• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ETERNITY: Mam jednu bateriu s prepinanim spolocnu na sprchu a umyvadlo. Pravidelne si namocim v lepsom pripade len hlavu v rucniku, ci osprchujem stenu, ked je prepnuta naopak, jak cakam. Par krat to uz cez otvrene dvere schytala naplno chodba. Ale bavi ma, ze vzdy s tym dokazem vymysliet nieco nove, aj po skoro 10 rokoch.

Naposledy, par dni dozadu, som stojac vo vani pustila vodu a doslo mi ze tecie nespravne z umyvadloveho raminka, ktore bolo otocene bohvie preco nad vanou. A nenapadlo ma nic lepsie, ako s nim otocit na miesto, bez vypnutia vody, takze som si slusne umyla zem medzerou medzi vanou a umyvadlom :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kontrolka potřebuji dovolenou svítí červeně.

Skladám venku do koše prádlo a venčím domácího kocoura. Dojdu s košem a kocourem do verandy, sundám kocourovi postroj, úhledně kocoura směstnám do tvaru bochník a strčím do volného místa do koše.
    Byl tak překvapenej, že tam chvíli zůstal.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kurec a ty sprchove baterie, co na jednu stranu otocite - tece z jedne hlavice - na druhou stranu otocite - tece z druhe hlavice, by meli zakazat! Udelala jsem si vlasy a chtela jsem jeste rychlou sprchu, hlavne si je nenamocit, a po uspesnem ultraopatrnem osprchovani jsem misto vypnuti vody na sebe pustila dest. Navic studeny (voda z trubky). Bajecne, proste bajecne! Na business obed coby zmokla slepice.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Po sto letech v praci - mavam u prichodoveho/odchodoveho terminalu kartou z mbank a divim se, ze me turniket nepusti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když mi majitelka dorážejícího ratlíka sdělí, že na něj klidně můžu dupnout, myslí tím nejspíš zadupat.

(Ne, nedupla jsem na něj, ač jsem na to měla chuť už před jejím vyzváním.)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Dělám si kafe, zapnu a tekla voda... nadávám, co s tim je. Jsem tam nedal kapsli...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    další zjištění ze série trissie nutně potřebuje dovolenou:
    věděli jste, že když v autě místo dálkovek zapnete ostřikovače, tak nejenže nevidíte dál, ale ještě vám něco nečekaně naprská do ksichtu (jako je tam samozřejmě sklo, ale když to člověk nečeká, tak se fakt lekne)?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: ... a uprostřed slova kuna zbylo místo na dé :))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Sbohem, kuny. V Chorvatsku se bude platit eurem"

Svůj omyl asi nemusím popisovat. Kdyby někdo potřeboval nápovědu, tak se zeptejte prezidenta.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Já včera jel ráno autem a u silnice viděl velkou reklamu "Hledáme samostatné sochaře". Docela dlouho jsem nad tím přemýšlel - na co je potřebují, proč mají být samostatní a tak.
    No, byli to kuchaři.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Stála jsem před domem a nemohla najít klíče. No tak jsem si zazvonila na domovní zvonek, abych sama sobě z toho prazdnyho bytu došla otevřít...
    Neprekvapive to nevyšlo
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Vystojim si docela kvalitní frontu na poště a u přepážky zjistím, že dopis leží v kanceláři na stole!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jdu pro zásilku do Alza boxu a vytahuju klíče... ehm...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proč nabízíme státu levnou elektřinu? Myslíme na potřebné, tvrdí miliardář - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-agenda-proc-nabizime-statu-levnou-elektrinu-myslime-na-potrebne-tvrdi-miliardar-205377

já nevím jak vy, ale moje první reakce byla "no to je vod tebe hezký, že myslíš na pohřebný!" :-)
    (svedu to na to, že ráno jsem četla článek o tom, že se zvyšuje cena pohřbů mimo jiné kvůli rostoucím nákladům na kremaci!)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ja jsem si kdysi sla stezovat na sezrankou kartu az na pobocku banky. Az kdyz jsem to vyrizovala s asistentem, vsimla jsem si, ze kartu mam v penezence, a ta sezrana tedy musela byt stravenkova.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Věděli jste, ze když použijete u bankomatu kartu bezkontaktně, tak z příslušného otvoru uz žádná karta pak nevyleze?
    No... naštěstí mi to došlo dřív,nez jsem stačila kartu nahlásit jako sežranou :-)
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Koukám na titulky "Zemřel Anusetista Václav Týfa" a "Zemřel člen Štaidlova orchestru Václav Týfa. S Anusetou doprovázel Karla Gotta" a opravdu velmi intenzivně přemýšlím, co za super neznámej a exotickej nástroj je anuseta. Už jsem si to málem googlila, když tu mi to došlo. Pořád mám v Chrome nastavený rozšíření, který (Donald) Trump přepíše na Anus. Ach jo :)
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    Error ze záhonu:
    Hurá, už se nám na docela ještě nízkých keřících urodily rajčátka! Zázrak!
    Neurodily. To jen za keříkem červeně prosvítá taková ta cedulka ze zahradnictví se jménem odrůdy a fotkou, jak to bude krásné až to vyroste:-)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    SABRIEL13: Vegeta is the new tatrgel!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Dnes rano v praci, pripojeny na terminal serveru, cela obrazovka pokryta prikazovou radkou, a problem - nefunguje mi odemceni sifrovanych souboru. Prikaz hrozne dlouho bezi bez toho aby poskytl okno k zadani identifikace, a pak timeout.

Asi po hodine debugovani se zapojenim dvou kolegu se rozhodnu na to vykaslat a delat neco jineho, prepnu se do jineho terminalu a v tu chvili mi dojde ze mam vynuceny fullscreen a ono zaludne okenko se celou dobu korektne otevira a ceka na muj vstup. Jenom na pozadi, a neni videt....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam