to poslu po moji mamince, ktera mela do rodneho mesta cestu. Aby byli bezpecne dovezeno vse, vyhrabala jsrm z papiroveho odpadu krabicku od detske lahvicky, nacpala do ni vsechny male soucastky, opatrila velkym napisem GARNYZE SOUCASTKY a dala do tasky s dalsimi vecmi k dodani.
    Kdyz si to maminka prebirala, rikam ji tohle a tohle, bla bla, vse je tady v tasce, jasny ok ok.
    Dnes jsem se ptala, jak to dopadlo, a maminka z te tasky zachranila tu detskou lahvicku a odvezla ji zpet a priveze mi ji domu. WTF??
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    kdyz cekate na dulezitou SMS a stale nejde, zkontrolujte si, ze to zarizeni, ktere hlidate, neni verna predvadeci atrapa mobilu, kterou maji deti na hrani
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Snídám, a před sebou mám dva plastové kelímky: jeden s žervé, které si postupně nožem mažu na rohlík, a jeden s hummusem, který si nabírám kousky řapíkatého celeru.
    Pochopitelně jsem nejpozději napodruhé neomylně zabořil celer do žervé. Asi budu muset chodit dřív spát.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tak se mi podařilo odjet z pumpy na Novovysočanský bez placení....naštestí mi to u nákladového nádraží cvaklo a vrátil jsem se... pan pumpař tedy zavolal na policajty a pátrání odvolal...

to je tak, když jste zvyklí platit přes aplikaci u stojanu a během tankování vám někdo zavolá...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MONIOUS: bych se přidala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam