• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Zjistuju, že je něco špatně s brejlema, protože najednou vidím rozmazaně a vůbec nějak divně. Tak je různě čistím, otiram, nefunguje to. Už si planuju, že budu muset k očaři. Je to fakt divný. Že by se mi zhoršil zrak že dne na den?
    No ne... Jen si někdo včera večer zapomněl vyndat čočky a ráno už to úplně vytěsnil.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Ráno jsem se budila ze snu o dovolené. Takové té klasické, kterou běžně nepacham - moře, cocktail na lehátku, slunce...
    No a právě jsme zjistila, že jsem do práce dorazila v plavkách. Naštěstí nejen v nich...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Sedim vonku pred cukrarnou a uzivam si pekne pocasie a cafe latte. Hlavou mi bleskne, ze by som to mala robit castejsie, kedze ho mam rada a doma si ho nespravim. O par minut neskor blik a mne doslo, ze mam doma predsa ten napenovac mlieka, ktory som kupovala presne za tymto ucelom. Uz asi pol roka. A celu dobu v nom robim len kakao.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mně asi hrabe, nebo na mě zapůsobila smrt R. Uzla, nebo nevim…. Ale hádejte, kdo má dneska svůj den :-D

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUANTI: Už se mi dařilo to nedělat a po mess+nyx ten recept otevřít. Tak pro mě to error je. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ALEXIS: To je error? To se mi děje tak nejmíň třikrát denně 😁
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Vezmu do ruky telefon, že se podívám na recept. Jako první vyskočí zpráva na Messengeri, pak mrknu na nyx, po chvíli odkládám telefon a vracím se do kuchyně. Nepodívala jsem se do receptu kolik toho mám odvážit, tak znovu.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: Laboratoř, povětšinou potraviny, někdy mrtvá zvířata ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: co to proboha děláš za práci, že při instrukci "odměřovat ejakulát" tě zarazí akorát to, že ho nemáš na skladě? :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Čtu si pracovní návod: odměříme 4 ml ejakulátu...panika, tyjo, kde ho jako tady vezmu?
    Eluát to byl. Minutu na to otevřu net a tam zpráva, že zemřel Uzel. Takže žádný Freud, jak mi vynucovala kolegyně :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ETERNITY: jelikož sem jdu z Dětských perel, tak jsem potkani samozřejmě přečetla jako klokani :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NANTHEI: tak on i parmezán je původně mlíko, takže to tvůj mozek asi prostě trochu zjednodušil... :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Zpráva dne? "Princezna Charlotte slaví 7. narozeniny, ukázala psa"... Eh, radši ani nebudu psát, jak jsem přečetl poslední slovo. To mám z toho, že o kus výš v Google News feedu bylo "Policie zadržela podezřelého ze znásilnění pěti dětí v Praze" a mozek je freudovská svině... :-/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Takovy mame nejradsi, pak se na internetech objevuji nase tabulky "Nesnazte se krmit kapry, mistni potkani maji problemy s obezitou".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    :)))

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: nechtěl ani salát. Paní vedle zkouší drobenkovou buchtu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Na pipi asi taky nebude fungovat, což?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: není blbej, ne, na čičí chodí kočka a kdybys byla kočičí žrádlo v nálevu, ty bys chodila tam, kde je kočka? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: ne :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: A priplaval?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam