• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Bavíme se o tom, jestli si pamatujeme, co jsme kdo dělali, když se stalo 9/11. Povídám: "Tak já si pamatuju úplně přesně, co jsem dělala, jak jsem se o tom poprvé dozvěděla, co zrovna hrálo v televizi, ale zaboha si nevybavuju, co to bylo za den."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tankuju u benzínky s jistými potížemi, například že jsem zapomněla platební kartu doma. Když toto vyřeším, zaplatím a chci odjet, napadne mě, proč jsme nevzali naftu a ostřikovací prostředek včera ve Mšeně u eurooilu, když jsme tam byli.

Patrně proto, že ve Mšeně jsme byli včera na kolech.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu si... „Melvin graciously pushed past his cow (Melvin se milostivě protlačil kolem své krávy, hm, to je ale divné, ta kráva, tak kouknu, co bude dál... ) orkers and went into his office.“ (jo aha, žádné krávy, spolupracovníci... To je tak, když někdo rozdělí slova v divném místě.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čokoládovo-karamelový dort se slavnými arašídy
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zcela vážně jsem dumal, kdo je Antonín Bejba. (I přesto, že nedávno takhle někdo perlil v Dětských perlách.)

TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Včera línej na těch pár metrů couvání zavřít kufr. Následoval údiv, že v parkovací kameře vidím nebe a ptáky.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    To se mi sakra ještě nepovedlo, tak mě to ještě čeká:-)

Spolubydlící slejvala škvařený sádlo a škvarky přes umělohmotnej cedník.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: všichni už ho slili. Máš to za sebou, dvakrát to většina lidí neudělá.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kdo nikdy neslil vývar do odpadu, ten ještě neumí vařit, že jo?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Těžká technika už je na barrandovském mostu"

To nemůžete krucinál napsat "bagry"? Skoro mne trefil šlak! :-D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    reklama proti preskakovani reklam
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Koupil jsem práškový kofein na výrobu energeťáku. Ale jak to sakra zvážit? Do dvou deci patří 80 mg, takže kuchyňské váhy jsou out. Uháním kamaráda, aby mi to zvážil ve výzkumáku. Dám mu k tomu odměrku udělanou z čínské hůlky, aby mi zvážil, kolik se na ni vejde. Píše, že to vážil desetkrát a je to někde mezi 30 - 100 mg. Prý mi ty váhy donese, ať si to navážím sám. Donesl váhy, vytáhnu je z krabice, študuju návod...

... a najednou mne tak napadá, že vlastně nemusím nic vážit. Že když těch pětadvacet gramů rozpustím v litru vody, tak 1 ml = 25 mg, a to už odměřím stříkačkou...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Manželka bůh ví proč nasypala bezlepkovou strouhanku do misky, ve které běžně míváme krystalový cukr. Shodou okolností jsem nedávno koupil místo klasického bílého kryst. cukru cukr třtinový (světle hnědé barvy).

Abych to neprotahoval, kafe slazené bezlepkovou strouhankou se fakt pít nedá...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Zjistuju, že je něco špatně s brejlema, protože najednou vidím rozmazaně a vůbec nějak divně. Tak je různě čistím, otiram, nefunguje to. Už si planuju, že budu muset k očaři. Je to fakt divný. Že by se mi zhoršil zrak že dne na den?
    No ne... Jen si někdo včera večer zapomněl vyndat čočky a ráno už to úplně vytěsnil.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Ráno jsem se budila ze snu o dovolené. Takové té klasické, kterou běžně nepacham - moře, cocktail na lehátku, slunce...
    No a právě jsme zjistila, že jsem do práce dorazila v plavkách. Naštěstí nejen v nich...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Sedim vonku pred cukrarnou a uzivam si pekne pocasie a cafe latte. Hlavou mi bleskne, ze by som to mala robit castejsie, kedze ho mam rada a doma si ho nespravim. O par minut neskor blik a mne doslo, ze mam doma predsa ten napenovac mlieka, ktory som kupovala presne za tymto ucelom. Uz asi pol roka. A celu dobu v nom robim len kakao.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mně asi hrabe, nebo na mě zapůsobila smrt R. Uzla, nebo nevim…. Ale hádejte, kdo má dneska svůj den :-D

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUANTI: Už se mi dařilo to nedělat a po mess+nyx ten recept otevřít. Tak pro mě to error je. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ALEXIS: To je error? To se mi děje tak nejmíň třikrát denně 😁
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Vezmu do ruky telefon, že se podívám na recept. Jako první vyskočí zpráva na Messengeri, pak mrknu na nyx, po chvíli odkládám telefon a vracím se do kuchyně. Nepodívala jsem se do receptu kolik toho mám odvážit, tak znovu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam