• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SABRIEL13: Jakože pankáči? Podle hesla 'no future'?
    Aha, pán myslí zřejmě 'vegety'
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---

Četla jsem "lidé z budoucnosti" a vůbec mi to nepřišlo divný.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Venčila jsem psa a sbírala střepy, kterých je tu všude plno… V trávě se něco zatřpytilo. Sáhla jsem po tom o zlomek sekundy dřív, než mi došlo, že to je místo, které Jack právě označkoval.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    právě jsem odeslala fakturu
    se slovy uvedenou částkou
    dvatisícepětser
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Vavrouškovu dceru dostali ekolog Malík, zoolog Vlašín a žačka Kozlová" - fíha, ta polyamorie se nám nějak ujímá.
    Cenu. Vavrouškovu cenu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Každej den mi chodí newsletter místní restaurace.
    Den, co den to čtu jako: "Poslední nabídka restaurace..." a vždycky se u toho pozastavím.. :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Skina porodila čistá panna.
    (ehm syna)
    To by byla super koleda...
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    POZITRON: Sestra to kdysi měla obráceně. Doporučovala nějaký film, že bude určitě dobrej, hrajou tam totiž oba - Jean Claude i Van Damme.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    dneska se mi povedl error, za kterej skončim někde na Guantanámu. rád jsem vás všechny poznal

čumim na fejsbíčku, že kolegyně přidala nějakou fotku do storíček (nebo jak se to volá), kde s kolegou pózujou jako přehrocený hipsteři a měli u toho nápis "americký týden"... tak jsem jim rovnou do toho boxu dole začal komentovat... buch enter... "zpráva odeslána uživali XXX"... ale uživatel XXX nebyla ta kolegyně, ale stránka, kterou sleduju a která byla v následující story, Mark Fuckenberg mě pěkně vypekl... mno, přikládám screenshot.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nedavali Simpsony, bylo misto nich zpravodajstvi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIMO: já si hlavně nemohla vzpomenout na datum, žejo :D
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    MADIETTA: úterý? :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Bavíme se o tom, jestli si pamatujeme, co jsme kdo dělali, když se stalo 9/11. Povídám: "Tak já si pamatuju úplně přesně, co jsem dělala, jak jsem se o tom poprvé dozvěděla, co zrovna hrálo v televizi, ale zaboha si nevybavuju, co to bylo za den."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tankuju u benzínky s jistými potížemi, například že jsem zapomněla platební kartu doma. Když toto vyřeším, zaplatím a chci odjet, napadne mě, proč jsme nevzali naftu a ostřikovací prostředek včera ve Mšeně u eurooilu, když jsme tam byli.

Patrně proto, že ve Mšeně jsme byli včera na kolech.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu si... „Melvin graciously pushed past his cow (Melvin se milostivě protlačil kolem své krávy, hm, to je ale divné, ta kráva, tak kouknu, co bude dál... ) orkers and went into his office.“ (jo aha, žádné krávy, spolupracovníci... To je tak, když někdo rozdělí slova v divném místě.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čokoládovo-karamelový dort se slavnými arašídy
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zcela vážně jsem dumal, kdo je Antonín Bejba. (I přesto, že nedávno takhle někdo perlil v Dětských perlách.)

TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Včera línej na těch pár metrů couvání zavřít kufr. Následoval údiv, že v parkovací kameře vidím nebe a ptáky.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    To se mi sakra ještě nepovedlo, tak mě to ještě čeká:-)

Spolubydlící slejvala škvařený sádlo a škvarky přes umělohmotnej cedník.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: všichni už ho slili. Máš to za sebou, dvakrát to většina lidí neudělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam