• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CASTROL: Takhle jsme si zabouchli klíčky v kufru na návštěvě u babičky v Nové Pace. Muž jel busem do Prahy, kde se potkal s mojí mámou, která mezitím jela do našeho bytu pro náhradní klíčky a potkala se s ním na nádraží, jinak by se nestihl do večera vrátit. Moc pěkná mezihra.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Můj syn loni udělal dobrý skutek - zkratkou ze školy našel na trávníku vedle prázdného parkoviště klíčky od auta. Donesl je domů, zavolali jsme do nejbližší prodejny tý značky, oni si pro ně přijeli, nějak zjistili, čí jsou, vrátili šťastné majitelce, a protože měli naši adresu, majitelka poslala děkovný dopis a dárkovou kartu do supermarketu, syn se cítil jako hrdina...
    Ale ten error, jakým se klíče od auta dostaly na trávník vedle úplně prázdného parkoviště by mě zajímal 😅
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Přispívám do setu s kličema od auta: už 20 let zásadně nepoužívám odemykání pouze kufru u auta, anzto jsem si kdysi šla do kufru pro knížku a klíče si tam položila...a pak zabouchla kufr. Byli jsme v Itálii, v lese, v takovem kempu nadivoko, v sobotu odpoledne. Do pondělí jsme čekali na italského automechanika, jelikož jsme se báli, že oprava rozbitého okénka by byla moc drahá. Nakonec byl moc drahý odtah auta do dílny, ve které udělal týpek to, co jsme nesměle zkoušeli už v sobotu: lehce vypáčil dveře a drátkem zatáhl za kliku.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    AUDIAC: s vařením je vůbec zábava - kamarád, když jsme byli mladí, přišel domů s nastávající manželkou, oba nacamraní, šli z oslavy narozenin a že si uvaří špenát. Za prvé si v receptu popletli česnek s cibulí a za druhé - ta cibule co použili, byly cibulky tulipánů, co měla ve spíži jeho matka.
    Ale špenát se prej jíst dal :-))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NVT: já jo :)
    NVT
    NVT --- ---
    _MARKLAR: Ty máš vestu s kapucí?
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    tak pridam jeden od kolegyne: byla nakupovat, doma v nakupu nenasla nejake kureci maso. Prohledala vsechny tasky i auto, nikde nic. Vynadala si, jak je blba, ze to nechala u pokladny a zapomnela na to. Po nejake dobre ji zacalo smrdet auto. Chvili to ignorovala, pak po zdroji marne patrala. No kdyz nakonec to kureci nasla zapadle pod sedadlem ridice, tak uz ji cestou ven zdravilo a auto bylo na odpis.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    No a jeden extra čerstvej error od manželky, zatímco jsem psal o klíčích - cítím divnej smrad, tak se ptám, co to může být… no, když děláte hrášek na páře, tak je dobrý pod ten pařák nalít vodu, jinak se stanou 3věci: hrášek se nenapaří, celá kuchyň fest smrdí a hrnec je na odpis.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Já si takhle zabouchl klíče v autě na výletě. Jet v kámošově autě pro náhradní domů byla blbost, pač klíče od bytu byly taky v autě. Tak jsem si za dvojku nechal otevřít auto od zámečníka a tam klíče nebyly. Už jsem se smířil s tím, že jsem je někde ztratil… když najednou jsem je našel ve futrálu na foťák. Bágl jsem vzteky nakopnul tak šikovně, že jsem si tím jako bonus zničil termosku za dalšího litra. Vejlet se vyplatil :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: Heinzzův šéf ty klíčky ;)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Šéf měl mít náhradní sýr?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HEINZZ: hele, já jednou po nákupu nenašla balíček plátkového sýra. A tak tři dny poté začalo pršet, když jsem jela autem. Zapnu stěrače a vyjede sýr :)

A šéf měl mít náhradní.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mam na okne takovou botanickou zahradu a mezi temi vsemi kvetinaci je dotykova lampicka. Takovy valec. Kdekoliv se dotknete, rozsviti se atd. No prijdu uz za sera domu, jdu dotykem rozsvitit tu lampicku, osahavam osahavam, furt nic, no hlazenim kvetinace proste svetlo nevznikne...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Me se povedlo ve velmi rannych letech nekam zasantrocit klice od auta za kterym sme tahali vozejk pri uklidu po letnim festaku... Auto i klice byly hlavniho organizatora celyho festivalu, okynka v eletrice a vsechny dole samozrejme, louka komplet uklizena a festival zabalenej... tak sem tam prenocoval, pockal na druhej den na odtah do servisu, zaplatil novy klice ktery me staly skoro tolik co sem si za festival vydelal..... abych je cca po trech mesicich nasel pohozeny v prohlubni u steracu na svym osobaku. Nechapal sem hlavne ze tam takhle dlouho vydrzely jezdit. = )
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _MARKLAR: klíče v kapuce bundy, to byla moc hezká hádka o to, kdo je debil a ztratil je! Ale tam moc dobře vím, jak to bylo, protože v té době jsme klíče věšeli na jeden konkrétní dvojháček v předsíni... kam si pak někdo odložil i tu bundu.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ETERNITY: Jednou jsem 2h hledal klíče... Long story short, v ledničce jsem je nečekal.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    No mě stál (zimní) pád do rybníčka v parku asi 4000 za klíče od auta. Byly v kapse, dávno prošoupané a tak do nich natekla voda a nezachránilo je nic. Prostě kaput. Kdybych nechal za litr vyměnit plastový obal... jenže mi přišel litr za plastový obal na klíče moc.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Když já hledal klíče, kapsy jsem prošel poctivě. I auto. I trávu u auta. I komodu, kde mám klíče v horním šuplíčku - té jsem vyndal v zoufalství všechny šuplíky. Koukal jsem do bot pod bundama. Nic.
    A jednou si takhle beru vestu a ona cinká jako klíče? Kapsy prázdné, a tak jsem sáhl do kapuci a byly tam. Jak se tam dostaly, to je ale záhada...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vloni jsem ztratila klice od auta. Bylo z toho velke mrzeni.
    Prave jsem vytahla zimni bundu...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    ZETOR_13: to se mi stalo taky, a stálo mě to na poplatku za parkování v garáži na Andělu 800
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam