• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska jsem si nasypala do kafe parmezán. normálně jsem prostě sáhla do lednice, a místo _tekutýho_ mlíka vytáhla strouhanej parmezán, otevřela ho a nasypala do kafe. ne místo cukru, kterej tam už byl, ale místo mlíka.
    myslim, že je se mnou něco skutečně špatně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Nacvakával jsem RJ-45 koncovky na patch kabely. Akorát jsem skončil a přišla dcera (11) že si chce zahrát šachy. Vytáhnu šachy, začnu skládat figurky a mumlám si: světle oranžová, oranžová, světle zelená, modrá, dáma ctí barvu ..."
    Asi je čas na pozdní ranní kafe.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALAMAN: četla jsem slanina 😀
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DEEFHA: Alespoň jsem vyzkoušel jejich pozornost :) Příště se před prohlídkou najím, ať nemyslím na jídlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALAMAN: Z toho už se ovšem nevykroutíš :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes jsem se nekolikrat lekla, ze oslovuji syna jinym jmenem, ze to jsem teda matka za vsechny prachy. Vzdy to ale bylo spravne, ty uleky byly uplne zbytecne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Před chvílí jsem dělal prohlídku pivovaru. Celá skupina koukala celkem vyplašeně, když jsem jim ukazoval mladinovou pánev a s vážnou tváří říkal, že se tam sladina ohřeje a poté přidáváme česnek. (je to chmel, samozřejmě)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tezky den, mam jakesi prezentace, jako posledni, uplne vyflusla (za cely den nemam prestavku) prezentuju model o kupceni s hlasy.
    "... no, a takhle si jeden politik od druhého kupuje hlady."

Do par vterin pricupitala asistentka s matonkou a hrsti lotusek:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "U přijímaček na SS se uchazeči v češtině zhoršili, v matematice zlepšili."

Chudáci budoucí středoškoláci. Vynecháte jeden háček and you're literally Hitler.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    v zachode se voda sice toci, ale nic v nem nevyperete. Koukal jsem s plnou naruci pradla do misy dobre 10s nez mi doslo, ze jsem otevrel spatne dvere. No tak muj mozek po nocni je asi jako koleguv na ranni bez kafe.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Kolega dorazil v 5 rano do prace, udelal si kafe, vyzebral cigaretu a promptne si kafe tou cigaretou zamichal.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Bohouš Josef a Bohuš Matuš
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    POZITRON: Pepa Vojtek a nebo Vojta Kotek, máš v tom zmatek a neznáš 6 fotek
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Doted jsem si myslela, ze Bara Polakova a Iva Pazderkova jsou jedna osoba.
    V minulosti se mi stalo to same s Tomem Cruisem a Bradem Pittem.
    Urcite mi takhle splynuli i dalsi lide, jen o tom nevim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem přečetla popis knihy norsky a říkala si, že jsem nějak unavená, když tomu tak blbě rozumím.

(Tušíte správně. Neumím norsky ani trochu.)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Debata o ženách-bojovnicích: "Zapomněli jste na Aditu, ačkoli ta existuje v budoucnosti." He? Co je zas tohle za věštbu, a z jaký budoucnosti?! Jo aha, "Alitu."

Centrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    https://www.nyx.cz/discussion/272546/id/54770174
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Ráno vstanu a začnu uklízet...jakože takovej ten něco jako jarní úklid...začnu tím, že vyperu peřiny...dám jednu do pračky, zapnu program, jdu dělat další věci...po cca hodině jdu pověsit peřinu, vytáhnu to a ejhle dal jsem ji tam i s povlečením... :D Poučení? Nikdy nezačínej úklid před ranní kávou, jinak jsi schopen rozklepnout vajíčko do kávovaru a nasypat zrna na pánvičku...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Výzkum genocidy pro město a krajinu. Cože?
    Výzkumné genofondy...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    sochyně boha lovu Diany.
    cože? boha lovu Diany? nejzajímavější na tom je, že tohle mi přišlo jako jedinej problém. uvědomění, že "sochyně" taky není úplně optimální výraz pro ten předmět, přišlo až o nějakou chvíli později.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Táta se ve svém pokročilém věku zbavil auta a dal mi tašku nějakého příslušenství, co mu z něho zůstalo doma. Rozmrazovač, nějaké čističe a kde co všechno. Uložila jsem tašku do kufru auta, že to později proberu a nechám si, co se hodí. A pak jezdím a děsím se, co se zase stalo a kolik to v servisu bude stát, protože uvnitř auta smrdí fest benzín. Až dneska mě napadlo podívat se do toho kufru a jistě, jedna ta flaška s nějakým obskurním aditivem teče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam