• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Dvacet minut radím po telefonu, jak u počítače zprovoznit externí disk. Vysvětluju, kam zapojit kabel, jak si ho otevřít ve Windows... Stále se nedaří, vyzkoušený jiný kabel, jiný port, vypadá to, že disk je vadný. Tak se tedy ptám, co to je za disk, že případně vyberu jiný a pošlu odkaz.

"No tady je napsáno deset tisíc em á há."

Ano, byla to powerbanka...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Zjistila jsem si v ustech vpravo dole podrazdenou dasen. Jakozto matku batolete, prvni co me napadlo: "asi mi rostou pětky".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: na svatbě kamarádky jsem se s jejími rodiči seznamovala slovy "trissiová, [společnost XYZ], těší mě!"
    Tvářili se dost rozpačitě :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAERI: ja "tuut tuut!" Pripadala jsem si jako debil.

Asi jako kdyz jsem pracovala kdysi na poruchove lince, a kdyz se osobne stavila pani domaci pro najem, loucila jsem se s ni vetou "dekuji za zavolani a preji pekny den" a zavrela dvere.
    V77
    V77 --- ---
    NELLAS: tohle byla/je reklama na bankovni aplikaci CSOB se sympatickym modrym chameleonem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V77: SMRT je oficiální název veřejné dopravy někde v Singapuru, tuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Teď mi došlo, že mohlo být hůř. Někdy na ni volám něco ve smyslu "příšero, zmlkni" nebo "příšero, neotravuj".
    V77
    V77 --- ---
    Aplikace SMRT pro vas nemusi byt dzungle :-)
    Smart, no, holt ranni metro do prace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: Já mám hrozně uřvanou kočku. Když začne ječet a já zrovna potřebuju něco dokončit do práce, zkouším ji zklidnit tím, že si s ní povídám... takže na mnaaaau volám "čičičiči".
    No, onehdy jsem byla v práci, na něco se soustředila a někdo odcházel a loučil se s námi "bye-bye".
    Co myslíš, že jsem polohlasem odpověděla? (Ale nezarazil se, tak to asi neslyšel.)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    MAR_TINA: to už bych se nikdy neodvážil nechat mokré prádlo v pračce. nikdy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZETOR_13: takovou bych ocenila. A pračka by místo idotské melodie mohla hrát Imperial march
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    do zjisteni nekdo napsal, ze existuji lednicky se Sabbath modem. To jako, ze po otevreny dveri zacne hrat Paranoid? No pomalu mi to doslo, ale stejne jsem musel googlit...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KENJIRO: Po nějakých čtyřiceti letech ve školství člověk nastupuje do tramvaje a stojící spolucestující zdraví slovy, "dobrý den, sedněte si."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERI: Já když jsem jezdila do kravína, tak jsem pak měla tendenci na lidi v obchodech pohvizdovat. Když oni se ale s těma vozíkama pohybují v uličkách úplně stejně!
    KAERI
    KAERI --- ---
    KENJIRO: Jojo, kdysi dávno jsem byla s dětmi (batolecí věk) na velice náročném předvánočním nákupu a Albertu a už jsem z toho byla tak zpitomělá, že jsem na odchodu požádala paní, která mi v úzkém prostoru zastoupila cestu, o uvolnění této cesty slovy "huš huš huš". Byla lehce konsternovaná, ale uhnula.
    ADD
    ADD --- ---
    KENJIRO: Jakožto člen facebookové skupiny Bydlím u své kočky, kde jsou běžně čtyřnohé šelmy označovány za "paní domácí", jsem se zasekla na tom, jak může kočka zdravit "Dobrý den," a přemýšlela, jestli se nechala odlovit a odnést do hamaky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ležím na zahradě v hamace a náhle si uvědomím, že psychicky strádám zásadním nedostatkem koček. Tak se zvednu a jdu je hledat. Chodím po zahradě a volám "čičičičiči", až přijdu k brance, kterou právě vchází kamarádka paní domácí.

Ona: "Dobrý den."
    Já: "Čičiči."

Zabijte mne někdo, prosím.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nová hudba?

dvě vokna! najendou! :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jako nechat si vytect pracku TRIKRAT po sobe.. Lol, to bude vikend :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To je sweet chilli, to by bylo podobné jako s tím sirupem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam