• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    1KA: ...a přitom má vlastně nejradši Tuláky :-P
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Včera jsem si sázel! :)
    "Jeden sporteček sloupky prosím".
    1KA
    1KA --- ---
    Ptám se syna, jakou kapelu má nejraději jeho bratr, Protože mu chci pořídit plakat do pokojíčku.Odepíše mi, že valící se kameny. Tak na to koukám a říkám si. Tohle bude těžký, tuhle kapelu vůbec neznám. Jdu si dal po svých, procházím se v lese se psem, načež mi syn píše, jestli jsem to pochopila. V tu chvíli mi došlo, že se jedná o Rolling stones:))
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Stahuju si gatě a sedam si na kuchyňskou židli, aha to není záchod.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Procházím tak internetem a najednou se zakoukám na větu:
    „Eating Money Might Be Easier Than You Think“
    Tak si hned pomyslím, že jo, nj, zase nějakej článek o dětech, které spolkly nějaké mince... nebo že by šlo o čokoládové mince??... Aha, earning...
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    Landovské Vánoce? to už snad trochu přehání, ne?
    LADOVSKÉ Vánoce...
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Koukam na tramvaj 26, ktera prijizdi s napisem konecne stanice Blažená. Vubec netusim, kde by to mohlo byt, nakonec se z toho vyklubala Dlazdena. Ted nevim jestli potrebuji novy mozek nebo nove bryle. Tak jako tak, je nekde v Praze vyluka...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dvě stejné obálky z personálního, v jedné potvrzení o příjmu pro banku, v druhé potvrzení individuální praxe do školy. Raději sem si je popsala. Škoda že obráceně.
    Nu což, hypotéku dnes nepodepíšu, ale spíš mě trápí kolika akademickým pracovníkům způsobím infarkt, až si prohlédnou můj příjem...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Šla jsem s třídenym odpadem. Že jsem tu měla i nějaký krabice, (sešlapaný ofc) bylo v plánu odnýst nejdřív ty, pak se vrátit pro tašky s plastem a papírem, ať to poberu. S sebou jsem vzala papírovou tašku s obalama od objednanýho jídla, že je vyklepnu do popeplnice a tašku do papíru.
    Takže dojdu přes ulici k třídenýmu papíru vyhodim krabice do plastů. Chvilku na to čumim, ale dojde mi to a zjednám nápravu.
    Vracim se pro tašky. Odkládám si !!!papírovou tašku s obamala od jídla!!! na botník, ať to poberu. Chvilku na to čumim. Říkám si, že jsem dement, ale dojde mi to.
    Beru tašku a jdu. Vysypu obsah tašek do správnejch kontejnerů a jdu domů. Doma odkládám !!!papírovou tašku s obalama od jídla!!!, abych mohla prázdný tašky vrátit na místo.
    Čumim na tašku s obalama, taška s obalama čumí na mě...
    Třetí pokus klapnul, ale byly to nervy.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prodám vyloupené vlašské ořechy.
    A ještě se tím chlubí, parchanti! Jo aha.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Jsou lepší dny, jsou horší dny. A pak jsou dny, kdy omylem koupíte kafe bez kofeinu. Samozřejmě na poslední chvíli když zavírá poslední večerka. Zítřejší rozjezd bude bolet.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KAVENKA: Kdybys měla tucha, o kolik od začátku války stoupla cena patron... :-D
    KAVENKA
    KAVENKA --- ---
    Lidé si připlatí za náboje, jídlo i výrobky. Krása vánočních trhů však zůstává

Lidé si připlatí za nápoje, jídlo i výrobky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SM3: taky pekny:) aspons to mel beze svedku:))
    SM3
    SM3 --- ---
    HAR4NT: Včera jsem dával jednu dodávku na výměnu čelního skla s tím, že to tam zůstane do pondělí a pak vyměníme sklo na druhé. Včera navečer mi pípnul telefon, že je jedno auto nastartované, tak se rychle obleču, beru klíče od osobáku, že jedu na parkoviště a zároveň pouštím mapu a ..... koukám, že auto stojí před autosklem, takže mi to docvakne, usměju se a zůstávám doma.
    Dnes mi týpek volá, že jestli chci, tak můžu prohodit auta na výměnu již dnes, takže potvrzuji, na cestě k němu to vemu o dva sjezdy dál, protože přece musím do osobáku na parkoviště pro klíče jinak s tou dodávkou, co jsem tam včera nechal neodjedu, ještě si říkám, proč jsem si ty klíče od druhého auta nevzal hned, měl bych se víc soustředit a neřešit deset věcí naráz. Kousek od parkoviště mi docvakne, že klíče v osobáku jaksi nejsou, když je má týpek v autoskle, který s tím večer popojížděl...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Prijedu busem pro auto k mechanikovi a najednou se vydesim, ze s tim nebudu moct odjet, a tak povidam tomu servisakovi "nemate tu nekoho, kdo by se se mnou rychle otocil ke mne domu pro klicky od auta?" Otazniky ve vocich...
    "Ja je totiz u sebe nemam, tak s tim nemuzu odjet.."
    A on se na me podival jak na naprostyho debila a rika:"dyt klicky mam ja", a takhle mi je podava..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VORONDE: Ten bude pro dospělé určitě...
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Pročítám si časopis Dopravního podniku a úplně se rozzářím, když zahlédnu titulek tramvajový tábor. Hned si představuju starý tramvaje a scrolluju zpátky ověřit, jestli je to i pro dospělý... Nábor, tramvajový nábor :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pojídání psů a koček.
    To je... dost odvážná nabídka, ne?
    Tak prý pojištění.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    RUDOLF: tak me se zatim akorat povedlo vypnout server u zakaznika v domneni, ze ta session kde davam poweoff je pocitac u me na stole. nastesti zakaznik byl jeste v praci, zasmal se a zasel ho zas zapnout (mel to vedle v mistnosti)

jeste me napadlo ILO nebo IMPI, ale tam potrebujes taky heslo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam