• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V77: SMRT je oficiální název veřejné dopravy někde v Singapuru, tuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Teď mi došlo, že mohlo být hůř. Někdy na ni volám něco ve smyslu "příšero, zmlkni" nebo "příšero, neotravuj".
    V77
    V77 --- ---
    Aplikace SMRT pro vas nemusi byt dzungle :-)
    Smart, no, holt ranni metro do prace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: Já mám hrozně uřvanou kočku. Když začne ječet a já zrovna potřebuju něco dokončit do práce, zkouším ji zklidnit tím, že si s ní povídám... takže na mnaaaau volám "čičičiči".
    No, onehdy jsem byla v práci, na něco se soustředila a někdo odcházel a loučil se s námi "bye-bye".
    Co myslíš, že jsem polohlasem odpověděla? (Ale nezarazil se, tak to asi neslyšel.)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    MAR_TINA: to už bych se nikdy neodvážil nechat mokré prádlo v pračce. nikdy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZETOR_13: takovou bych ocenila. A pračka by místo idotské melodie mohla hrát Imperial march
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    do zjisteni nekdo napsal, ze existuji lednicky se Sabbath modem. To jako, ze po otevreny dveri zacne hrat Paranoid? No pomalu mi to doslo, ale stejne jsem musel googlit...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KENJIRO: Po nějakých čtyřiceti letech ve školství člověk nastupuje do tramvaje a stojící spolucestující zdraví slovy, "dobrý den, sedněte si."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERI: Já když jsem jezdila do kravína, tak jsem pak měla tendenci na lidi v obchodech pohvizdovat. Když oni se ale s těma vozíkama pohybují v uličkách úplně stejně!
    KAERI
    KAERI --- ---
    KENJIRO: Jojo, kdysi dávno jsem byla s dětmi (batolecí věk) na velice náročném předvánočním nákupu a Albertu a už jsem z toho byla tak zpitomělá, že jsem na odchodu požádala paní, která mi v úzkém prostoru zastoupila cestu, o uvolnění této cesty slovy "huš huš huš". Byla lehce konsternovaná, ale uhnula.
    ADD
    ADD --- ---
    KENJIRO: Jakožto člen facebookové skupiny Bydlím u své kočky, kde jsou běžně čtyřnohé šelmy označovány za "paní domácí", jsem se zasekla na tom, jak může kočka zdravit "Dobrý den," a přemýšlela, jestli se nechala odlovit a odnést do hamaky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ležím na zahradě v hamace a náhle si uvědomím, že psychicky strádám zásadním nedostatkem koček. Tak se zvednu a jdu je hledat. Chodím po zahradě a volám "čičičičiči", až přijdu k brance, kterou právě vchází kamarádka paní domácí.

Ona: "Dobrý den."
    Já: "Čičiči."

Zabijte mne někdo, prosím.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nová hudba?

dvě vokna! najendou! :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jako nechat si vytect pracku TRIKRAT po sobe.. Lol, to bude vikend :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To je sweet chilli, to by bylo podobné jako s tím sirupem.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    QUANTI: ale to je s máslem a kokosovým olejem... i když... oliváč by možná stál za zkoušku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: zas to s chili by tě rychleji probralo :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADIETTA: Bulletproof coffee, to si některý lidi dělají schválně 🤭
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MADIETTA: no já měl turka a Rose Flover Syrob, to doopravdy dohromady nejde :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HRAFNAIN: bingo, měla jsem olejový kafe.
    Latte s kapkou sirupové příchuti prostě miluju, je to můj ranní rituál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam