• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Náhodou, z vykopaných latrín se můžeme dozvědět, jak lidi žili, čím se stravovali, jaké měli parazity...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Léto plné exkrementů." Týjo, celý příměšťák zaměřený na koprologii!

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsem cestou z hospody freneticky machala rukama na spolecne bytove chodbe.
    Nejak jsem zapomnela, ze tam, kam jsem se prestehovala, nejsou pohybova cidla. Nakonec jsem si s nadavanim vysla po schodech a otevrela potme, teprve dnes rano jsem civela na vypinac a cele mi to doslo.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    zákaznice chce drobnou slevu, kterou jí nechci dát, protože jde o poměrně komplikovanou paní a o velmi atraktivní předmět, co měla schovanej víc než dva týdny - během nichž bych ho už asi tak 14x prodala. tentokrát jí to zcela upřímně vysvětlím, ona souhlasí a jde se platit kartou (částky ťukáme do terminálu ručně).
    až při zapisování do systému jsem zjistila, že jsem jí slevu nakonec dala, protože jsem měla vsugerovanou úplně jinou cenu, než jsem sama napsala na účtenku - cenu předchozího prodanýho šperku. fakt můžu bejt dneska ráda, že ten stál jenom o litr míň, ne třeba o devět....
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Security check na letišti. Vyndavám laptop z batohu, a u toho narazím na mikinu. Říkám si, hm, ona má kovová očka a někdy taky pípá, tak ji raději taky vyndám z batohu a dám do koše na pás...
    Až když jsem se jí pokoušel nacpat zase zpátky mi došlo, že pokud ji nemám na sobě, je úplně jedno jestli je v batohu nebo v koši. Příště budu muset před cestou víc spát.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jsem někde o hodinu dřív. Nechtěla jsem tu být o hodinu dřív... Hm!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Můj unavený a zvrhlý mozek v první chvíli vyhodnotil, že přídavné jméno "adult" patří k "movie" a ne ke "Gaang". Vzbudilo to hodně otázek.

[FIONOR @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?]
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dnešní snaha rozdat rodině příbory tak, aby každý měl ze dvou typů ten správný nůž na krájení masa a k němu odpovídající vidličku mi trošku přetížila obvody. Nejdřív jsem synovi podávala dva nože. Když se ozval, odnesla jsem jeden zpátky, chvíli se hrabala v šuplíku a přinesla mu... další dva nože, každý jiný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A máme v práci kolegyni, v jednom z týmů, o kterých vím, ale zatím jsem od nich nic nepotřebovala. Jmenuje se Aneta Neveselá. Ovšem dnes jsem o ní mluvila a byla jsem upozorněna, že dotyčná je Andrea. A já ji celou dobu čtu jako Anetu a mluvím o ní jako o Anetě.

Já totiž na základce měla spolužačku Anetu Neveselou. A mozek mě teď na stará kolena takhle podrazil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pohádkové velitelství. Husté!
    ... aha, posádkové :((
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOVOVAMINCE: záleží na tom, co s tím banánem chceš dělat:-)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Zmrzlej banán je teoreticky super nápad. Prakticky by byl mnohem lepší, kdy si někdo ten banán oloupal před vložením do mrazáku... Tak já počkám, no.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Myslel jsem, že mám něco s periférním viděním. Taková mžitka v levým oku... Na obroučkách se mi houpala pavučinka s pavoučkem.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Prodej jahod v [sačdoul]. Jo aha, v Suchdole.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CORA_NEILLE: A já tu vážně dumala, jestli je to nějaká krajová specialita nebo jen nějaké divné vyjádření fakt vychlazeného vlašského salátu...
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Ve 12 dostudoval kvantovou fyziku, teď plánuje hoch v Belgii začít s medicínou...5 min. přemýšlím, jak jako hroch? :-D
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    Po chvili me i napadlo, ze slo spis o vlassky orech, nez vlassky salat... Ale zatrnulo mi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HRAFNAIN: Jop, vcerejsi vecer.... nutne musim na kole zajet pro vlasakovou zmrzlinu do penace. Udelam nakup, slapu zpatky kolem hospody, kde se po cyklovylete zastavuju na pivo... no tentokrat to byl kratsi vylet, ale stejne si jedno zaslouzim.... Az doma pri vybalovani tasky mi doslo, pro co jsem vlastne jela a ze jsem mela upalovat dom.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ILIEN: taky dobry, ale si to nejak nedokazu predstavit, neslo by to nejak, ehm, priblizit? [j/k]

kamarad si zase dokazal oblict plavky otoceny o 120°, to, co ma bejt kolem pasu mel kolem stehna.
    ale von ma takovou hranatou postavu, ze to uplne nebylo videt hned :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: aby toho nestesti nebylo malo, tak jsem v batohu zapomnel nanukáč
    :::
    nastesti nevytek uplne celej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam