• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ULO
    ULO --- ---
    QUANTI: Ha! Já četla po vyúčtování a samozřejmě trapnou a dávalo mi to smysl i s tím a poslouchej zdarma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ty jo, mně ten život dneska nejde!
    Z práce jsem přijela ke školce dítěte č. 1. Těsně předtím, než jsem sáhla na zvonek mi došlo, že tam dneska nemám být, dítě č.1 už je doma, protože dneska končili v téhle budově a všichni šli po obědě. Tak jedeme dál. Že zamyšlení jsem se probrala na parkovišti před domem. Sakra! Druhá školka, druhé dítě.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    není nad to, když se vám hodiny zastaví ráno tak akorát v době, kdy jste v koupelně, a vy si toho nevšimnete. takže... jééé takovýho času! až na to, že už je 10 minut jinde, člověk vystřelí že dveří.... a bez brýlí. jako jo, bez toho, čím vidím. takže jedu do práce o 15 minut později & good morning, nanthei! 🤦🏼
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska ráno v nekřesťanskou hodinu (6,30) píše syn kamarádce, jestli s náma půjde na rybářské závody. pinkne mu odpověď, že ne, protože bude psát. Tak jsme se oba hned zamýšleli, co bude asi Nella psát...trvalo to jen několik vteřin, než pinkla oprava...aha, tak spát, tak to jó
    SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    Dneska jsem odvezla psa k mámě na hlídání… Po odpoledním šlofíku jsem ji hystericky hledala ve všech zákoutích svého bytu, pomalu se slzami v očích, kam se jako mohla vypařit než mi došlo, že je u mámy na baráku žeo :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Rano si muz bezne dela instantni kafe. Dneska se me zeptal, jestli mame mlynek na kafe.
    No zmena je zivot, kyvla jsem smerem ke kavovaru (s mlynkem). Prisel k tomu, nechal si namlit kafe, zastavil stroj driv, nez zacal prekapavat, vyndal kafe a sel si udelat turka.
    Ptam se ho, proc to nenechal proste prekapat?
    Odpoved byla, ze si "prece rano dela instantni!", nacez vylije vodu z varne konvice do hrnku, kde vubec zadne kafe nema.
    Nasledne si do horke vody nasype mlete kafe, ale ne to kafe, co si zrovna namlel, ale z pixly na mlete kafe. Chvili to micha lzickou, pote precedi pres sitko do druheho hrnku.
    Zmatene se podiva na kavovar, varnou konvici, hrnek, svou pixlu instantniho kafe, cerstve namlete kafe, na me, odlozi hrnek plny ne zrovna nejlepe vytvorene kavy a bez toho, aby se napil, odchazi.
    Muj muz po ranu prilis dobre nefunguje.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Nuda mě donutila jít mýt okna.
    Na první pokus sem si suverénně poslala plnou dávku čisticího prostředku do obličeje. Takže mám perfektně naleštěné brýle a teď už třeba konečně dojde řada na ta okna.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dala sem do kávovaru misku na vločky a vůbec mi to nepřišlo divný. Naštěstí v ní byly jen ořechy. Takže mám kafe s plovoucími vlašáky.
    To mám za to, že sem se dnes výjimečně vyspala a mozek na to není zvyklej.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jdu si zapálit svíčku. Vyndám z krabičky sirku, krabičku pečlivě uložím zpět do šuplíku. Stojím se sirkou u svíčky a přemýšlím, co dál.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    KENJIRO: to nevim, ale od doby, cos viděl "diktátora" místo primátora, mě to v tom metru děsilo každej den!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "ANO, Piráti a STAN za asistence SPD budou vládnout v Plzni. Oběsili vítězné SPOLU"

...

OBEŠLI. Tvl, kde se ve mně tyhle asociace berou?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Ráno připravuju kávu. Sestavím páku, prázdnou vložím do kávovaru a zacvaknu. Vezmu pikslu s kafem a odměrku, nervózně jí otáčím v rukou a přemýšlím, kam to kafe teď nasypat.
    Holt ranní káva se bez ranní kávy dělá špatně.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIASHECK: Vězte, že mátový čaj... není nic moc :⁠-⁠P
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Vězte, že mátový čaj oslazený polohrubou moukounení nic moc
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Koukám do letáku Penny: Cat liver?! Jo aha, Cod liver, tresčí játra. Ale takovým debilním fontem... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: dává to dokonalý smysl.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pacientka ráno: "Tak dneska bude pohřeb, že?"
    Sakra. A to jsme se snažili tu paní vedle odvézt tak potichu, abychom nikoho nevzbudili.
    "No jo, no. To víte, někdy se to bohužel stane."
    "Ale ona tu královna byla docela dlouho."
    Aha. Jo. Královna. No jasně.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    QUANTI: Máš při vyúčtování :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nasbírala jsem nějaký padavky a chtěla z nich udělat generickou jablečnou buchtu. Našla jsem vyhovující recept na internetu, ale dával se tam celej prdopeč a tři vejce. Říkám si, že tam dám jen půl prdopeče a z bílků ušlehám sníh. Konám, jak jsem si usmyslela, raduju se, že těsta je vcelku málo a vejde se do dceřiny oblíbené formy. Strčím koláč do trouby a koukám na misku s ušlehaným sněhem. No jo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Máš při vyučování chuť poslouchat nějakou trapnou hudbu...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam