• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: Heinzzův šéf ty klíčky ;)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Šéf měl mít náhradní sýr?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HEINZZ: hele, já jednou po nákupu nenašla balíček plátkového sýra. A tak tři dny poté začalo pršet, když jsem jela autem. Zapnu stěrače a vyjede sýr :)

A šéf měl mít náhradní.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mam na okne takovou botanickou zahradu a mezi temi vsemi kvetinaci je dotykova lampicka. Takovy valec. Kdekoliv se dotknete, rozsviti se atd. No prijdu uz za sera domu, jdu dotykem rozsvitit tu lampicku, osahavam osahavam, furt nic, no hlazenim kvetinace proste svetlo nevznikne...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Me se povedlo ve velmi rannych letech nekam zasantrocit klice od auta za kterym sme tahali vozejk pri uklidu po letnim festaku... Auto i klice byly hlavniho organizatora celyho festivalu, okynka v eletrice a vsechny dole samozrejme, louka komplet uklizena a festival zabalenej... tak sem tam prenocoval, pockal na druhej den na odtah do servisu, zaplatil novy klice ktery me staly skoro tolik co sem si za festival vydelal..... abych je cca po trech mesicich nasel pohozeny v prohlubni u steracu na svym osobaku. Nechapal sem hlavne ze tam takhle dlouho vydrzely jezdit. = )
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _MARKLAR: klíče v kapuce bundy, to byla moc hezká hádka o to, kdo je debil a ztratil je! Ale tam moc dobře vím, jak to bylo, protože v té době jsme klíče věšeli na jeden konkrétní dvojháček v předsíni... kam si pak někdo odložil i tu bundu.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ETERNITY: Jednou jsem 2h hledal klíče... Long story short, v ledničce jsem je nečekal.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    No mě stál (zimní) pád do rybníčka v parku asi 4000 za klíče od auta. Byly v kapse, dávno prošoupané a tak do nich natekla voda a nezachránilo je nic. Prostě kaput. Kdybych nechal za litr vyměnit plastový obal... jenže mi přišel litr za plastový obal na klíče moc.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Když já hledal klíče, kapsy jsem prošel poctivě. I auto. I trávu u auta. I komodu, kde mám klíče v horním šuplíčku - té jsem vyndal v zoufalství všechny šuplíky. Koukal jsem do bot pod bundama. Nic.
    A jednou si takhle beru vestu a ona cinká jako klíče? Kapsy prázdné, a tak jsem sáhl do kapuci a byly tam. Jak se tam dostaly, to je ale záhada...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vloni jsem ztratila klice od auta. Bylo z toho velke mrzeni.
    Prave jsem vytahla zimni bundu...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    ZETOR_13: to se mi stalo taky, a stálo mě to na poplatku za parkování v garáži na Andělu 800
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ETERNITY: To je jeste dobry, me jednou az pri cekani na metro doslo, ze jsem prece do prace prijel autem, ktere na me ceka v garazi...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Odchody z prace jsou past. Ja pred chvili vysla z kanclu, sedla na sestku, protoze sestka jede "na obed".... a o tri zastavky dal jsem si uvedomila, ze sestka v Ostrave neni to same, co sestka v Brne.
    Jeste ze nemame kancl v Praze.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Včera jsem odešel z práce v bačkůrkách. Pršelo a bylo vůbec pošmourno, ale vlastně mi to nemuselo vadit, protože v kapse jsem měl klíče od kolegynina auta (z nějž jsem dopoledne cosi vyzvedával).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Právě!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: V kombinaci s tím příjmením je to obzvlášť povedenej error.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rano se mi znicehonic v aute ucpaly dutiny/nos tak, ze jsem mohla dychat jen pusou a nemohla moc mluvit. Na terapii objednany 4 rodiny. Kazde sezeni 1,5 hodiny mluveni. Tak jsem vlitla do lekarny rychle pro sprej do nosu (jsem po nemoci) a lekarnice mi nabizi skvely pastilky. Beru oboje a letim ven. Uz v aute zobnu jednu tu pastilku a specham dal do prace. Po par vterinach si rikam, ze ta pastilka ma docela hnusnou strukturu, cekala jsem vic bonbon… no, to vydrzim. Cucam dalsi dve minuty. To uz ta pastilka krome divny struktury mela i dost hnusnou chut. To fakt nedavam, si rikam, to se pobleju… to asi fakt vyplivnu.

No, jsem cucala prasek, ktery se polyka a zapiji. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sovětský svaz je pro Putina nejlepší kapitolou ruských dějin. Opakuje i jeho zločiny, říká rasista Černoušek
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Nemusím doufám vysvětlovat, co jsem nejdřív četl místo té předložky... Zarazilo mě až to sušení na slunci, protože to obvykle nepraktikuju...

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    QUANTI: tak Savo a jeany.. co kalhot jsem si takhle v nacti vylepšil :)
    Abych nebyl úplně ot asi 3x po sobě jsem četl "kalhotky" a mozek se pokaždé zastavil :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    POZITRON: Já jsem si jednou nepřevlíkla kalhoty na mytí koupelny savem 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam