• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Sbohem, kuny. V Chorvatsku se bude platit eurem"

Svůj omyl asi nemusím popisovat. Kdyby někdo potřeboval nápovědu, tak se zeptejte prezidenta.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Já včera jel ráno autem a u silnice viděl velkou reklamu "Hledáme samostatné sochaře". Docela dlouho jsem nad tím přemýšlel - na co je potřebují, proč mají být samostatní a tak.
    No, byli to kuchaři.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Stála jsem před domem a nemohla najít klíče. No tak jsem si zazvonila na domovní zvonek, abych sama sobě z toho prazdnyho bytu došla otevřít...
    Neprekvapive to nevyšlo
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Vystojim si docela kvalitní frontu na poště a u přepážky zjistím, že dopis leží v kanceláři na stole!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jdu pro zásilku do Alza boxu a vytahuju klíče... ehm...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proč nabízíme státu levnou elektřinu? Myslíme na potřebné, tvrdí miliardář - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-agenda-proc-nabizime-statu-levnou-elektrinu-myslime-na-potrebne-tvrdi-miliardar-205377

já nevím jak vy, ale moje první reakce byla "no to je vod tebe hezký, že myslíš na pohřebný!" :-)
    (svedu to na to, že ráno jsem četla článek o tom, že se zvyšuje cena pohřbů mimo jiné kvůli rostoucím nákladům na kremaci!)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ja jsem si kdysi sla stezovat na sezrankou kartu az na pobocku banky. Az kdyz jsem to vyrizovala s asistentem, vsimla jsem si, ze kartu mam v penezence, a ta sezrana tedy musela byt stravenkova.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Věděli jste, ze když použijete u bankomatu kartu bezkontaktně, tak z příslušného otvoru uz žádná karta pak nevyleze?
    No... naštěstí mi to došlo dřív,nez jsem stačila kartu nahlásit jako sežranou :-)
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Koukám na titulky "Zemřel Anusetista Václav Týfa" a "Zemřel člen Štaidlova orchestru Václav Týfa. S Anusetou doprovázel Karla Gotta" a opravdu velmi intenzivně přemýšlím, co za super neznámej a exotickej nástroj je anuseta. Už jsem si to málem googlila, když tu mi to došlo. Pořád mám v Chrome nastavený rozšíření, který (Donald) Trump přepíše na Anus. Ach jo :)
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    Error ze záhonu:
    Hurá, už se nám na docela ještě nízkých keřících urodily rajčátka! Zázrak!
    Neurodily. To jen za keříkem červeně prosvítá taková ta cedulka ze zahradnictví se jménem odrůdy a fotkou, jak to bude krásné až to vyroste:-)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    SABRIEL13: Vegeta is the new tatrgel!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Dnes rano v praci, pripojeny na terminal serveru, cela obrazovka pokryta prikazovou radkou, a problem - nefunguje mi odemceni sifrovanych souboru. Prikaz hrozne dlouho bezi bez toho aby poskytl okno k zadani identifikace, a pak timeout.

Asi po hodine debugovani se zapojenim dvou kolegu se rozhodnu na to vykaslat a delat neco jineho, prepnu se do jineho terminalu a v tu chvili mi dojde ze mam vynuceny fullscreen a ono zaludne okenko se celou dobu korektne otevira a ceka na muj vstup. Jenom na pozadi, a neni videt....
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DEEFHA: Ten člověk je takovej Šmucler light.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SABRIEL13: Ten člověk má něco proti kari?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SABRIEL13: Jakože pankáči? Podle hesla 'no future'?
    Aha, pán myslí zřejmě 'vegety'
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---

Četla jsem "lidé z budoucnosti" a vůbec mi to nepřišlo divný.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Venčila jsem psa a sbírala střepy, kterých je tu všude plno… V trávě se něco zatřpytilo. Sáhla jsem po tom o zlomek sekundy dřív, než mi došlo, že to je místo, které Jack právě označkoval.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    právě jsem odeslala fakturu
    se slovy uvedenou částkou
    dvatisícepětser
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Vavrouškovu dceru dostali ekolog Malík, zoolog Vlašín a žačka Kozlová" - fíha, ta polyamorie se nám nějak ujímá.
    Cenu. Vavrouškovu cenu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Každej den mi chodí newsletter místní restaurace.
    Den, co den to čtu jako: "Poslední nabídka restaurace..." a vždycky se u toho pozastavím.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam