• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    QUANTI: tak Savo a jeany.. co kalhot jsem si takhle v nacti vylepšil :)
    Abych nebyl úplně ot asi 3x po sobě jsem četl "kalhotky" a mozek se pokaždé zastavil :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    POZITRON: Já jsem si jednou nepřevlíkla kalhoty na mytí koupelny savem 😅
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Neprevliknout si kalhoty na natirani plotu muze jen uplnej debil.
    MARI
    MARI --- ---
    Dneska sranda v kavárně s dětmi... Objednala jsem si kafe, klukům dohromady jednu velkou limonádu a vzala jsem jim k tomu dvě brčka. Donesu to na stul a bezmyšlenkovitě strkám do nápoje jedno brčko, druhé brčko... a koukám, co dělají kluci v dětském koutku. Sednu si, otočím se, že se napiju kafe a tam na mě kouká jedno z brček. Ano, z kafe čouhá brčko...
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    To možná patří sem...

... Zasypáváme uniklé provozní kolony ...

V duchu jsem si hned představil, jak tam najíždějí tatrovky, zasypávají všechna auta zaseklá v koloně, vzniká nová plocha, na které se dá znovu stavět. :)

https://twitter.com/HasiciPraha/status/1585612584144850946
    SM3
    SM3 --- ---
    Koukám na odeslanou zprávu klientovi: Údaje k arizaci Vám zašlu příští týden.
    Avizaci!!! Debilní predikce!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nechapu, ze muzu ucit. Dneska jsem nazvala chodidlo “podlahou nohy”, protoze na slovo chodidlo jsem si nedokazala vzpomenout.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Najdu náhodou na FB skupinu, co se samoléčí savem. Scrolluju příspěvky, až vykoukne jeden, kde to použili na psa.

A v mé mysli: "Bobošíkovou na Tebe, krávo."

...

Bobošíková by ale asi ve finále byl větší trest, než Kubišová.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Ten, kdo umístil Bělohorskou a Běloruskou na opačné strany jedné linky MHD, by měl trpět.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Tak tu mam jeden matematickej. Prisel nam balicek s Tesla chytrymi zasuvkami, pres ktere chceme zapojit infrapanely. Tak to rozbalim, koukam do navodu a docitam se, ze pres tu zasuvku lze zapojit spotrebic o max. vykonu 3650W. To mi trochu rozhodilo sandal, jakoze coze? Dyt to je pulka vykonu infrapanelu. Tak to zkoumam na eshopu, tam samozreme o takovem hloupem omezeni ani zminka, koukam na jine zasuvky, ty taky takovy maly vykon, no proste nechapu. Az kdyz jsem trochu nasrana napsala do vyhledavaciho radku "chytra zasuvka 7000W", doslo mi, ze hloupa jsem ja, jsem o nulu nekde uplne jinde a tedy zasuvky budou booohate stacit.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Dvacet minut radím po telefonu, jak u počítače zprovoznit externí disk. Vysvětluju, kam zapojit kabel, jak si ho otevřít ve Windows... Stále se nedaří, vyzkoušený jiný kabel, jiný port, vypadá to, že disk je vadný. Tak se tedy ptám, co to je za disk, že případně vyberu jiný a pošlu odkaz.

"No tady je napsáno deset tisíc em á há."

Ano, byla to powerbanka...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Zjistila jsem si v ustech vpravo dole podrazdenou dasen. Jakozto matku batolete, prvni co me napadlo: "asi mi rostou pětky".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: na svatbě kamarádky jsem se s jejími rodiči seznamovala slovy "trissiová, [společnost XYZ], těší mě!"
    Tvářili se dost rozpačitě :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAERI: ja "tuut tuut!" Pripadala jsem si jako debil.

Asi jako kdyz jsem pracovala kdysi na poruchove lince, a kdyz se osobne stavila pani domaci pro najem, loucila jsem se s ni vetou "dekuji za zavolani a preji pekny den" a zavrela dvere.
    V77
    V77 --- ---
    NELLAS: tohle byla/je reklama na bankovni aplikaci CSOB se sympatickym modrym chameleonem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V77: SMRT je oficiální název veřejné dopravy někde v Singapuru, tuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Teď mi došlo, že mohlo být hůř. Někdy na ni volám něco ve smyslu "příšero, zmlkni" nebo "příšero, neotravuj".
    V77
    V77 --- ---
    Aplikace SMRT pro vas nemusi byt dzungle :-)
    Smart, no, holt ranni metro do prace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: Já mám hrozně uřvanou kočku. Když začne ječet a já zrovna potřebuju něco dokončit do práce, zkouším ji zklidnit tím, že si s ní povídám... takže na mnaaaau volám "čičičiči".
    No, onehdy jsem byla v práci, na něco se soustředila a někdo odcházel a loučil se s námi "bye-bye".
    Co myslíš, že jsem polohlasem odpověděla? (Ale nezarazil se, tak to asi neslyšel.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam