• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Takovy mild error, ale prece.
    V aute si obcas zpivam nahlas s radiem, a kdyz hraly Tri sestry...
    "...zivot je takovej a jinej nebude..." hulakala jsem si. Blbe bylo, ze jsem u toho parkovala, zastavila, otevrela dvere, vystoupila a neco ve smyslu "co jsem to za zvire!" zarvala na nejakyho ciziho pana, co se chystal nastoupit do auta naproti mne.
    Tvaril se celkem zdesene, asi mel jiny hudebni vkus:)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Mluvila jsem s truhlářem, na 5 dní se odmlčel, byli jsme už trochu nervózní. Domluvili jsme se na předání klíčů a celá šťastná volám muanželovi, tu skvělou zprávu, že už se věci zase hýbou.
    Slyším, jak to v telefonu cvaklo, manžel přijal hovor, na nic nečekám a pálím: "Lásko, skvělé zprávy, máš na mě chvilku?!"
    Ze sluchátka se ozvalo: "Tady Truhlář, chichichi, voláte mi znovu!"
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATUARFIK: ...koukám na to asi minutu a jsem naštvaná, proč jsi tam teda nenapsala, jak ta věta má správně bejt🤦‍♀️🤪
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "V Chabarovské oblasti poslali polovinu mobilizovaných domů"
    Kam je poslali?
    Jak je poslali, po kolejích jako v Mostě?
    Co to vůbec je, zmobilizovaný dům?
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    TRISSIE: studeny džus s ledem, na to teplý kafe
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SILVEIG: horký? :-)
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    TRISSIE: kafe s pomerancovym dzusem se dnes běžně v kavárnách nabízí…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALEA: Však nikde netvrdím, že mají. To z pocitu, který to ve mě vyvolává, přece nevyplývá. Já zas chleba s Romadurem a cibulí rád zapíjím kakaem a věřím, že to ve spoustě lidí taky nevyvolá libé odezvy.
    ALEA
    ALEA --- ---
    SALVATOR: Tchibo mazagrande je studené kafe s ovocnou šťávou. Mají několik různých příchutí včetně citrusové.
    Ne všichni lidi mají stejné chutě.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: V životě sem to neměl ale z popisu mi to zní, že to musí chutnat jako vychlazený zvratky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI:
    TRISSIE: no ale drink ze studené kávy, grepového džusu a ledu je dobrý :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARI: v dobách, kdy jsem po ránu pila pomerančový džus a kafe s mlíkem, jsem opakovaně zjišťovala, že je úplně jedno, kolik pomerančového džusu do kafe člověk nalije, výsledná tekutina stejně nezesvětlá! (a taky není k pití)
    MARI
    MARI --- ---
    RAHUF: Z tohoto důvodu jsem ráda za automatický kávovar... Jen si člověk místo mlíka při tvorbě cappuccina nesmí nalít do hrnku jablečný džus.
    MARI
    MARI --- ---
    Sleduju na telefonu čas, potřebuju odpočítat cca 1 minutu, tak koukám na horní lištu... Minuty ukazují 29... čtu si v telefonu, po chvíli koukám, že je 28... jo, už je to minuta...
    ...
    Aha, nekoukám na hodiny, ale na % baterky...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ok, ze si stahnu jinej Venom, to se da jeste pochopit, blbej komix nebo blbej horror ;)
    že si místo 'Ghost Dog' stahnu čínskou 'Cestu Samuraje', taky asi ok

ale 'Všechno nejhorší' hned dvojku? to už je moc! :D
    Proč ne rovnou trojku?!
    ULO
    ULO --- ---
    QUANTI: Ha! Já četla po vyúčtování a samozřejmě trapnou a dávalo mi to smysl i s tím a poslouchej zdarma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ty jo, mně ten život dneska nejde!
    Z práce jsem přijela ke školce dítěte č. 1. Těsně předtím, než jsem sáhla na zvonek mi došlo, že tam dneska nemám být, dítě č.1 už je doma, protože dneska končili v téhle budově a všichni šli po obědě. Tak jedeme dál. Že zamyšlení jsem se probrala na parkovišti před domem. Sakra! Druhá školka, druhé dítě.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    není nad to, když se vám hodiny zastaví ráno tak akorát v době, kdy jste v koupelně, a vy si toho nevšimnete. takže... jééé takovýho času! až na to, že už je 10 minut jinde, člověk vystřelí že dveří.... a bez brýlí. jako jo, bez toho, čím vidím. takže jedu do práce o 15 minut později & good morning, nanthei! 🤦🏼
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska ráno v nekřesťanskou hodinu (6,30) píše syn kamarádce, jestli s náma půjde na rybářské závody. pinkne mu odpověď, že ne, protože bude psát. Tak jsme se oba hned zamýšleli, co bude asi Nella psát...trvalo to jen několik vteřin, než pinkla oprava...aha, tak spát, tak to jó
    SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    Dneska jsem odvezla psa k mámě na hlídání… Po odpoledním šlofíku jsem ji hystericky hledala ve všech zákoutích svého bytu, pomalu se slzami v očích, kam se jako mohla vypařit než mi došlo, že je u mámy na baráku žeo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam