• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem přečetla popis knihy norsky a říkala si, že jsem nějak unavená, když tomu tak blbě rozumím.

(Tušíte správně. Neumím norsky ani trochu.)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Debata o ženách-bojovnicích: "Zapomněli jste na Aditu, ačkoli ta existuje v budoucnosti." He? Co je zas tohle za věštbu, a z jaký budoucnosti?! Jo aha, "Alitu."

Centrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    https://www.nyx.cz/discussion/272546/id/54770174
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Ráno vstanu a začnu uklízet...jakože takovej ten něco jako jarní úklid...začnu tím, že vyperu peřiny...dám jednu do pračky, zapnu program, jdu dělat další věci...po cca hodině jdu pověsit peřinu, vytáhnu to a ejhle dal jsem ji tam i s povlečením... :D Poučení? Nikdy nezačínej úklid před ranní kávou, jinak jsi schopen rozklepnout vajíčko do kávovaru a nasypat zrna na pánvičku...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Výzkum genocidy pro město a krajinu. Cože?
    Výzkumné genofondy...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    sochyně boha lovu Diany.
    cože? boha lovu Diany? nejzajímavější na tom je, že tohle mi přišlo jako jedinej problém. uvědomění, že "sochyně" taky není úplně optimální výraz pro ten předmět, přišlo až o nějakou chvíli později.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Táta se ve svém pokročilém věku zbavil auta a dal mi tašku nějakého příslušenství, co mu z něho zůstalo doma. Rozmrazovač, nějaké čističe a kde co všechno. Uložila jsem tašku do kufru auta, že to později proberu a nechám si, co se hodí. A pak jezdím a děsím se, co se zase stalo a kolik to v servisu bude stát, protože uvnitř auta smrdí fest benzín. Až dneska mě napadlo podívat se do toho kufru a jistě, jedna ta flaška s nějakým obskurním aditivem teče.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Nejstarší americká strážkyně párků... Neměl bych si číst před obědem :-)

Nejstarší americká strážkyně parků odešla ve 100 letech do důchodu - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/nejstarsi-americka-strazkyne-parku-odesla-ve-100-letech-do-duchodu-40392732
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Vypadá to, že cca 2,5... tak propříště...
    Kolik gramů je polévková lžíce? Odměřujeme bez váhy - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/clanky/1207-odmerujeme-bez-vahy-kolik-gramu-je-lzice-masla-nebo-hrnek-mouky/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEEFHA: naštěstí už jsem měla nachystanou polévkou lžíci na nabrání mouky, takže jsem se zarazila na tom, že jsem nedokázala přepočítat, kolik lžiček je jedna polévková lžíce :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: No a jaký to bylo?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    hádejte, kdo si dneska na zapražení polévky přinesl místo dózy s moukou ze špajzu krabici s kafem?

chtělo by to asi víc spát a míň kafovat...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Rozkaz zněl jasně. Všechno v čistící místnosti umýt peroxidem.

Chudáci plyšáci.

No co, aspoň se na oddělení naučí dávat věci tam, kam patří.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Pokud trpite na zanety dasni, davejte si pozor, co si kupujete za odrudy jablek (nebo aspon nezapominejte, ze jste si je koupili) :-D Cervena duzina nebo cerveny “zilky” v duzine jsou zradny :-D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Utracením exministryně Aleny Schillerové se začala zabývat NCOZ..."

o_O to jsou teda drsňáci, ti se s tím nemažou, wtf. Aha, "utrácením."
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SALAMAN: Nevím sice, jak se to to stalo, ale mladýmu mohly bejt tak cca 2 roky a když procházel koupelnou radostně zahalekal, že "kolo, kolo, punt". U tý pračky pak vydržel celkem dlouhou dobu :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Než se začnete hrabat v odpadu, tak se podívejte, jestli to náhodou nebylo tím, že máte ve dřezu špunt.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Osladil jsem hamburgery, u mě poslední dobou už klasika.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: ETERNITY: NELLAS: Tak dík, jdu si pustit O, tam je kombajn, to veverka ví, to pochopila veverka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: aneb slavne
    Are those reebok or nike (subtitles)
    https://youtu.be/BQ4c54rCJ_k
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Zvlada to i ceske asociace:) (Písmenka! Pííísmenka!!) = Scorpions, Peacemaker.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam