• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "ANO, Piráti a STAN za asistence SPD budou vládnout v Plzni. Oběsili vítězné SPOLU"

...

OBEŠLI. Tvl, kde se ve mně tyhle asociace berou?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Ráno připravuju kávu. Sestavím páku, prázdnou vložím do kávovaru a zacvaknu. Vezmu pikslu s kafem a odměrku, nervózně jí otáčím v rukou a přemýšlím, kam to kafe teď nasypat.
    Holt ranní káva se bez ranní kávy dělá špatně.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIASHECK: Vězte, že mátový čaj... není nic moc :⁠-⁠P
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Vězte, že mátový čaj oslazený polohrubou moukounení nic moc
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Koukám do letáku Penny: Cat liver?! Jo aha, Cod liver, tresčí játra. Ale takovým debilním fontem... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: dává to dokonalý smysl.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pacientka ráno: "Tak dneska bude pohřeb, že?"
    Sakra. A to jsme se snažili tu paní vedle odvézt tak potichu, abychom nikoho nevzbudili.
    "No jo, no. To víte, někdy se to bohužel stane."
    "Ale ona tu královna byla docela dlouho."
    Aha. Jo. Královna. No jasně.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    QUANTI: Máš při vyúčtování :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nasbírala jsem nějaký padavky a chtěla z nich udělat generickou jablečnou buchtu. Našla jsem vyhovující recept na internetu, ale dával se tam celej prdopeč a tři vejce. Říkám si, že tam dám jen půl prdopeče a z bílků ušlehám sníh. Konám, jak jsem si usmyslela, raduju se, že těsta je vcelku málo a vejde se do dceřiny oblíbené formy. Strčím koláč do trouby a koukám na misku s ušlehaným sněhem. No jo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Máš při vyučování chuť poslouchat nějakou trapnou hudbu...?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tak jsem vcera jel v noci z Holesovic na Smichov metrem. Prestup na Florenci. Kdyz jsem prijel na Namesti republiky, tak jsem si myslel, ze jedu z Mustku a tedy ze jedu na druhou stranu, prebehl jsem do protijedouci soupravy a prijel zpatky na Florenc. ;o) Bylo to tesne pred posledni soupravou metra.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Když zapojíte kabel nabíječky do zásuvky a kabel nabíječky do mobilu, tak místo panikaření, proč se to nenabíjí, doporučuji nejdřív zkontrolovat, zda oba konce patří ke stejné nabíječce.
    Nebuďte jako Alea, co má vedle postele několik nabíječek a několik kabelů a panikaří.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    ZPATKYNAZEM: V tomto kontextu musím říct, že máš naprosto výstižné ID :-)
    ZPATKYNAZEM
    ZPATKYNAZEM --- ---
    v pondeli mi dorazila nova knizka, nechala jsem ji zabalenou, a jen tak, z legrace, jsem na balik napsala pro tebe, za to, ze jsi. dnes "najdu" nerozbaleny balik na stole. s uplne detskou radosti prectu prani a rozbalim. a rikam si, kdo na me takhle hezky mysli? to vystrizliveni bylo vazne epesni. patecek.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AUDIAC: Yuenyeung npkc? :-)

Yuenyeung - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Yuenyeung
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak jsem si právě zalil kafe. Čajem.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    DEADSLUT: Před lety, ještě na vejšce, jsem pravidelně cestou do školy četl knížky na kindlu. Když jsem o zkouškovým vyměnil kindla za skripta a výpisky, tak jsem standardně ťukal na hranu stránky a vztekal se, že jen ten krám rozbitej.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DEADSLUT: jj to ja papirovej text chci casto scrollovat
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Ahmmm. Poté, co jsem šikovně udělala housky místo knedlíků, jsem si připravila těsto, ze upeču chleba. No, našla jsem ho právě teď v pekárně (syrové - obvykle ho přendavám a peču to pak v troubě).
    A to mám po dovolené…
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nějak jsem poslední dobou četla spíš z kindlu. Dneska jedu tramvají, zahledim se z okýnka, a následně tu papírovou knihu automaticky zavřu a znova otevřu, protože se mezitim přece musela vypnout. A zopakovala jsem to za dnešek třikrát. Pak že technologie neškodí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam