• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ETERNITY: jelikož sem jdu z Dětských perel, tak jsem potkani samozřejmě přečetla jako klokani :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NANTHEI: tak on i parmezán je původně mlíko, takže to tvůj mozek asi prostě trochu zjednodušil... :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Zpráva dne? "Princezna Charlotte slaví 7. narozeniny, ukázala psa"... Eh, radši ani nebudu psát, jak jsem přečetl poslední slovo. To mám z toho, že o kus výš v Google News feedu bylo "Policie zadržela podezřelého ze znásilnění pěti dětí v Praze" a mozek je freudovská svině... :-/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Takovy mame nejradsi, pak se na internetech objevuji nase tabulky "Nesnazte se krmit kapry, mistni potkani maji problemy s obezitou".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    :)))

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: nechtěl ani salát. Paní vedle zkouší drobenkovou buchtu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Na pipi asi taky nebude fungovat, což?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: není blbej, ne, na čičí chodí kočka a kdybys byla kočičí žrádlo v nálevu, ty bys chodila tam, kde je kočka? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: ne :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: A priplaval?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Chtěla jsem přilákat pozornost kapra a zavolala na něj čičí.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska jsem si nasypala do kafe parmezán. normálně jsem prostě sáhla do lednice, a místo _tekutýho_ mlíka vytáhla strouhanej parmezán, otevřela ho a nasypala do kafe. ne místo cukru, kterej tam už byl, ale místo mlíka.
    myslim, že je se mnou něco skutečně špatně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Nacvakával jsem RJ-45 koncovky na patch kabely. Akorát jsem skončil a přišla dcera (11) že si chce zahrát šachy. Vytáhnu šachy, začnu skládat figurky a mumlám si: světle oranžová, oranžová, světle zelená, modrá, dáma ctí barvu ..."
    Asi je čas na pozdní ranní kafe.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALAMAN: četla jsem slanina 😀
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DEEFHA: Alespoň jsem vyzkoušel jejich pozornost :) Příště se před prohlídkou najím, ať nemyslím na jídlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALAMAN: Z toho už se ovšem nevykroutíš :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes jsem se nekolikrat lekla, ze oslovuji syna jinym jmenem, ze to jsem teda matka za vsechny prachy. Vzdy to ale bylo spravne, ty uleky byly uplne zbytecne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Před chvílí jsem dělal prohlídku pivovaru. Celá skupina koukala celkem vyplašeně, když jsem jim ukazoval mladinovou pánev a s vážnou tváří říkal, že se tam sladina ohřeje a poté přidáváme česnek. (je to chmel, samozřejmě)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tezky den, mam jakesi prezentace, jako posledni, uplne vyflusla (za cely den nemam prestavku) prezentuju model o kupceni s hlasy.
    "... no, a takhle si jeden politik od druhého kupuje hlady."

Do par vterin pricupitala asistentka s matonkou a hrsti lotusek:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "U přijímaček na SS se uchazeči v češtině zhoršili, v matematice zlepšili."

Chudáci budoucí středoškoláci. Vynecháte jeden háček and you're literally Hitler.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam